![]() |
BMW ActivE Concept
Pentru ca tot e invitat de onoare la Detroit Auto Show, prezentam astazi cel mai nou concept electric bazat pe Seria 1 Coupe. Dupa versiunea electrica Mini E, BMW ActivE este cea de-a doua tentativa a companiei de a monopoliza piata automobilelor ECO.
Desi pare greu de crezut, exteriorul nu difera de versiunea clasica a Seriei 1 Coupe. Motorul electric, in schimb, il inlocuieste pe cel termin si atinge performanta de 170 CP si 250 Nm. De asemenea, ii trebuie doar 0 secunde pentru 0-100 km/h, cu o viteza maxima de 145 km/h. <embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/TscRU58fu2L" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed> Bateriile se reincarca de la o priza de 220V in cca 180 de minute, iar autonomia totala a motorului este de 160 km. Modelul poate fi admirat saptamana aceasta la Detroit Auto Show. |
Re: BMW ActivE Concept
Foarte tare! Totusi, este interesant cum urca cei doi pasageri in spate, cand cei din fata sunt deja pe locurile lor si masina e in doua usi.:lol:
|
Quote:
|
Se alege prafu usor usor de toate marcile auto cu traditie... pacat !
|
Quote:
nu cred ca prin asta se alege praful de bmw sau de marcile de traditie. vezi ca se cam practica asta si pe la altii. |
Ce sa faca si marcile de traditie... In loc sa faca numai motoare de 5000 cmc care sa consume mult si sa ofere 300 cp, ei se apuca sa faca motoare electrice... Nu inteleg, doar mai avem inca 20-30 de ani pana sa ramanem fara petrol.
De ce s-or grabi, nu stiu... |
Pai sa cumpere firmele petroliere toate firmele producatoare de baterii,de electricitate.
Eu n-am inteles : ii trebuie doar 0 secunde pentru 0-100 km/h, cu o viteza maxima de 145 km/h " ? Deci cum e posibil ca in 0 secunde sa atinga 0-100 de km/h ? :lol: |
Quote:
|
Daca nu ma insel, am lasat un mic comentariu (putin sarcastic) aici referitor la acceleratia fulminanta de 0 secunde pana la 100 km/h. S-a optat pentru stergerea lui, in acelasi timp greseala persista. Felicitari moderatorului care a facut asta, e tot ce pot sa spun.
|
Quote:
Da,se pare ca Bmw e creatorul Enterpriseului. :D |
Quote:
asa ca nu te simti persecutat pe aici. |
Quote:
|
Quote:
Era ceva de genu' "0 secunde pana la 100 km/h ? E cu adevarat performant !". Anuntul asta e de cateva zile, cum a putu sa stearga postul meu asa putea sa rectifice si greseala aia dar probabil a gasit-o mai putin importanta. Felicitari inca o data... |
0-100 kmh=9s
Bateriile utilizate de BMW ActivE Concept au fost realizate de Bosch si Samsung, fiind asezate in locul rezervorului de benzina de la versiunea de serie. Aceasta configuratie permite o repartitie a maselor 50/50 si pastrarea tuturor locurilor posterioare ale variantei de productie cu motor pe benzina, singurul minus aparand in dreptul portbagajului, al carui volum a coborat pana la 200 de litri. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning