![]() |
un matiz
Sunt incepator, si vreau pentru ceva timp, gen un an, sa imi iau un matiz. o sa il "tavalesc" prin oras mai mult. Am vazut insa ca are doar 800 cm3 . :)) Si nu am chef sa merg târ târ cu ea. Nu vreau prea multi cp, dar nici cu 45 nu as ramane. :) Intrebarea mea este daca se poate adauga, cati cp, si pe la cat m-ar duce costul.
Va rog sa imi rapsundeti si va multumesc anticipat ! |
Re: un matiz
Quote:
|
si ma rog cum ai dedus tu ca l-ar duce exact la un golf 3?? a specificat pe undeva vreun pret sau alte chestii?
voi altceva in afara de golf , audi si bmw mai stiti ???\ in primul rand matizu nu are 45 cp , are 51 cp euro 2 si 49 cp euro 3 & euro 4. Solutii ptr cresterea puterii sunt o gramada , bani sa ai , nu stau aici sa detaliez, daca vrei sa-ti explic da un PM , ca se gasesc tot felu de "cunoscatori" sa comenteze aici :) |
Quote:
On : .. Bafta la modificari .. o sa scoti un monstru din 800cc ... cu , costuri relativ ¨¨mici¨¨... |
cand zici ca se misca tar tar te inseli.....nu merge avion dar la motorul de 800cc
e destul...si ca demaraj e super.......daca nu crezi vb cu cineva cu un matiz sa ti-l dea o tura..... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:36. |
- Copyright 2026 4Tuning