![]() |
Evo dyno = :D
1 Attachment(s)
Ce zic tunerii nostri de evo de graficul asta ?
|
Re: Evo dyno = :D
Eu spun ca daca cineva este hotarat sa faca asta, se va face daca vione si asciulta tot ce-i spunem.
|
Pai e vb, ca e solutie oarecum nu prea uzuala pt EVO , care asigura un raspuns foarte liniar al motorului si turbo e GT45 :D
|
Da si?
Noi putem face, cat despre linearitate nu e ceva de speriat, poate chiar cuplul lor e cam micut. |
Quote:
|
Practic sa puna banul pe masa si ii aratam ca se poatre si merge.
Mai mult o sa masuram pe un stand profi cu citire corecta. |
Acum noi cu puterea sunte putin peste jumatate, cu cuplul apropiat cu gt35 dar fara a considera ca am stors tot ce se putea.
https://img89.imageshack.us/img89/9494/rdghevo9.jpg |
Seby, masina aia scoate peste 800nm, de la 6000-8000rpm, cu un maxim aproape dublu fata de gt35, nu ai cum sa le compari.
|
Nu le compar, dar ti se pare rusinos la ce am expus eu. Tine cont ca ei evoca la motor si noi la roti, iar cuplul cu turbina asta mica nestoarsa e f bun.
|
Quote:
Era vb de ideea adoptata compresor + turbo pe evo - masina raspunde ca un motor de cilindree mai mare in ture mici. Am vazut ca si voi ati folosit pe Peugeot parte cu compresorul. |
Da este un avantaj cu amndoua dar si un mic dezavantaj.
Inca noi nu le-am amestecat cea mai mare problema in general fiind mecanica in Romania. Dar acum avem solutii f bune sa rezolvam si problema asta. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning