![]() |
Rugaminte
Am si eu o mare rugaminte la voi..am vandut anul trecut o HONDA CRX dar nu am facut contract..daca cumva o vedeti pentru ca stiu ca e in pitesti si mai ales daca-l vedeti pe proprietar dat-i va rog nr asta 0767741876 ca sa incheiem actele..este cu nr HD 08 EMW..am sa revin cu ceva poze cu ea..multumesc
|
Re: Rugaminte
eu am sa am in vedere si daca o vad am sa ii iau nr lui mai bine ca poate daca il dau pe al tau nu te va suna....
|
Am vazut prin orash Honda de care zici tu...cu numere de HD daca nu ma insel a venit si la mn la servici odata...cum il prin il blochez si ii cer nr de telefon ;)) !Multa bafta pana atunci!
|
Ms de interes dar daca pana sambata viitoare nu dau de el (sfat pentru cei in situatia mea) ,am fost la politie si se poate radia chiar si fara noul proprietar dar se RADIAZA DIN CIRCULATIE DE TOT ! costa 150lei si se ocupa ei..adica la o oprire de rutina ii opreste actele si numerele de tot de pe masina..nu vreau sa credeti ca vreau sa-i fac rau dar am dat masina de anu' trecut de prin iulie si am pierdut firul proprietariilor (pana la al 8-lea am ajuns)..inca odata multumesc de ajutor..bafta
|
Ce acte mai aveai de la masina?, ca sunt si eu cam in aceeasi situatie ca tine, dar eu nu mai am decat o parte a contractului de vanzare cumparare.
|
Quote:
|
Multumesc pentru raspuns, nici eu nu vreau sa o radiez, dar am vazut-o prin oras si respectivu' circula fara RCA si banuiesc ca si fara ITP.
Scuze de offtopic, bafta cu cautarea..eu stiu doar 2 CRX-uri, niciuna cu nr. de HD. Poate te ajuta cineva care sta in zona cartierului Banat, (in zona liceului Ion Barbu), pe langa sediul Postei , e mereu parcata acolo o CRX, poate cineva cunoaste proprietarul sa il intrebe de masina ta. Si mai este una prin oras cu nr. AG xx BUD, poate proprietarii se cunosc intre ei . Bafta. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning