![]() |
salut
am si eu o intrebare unde pot gasi un set motor de 1400 la o dacie sau daca pot sa pun pe un motor 1400 un set de 1300
:?: |
Re: salut
set de 1.4... gasesti la magazin.. sau poti sa gasesti si pe forum.. cauta atent...
daca schimbi tot setul (camasi pistoane seg).. e dif intre ext camasilor de 2.1mm.... deci.. nu ai cum sa bagi 1.3 in loc de 1.4... blocul de 1.4 e mai larg decat cel de 1.3 iar ca sa bagi doar seg si pistoane... e dif de 3mm diametru interior intre cele 2.. deci.. cauta set de 1.4.. |
ms mult daca ai o idee de unde pot cumpara si eu un set motor 1,4 mai ieftin
|
Daca pui o astfel de intrebare, chiar din Pitesti ... din cate`mi aduc aminte, acolo e mama daciei :)
|
e 4 si ceva nou... dar daca vrei mai ieftin.. iti recomand cu incredere in remat;) cauta pe acolo.. camasi bune..sa nu fie uzate..(eu am gasit fara pic de uzura 60lei toate 4) segmenti NOI neaparat... nu se merita improvizatii;).. iar de pistoane.. poate gasesti pe la careva nefolosite... daca vrei sa faci tot setul.. dar acuma depinde cat de obosit e motorul.. unii se multumesc doar cu segmenti si atat:-?? bine ar fi sa-l faci pe tot..
si.. cauta de polonia.. sau pitesti... nu lua set-car sau ghiote (cu dracu s-o scrie) ca zice lumea ca-s praf... hai ca te descurci u.. saltare.. bft |
| All times are GMT +2. The time now is 02:03. |
- Copyright 2026 4Tuning