![]() |
Motor Bmw E30 pe Dacia 1300!!!!!
Poate pare o intrebare stupida,fara sens,dar totusi merge pus un motor de bmw e30(1.8is M10 de preferat) pe dacia 1300 sa traga fata nu spatele?:-)
Astept idei,raspunsuri,eventual injurii si critici.:rolleyes2 |
Re: Motor Bmw E30 pe Dacia 1300!!!!!
Quote:
mai bine iti iei urs... decat sa iei toata aprinderea, si instalatia electrica sa o montezi pe dacie! |
nu-i asta o problema majora cu partea electrica...sunt interesant daca pot sa-l folosesc cu tractiune fata
|
Sau eventual un 1.6 102cp:-)
|
de ce mai pui motor de bmw daca ii muti tractiunea pe fata? asa poti frumos sa iei un motor de renault de exemplu, care intra mai usor, are si tractiune fata de la mama lui. tot farmecul motorului de bmw e tractiunea spate, daca o muti pe fata iese o strutocamila inutila, in care s-au investit multe ore de munca si bani degeaba.
|
Quote:
|
si p urma ce urmeaza....un DINOTEST?:rolleyes2
|
Quote:
|
n-a zis nimeni ca este usor...dar daca ai vointa orice poate fi realizabil.totusi m-am gandit ceva..si parca imi surade mai mult ideea cu tractiune spate.o sa fie un proiect de durata,sunt destule metode plauzibile...oricati bani sau oricate ore pierdute nu se compara cu "wow..asta-i dacie?''
oricum astept idei in continuare..:) |
Wow...
īţi vor ridica talonul la fiecare filtru şi īn general de cāte ori vor avea ocazia. Dacă tot vrei să faci din Dacia o maşină după care să īntorci capul, apucă-te de caroserie şi lasă-i motorul original. Dacă tu pe ăla īncerci să īl īmbunătăţeşti īţi garantez că nu īţi va mai trebui niciun fel de urs. Sunt mulţi colegi de pe forum care au acut din banalele motoare de Dacia mici "vr6". P.S. Ai măcar dacia sau thread-ul este făcut din lipsă de ocupaţie? |
Dar ala pe DACIA SGM ce motor de bmw a avut pe ea.Baiatul ala stie cel mai bine sau cine ia facut masina aia ca am inteles ca o fost dacia facuta pt TITI AUR si el o vandu-to la baiatul asta de o rupto in doua.Daca gresesc corectatima eu asa stiu despre masina aceea.
|
Quote:
pfff...intr-un fel ai dreptate..e destul de complicat si faza cu legalitatea ..nu prea am luat-o in calcul.. pana la urma cred k o sa renunt la tractiunea spate..o sa ramana tot un 1.6/1.8 bmw cu tractiune fata.vreau ceva mai diferit,iesit din comun. ps:dacia o am,numai ca este doar o chestiune de timp s-o iau de acolo. |
Eu zic ca cati bani bagi in masina pana la sfarsit cand tragi linie iti iei bmw de numa si ala are tot ce vrei tu pe el.Eu stiu ce zici tu,cu o dacia 1300 sa ii dai fum la semafor la ceva mai tare apai asa creste inima in tine tu cu dacia si lai taiat asta eee si eu tot asa sper numa sa mai adun niste bani sa o fac.
|
Quote:
in sfarsit unul care ma intelege si pe mine:D |
Deci vrei maşina numai de arfe...
Păi atunci ia-ti un ursuleţ direct. N-are sens să te complici cu Dacia 1300 şi diverse transplanturi dubioase. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning