![]() |
Salut si multa stima
Sunt Bumby si vreaw sa fiu si eu membru al unul club auto si nu stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc si in ce club sa intru??
Am un Chrysler Stratus din 2000,2000cmc 16valve,135cp m-am apukt sa o si prepar i-am modificat aripile fatza capota astupat manere usi spate si ink mai am de munk la ya oriqm nu mai e mult pana la vopsit si as dori sa intru club auto si nu stiu ce sa fac voi cum mah sfatuiti. MULTUMESC STIMA |
Re: Salut si multa stima
Phai in ce club vrei sa intri..?:lol:
|
pai nu stiu in care tu in care esti in ce club mah sfatuiesti sa intru???
|
iesi vro 2 seri la rand pe magheru...daca masina arata bine...probabil vrei primi cateva propuneri :))
|
Quote:
|
Quote:
2.Mai ai multe de inteles daca dai sfaturi de afiliere intr-un club unui om,pe baza numarului de masini care fac parte din respectivul club. 3.Ca sa fiu on-topic,in functie de ce cauti bumby, in functie de asteptarile tale la nivel intelectual/social ai de ales intre multiplele cluburi sau "cluburi" din Romania. Vor fi unele care iti vor zice nu din prima,pe diverse considerente,vor fi unele care te vor "impinge" sa semnezi foaia de aderare cat mai repede,si mai e si categoria celor care te vor "baga in teste" daca mi se permite exprimarea pe o anumita perioada,pentru a vedea din ce esti facut. Cel mai usor poti incepe prin a-ti prezenta masina pe forum,la sectiunea Masina-Mea,apoi prin a veni cu ea la evenimente etc. etc. |
Quote:
Deaceea am si apelat al forum pt a ma lamuri si a afla mai multe informati despre ce qm si in ce fel pot intra intru club:( |
All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2025 4Tuning