![]() |
Discutii cu moderatorii
Aici se vor posta discutii intre useri si moderatori...nemultumiri...idei...placeri(sa nu va stea gandu la ce...intelegeti)...
Orice problema legata de moderatori...alti useri...se va posta aici...nu pe alte topicuri...va rog sa pastram un nivel de decenta.......Bagati aci... Orice injuriu...offtopic...atac la persoana...hai ca intelegeti....se va sterge...multumesc anticipat... Si...nu va ganditi la ce e mai rau...evident ca vor fi comentarii...dar sper ca pe acest topic...sa incercam toti...sa facem rubrica CSR...sa prinda viata...membrii...este un topic pentru toti carora le pasa... |
Re: Discutii cu moderatorii
atata timp cat nu te mai atingi de posturile mele e ok
|
In curand apare regulamentul ce vizeaza moderatorii. Acestia au dreptul si OBLIGATIA de a modifica, muta sau sterge orice post care nu se incadreaza in subiectul topicului sau care incalca intr-un fel sau altul regulile bunului simt. Nu sunt datori si sa dea vreo explicatie pentru actiunile lor, acestea fiind judecate daca e cazul de cineva superior lor. Orice user care are o nemultumire legata de un moderator poate sa o exprime unuia din redactorii 4tuning sau unuia dintre administratori.
Moderatorii ce vor tine cont de diverse prietenii, legaturi comerciale sau de alt gen vor fi "usurati" de tensiuni prin retragerea pozitiei de moderator. Userii care vor comenta excesiv actiunile unui moderator fara motiv, sau fara a reporta in prealabil faptele acestuia unui superior de pe forum sunt pasibili de avertisment sau de ban. Ideea de baza e ca multi au ajuns sa se planga de forum. Cum ca ar fi o nebunie, ca toata lumea scrie ce vrea, ca-s prea multi kinderi habarnisti si ca fiecare face ce-l taie capul. In sprijinul acestor plangeri pregatim o curatenie de primavara ce vizeaza calitatea si nu cantitatea. Un user care nu apreciaza aceasta intentie nu va fi o pierdere notabila pentru forum. Consideram ca cei ce au de spus sau de facut ceva util vor intelege si se vor conforma, si mai mult, vor ajuta la punerea in aplicare a acestor reguli, elementare pana la urma pentru un forum PUBLIC. |
Am pus o intrebare legata de masinile din club, si vad ca mi-a fost stearsa. M-ar fi interesat si pe mine clubul asta si as fi vrut sa cunosc si eu cam ce masini fac parte din el. Repet, cam ce masini puternice sunt in club, in afara de cea a lui Doru pe care o stiu de pe alt forum.
WOLF EU AM STERS POSTUL TAU SI AM ZIS SA INTRI LA DISCUTII DAR NU LA DISCUTII CU MODERATORI DECI HAI SA DISCUTAM PE TOPICUL CSR POZE SI DISCUTII MERSI |
Quote:
|
rugaminte pt moderatori:
cu ocazia faptului ca nu ne putem intelege si asa mai departe .. n-are rost sa intram in detalii.. rog a mi se scoate de la user apartenta la club CSR (CSR Team), all the best to CSR ca organizatie, si la mai mare, multumesc anticipat, si Smoke out |
user cp->group memberships->leave group csr ;)
|
mersi vlad.. all the best
|
Smoke poate ca eu sunt singuru care regret ca ai plecat din CSR!! Oricum toate respectele....
|
mah laj de ce mi-ai sters postu??
pai daca tot asa pe banda rulanta se intra imediat suntem 10.000 de oameni si nu ne cunoastem niciunu!!plm faceti o intalnire cu membrii actuali sa vaedem ce si cum!! ii anutam pe toti cu o sapt inainte sa aiba timp sa vina!! |
Hai sa facem...vrea cineva sa se ocupe de organizare?...ne intalnim...oricand...dar sa stim ca suntem toti...
|
mah eu ma ocup de organizare!!!!
vreau o lista cu toti membrii(sa stiu pe cine sa anuntz ) eu sunt DaNuTzU' |
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning