![]() |
probleme mai seriose cu dls...
3 Attachment(s)
:!: probleme grave.... in ultima vrea a inceput sa se auda un zgomot in portiera dreapta...desfac portiera...nimic...desfac difuzorul..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: nu pot sa cred....s-a rupt articulatia de sus care tine membrana..... credeti ca garantia poate sa accepta faza asta ca un defect??? e total aiurea:?: :?: :?:
|
Re: probleme mai seriose cu dls...
Ar trebui sa intre pe garantie, din pct meu de vedere....
|
ma tem sa nu fie ceva de genu https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/14772-poze-produse-dls-piratate-atentie-cumparati.html ca tot cu dls a avut si baiatul acela probleme...
|
Quote:
|
Nu va mai ginditi la prostii... Difuzoarele au fost luate de la importatorul oficial DLS in Romania.
Poate fi un defect de fabricatie care nu e ceva nou. La orice firma cit ar fi ea de renumita se mai intimpla. Asta e rolul garantiei, sa se acopere defectele ascunse, inerente la orice produs. |
Membranele care contin metale se pot deforma la atingerea cu degetul. Posibil sa fi deformat membrana si sa forteze partea aceea a cauciucului. Nu stiu daca e si cazul tau, Just guessing :)
|
Nu e cazul
|
Swat-Cat nu mai stiu exact unde... dar am vazut pe un site care sunt diferentele intre DLS originale si contrafacute :cry: :evil:
later edit: mai exact la ei pe site :D http://www.dls.se/english/fake_products/fake_copies.htm |
am vazut dar modelul meu nu e pe acolo :)
|
Off topic:
Swat-cat tu nu-ti citesti pm-urile ??? |
sorry... m-am uitat pe acolo si am iesit..... sunt la ei...astept :) de 3 zile
|
de cat timp ai difurile?
|
juma de an...
|
nu prea aveau voie sa arate asa. membrana pare invechita. Nu am vazut eu bine in poza sau membrana chiar e fisurata?
|
da..de jur imprejur...e prima data cand vad asa ceva...faza e ca dizoarele au suspensia fff moale.... cred ca daca sufli in ele se misca membrana....e un lucru bun dar nu foarte....
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning