![]() |
intrebare ABS e36
Salut!am si eu o intrebare...am observat acu iarna cand se utilizeaza mai des frana , cand calc frana mai tare si intra ABS-ul se aude ca un fel de troncanit(crrrrr) da nu asa tare.N-am mai avut pana acum masina cu ABS si nu stiu care e treaba.E normal?mentionez k bmw-u e E36 '94 1600cc.
Si mai am o nelamurire...e normal ca acul de la temperatura sa nu depaseasca decat putin limita aia albastra pe vremea asta(adica ff rece) la drum intins si cu caldura data la treapta 1???la voi cum e?ms frumos |
Re: intrebare ABS e36
Da, e noral sa iti faca asa abs ul .. nu te speria... la majoritatea masinilor cu abs face asa..
Cat despre racire: Nu prea e normal, acu trebuie sa stea la jumatate indiferent de vreme... tie ti se raceste prea mult, probabil ai radiator mai mare... iar o data cu racirea asta excesiva banuiesc ca nici nu iti baga caldura cum trebuie... daca nu te deranjaza ca nu prea ai caldura poti merge asa, dar daca te deranjaza poti sa utilizezi clasica solutie... bagi un carton in fata radiatorului, sa il protejezi de vant direct... |
Quote:
frumos |
atat cat trebuie inseamna sa ti stea acu la jumatate... e in neregula, ti am zis... probabil ai radiator mai mare... daca nu te deranjaza poti sa mergi in continuare asa.
|
Quote:
am inteles.ms frumos |
salut ... acul de la temperatura iarna vara el trebuie sa stea pe centru mereu ... daca tu mergi cu masina si temperatura nu urca mai mult decat zici tu .. inseamna ca e termostatul de vina mai mult ca sigur.
ps: presupun ca nici caldura nu iti baga calumea. |
Quote:
ms mult |
am avut si eu problema asta doar in afara orasului imi scadea temperatura, a fost termostatul
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning