![]() |
Am nevoie de putin ajutor :)
Salz mi am luat si eu permisul de curand.. si imi doresc sa cumpar o masina.. ceva mai mic acolo un Golf 3 as prefera mai exact.. dispun cam de 2500 euro..
eu m-am uitat putin pe net.. as vrea sa cumpar masina deja inmatriculata in ro am vazut cateva anunturi si am vzt un golf la 2000 euro deja inmatriculat in ro in f buna stare din cate am vazut in poze da ma rog mai ramane sa l vad si in realitate si acum ce as vrea sa stiu e urmatorul lucru.. daca ar fi sa cumpar masina asta care e 2000 deja inmatriculata.. eu cam ce taxe mai am de platit ? mai trebuie sa platesc taxe mari ? sau nu mai am de platit nimic ? ms mult |
Re: Am nevoie de putin ajutor :)
mai ai de platit identificarea la rar, si inmatricularea daca o inmatriculezi, decat astea parca erau, dar nu mai stiu cat costa, dar oricum nu mult, cateva milioane, cred ca pana in 5
|
Mai ai de platit cam asa:
- luarea in evidenta la primarie (52 lei - platita la primarie) - taxa certificat de inmatriculare (37 lei - platita la CEC) - identificare RAR (85 sau 100 lei - platita la RAR) - asigurare (aproximativ 300 lei / 6 luni - plus minus in functie de cilindree) - placutele cu numerele de inmatriculare (45 lei sau 85lei la preferinta - o platesti la ghiseu cand pui dosarul) Total: 574 lei maxim Preturile sunt aproximative, nu mai tin minte exact, dar parca asa erau acum vreo cateva luni. |
In 2500 euro iti iei o masina mai noua dupa parerea mea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:41. |
- Copyright 2026 4Tuning