![]() |
Lamborghini Countach la Mariott
Pe langa faptul ca fix in fata la Mariott este un Lamgorghini gallardo spyder galben, acuma a mai aparut si un Lamborghini Countach alb :love: . Sunt curios cat timp mai e pana o sa vad un Lamborghini Murcielago (orice versiune) prin Bucuresti.
Oare o fi al aceluiasi proprietar? Vreau sa-i las nr`u meu de mobil pe masina sa ma ia o tura cu masina :))... nu am poze cu masina. A mai vazut cineva lamborghini-urile astea 2 la mariott ? stie cineva a cui sunt? :)) Ce alte masini exotice ati mai vazut la Mariott? Eu in afara de astea 2 am mai vazut un Porsche Boxter si un Dodge Viper rosu... |
Re: Lamborghini Countach la Mariott
Este o copie...nu este un original...
Masina apartine unui roman plecat in state si intors in romanica...masina este un kitch veritabil dupa parerea mea. |
Nu inteleg... cum adica nu este originala, este o copie ? Ca doar nu e o macheta :))
|
ESTE O COPIE CEL ALB DA , IAR DESPRE MURCIELAGO , SUNT CEL PUTIN 10 IN BUC , DACA TE DUCI PE DOROBANTI VINERI SEARA VEZI CUM IESE LUMEA IN GRUP , CATE 2 MURCIELAGO , 2 CORVETTE , 3 R8 etc
deja Romania nu mai e o tara unde cand vezi o masina scumpa te sperii.. urmeaza sa vedem veyron pe la cafenele , sau parcate in mislocul strazii cum se poarta... |
Quote:
Koenigsegg CCX :D |
si apropo de Lamborghiniuri din romania: https://www.youtube.com/watch?v=s_ayXQjDTo4
nu stiu cati dintre voi l-ati vazut... mie mi s-a rupt sufletu cand i-am vazut lu ala masina...si de ce si-a busit masina? inconstienta si prostie btw... vorbeam serios :lol: pe la ce ora ies "astia" cu masinile pe dorobatzi vineri seara? |
de la 8 incolo
iar Ferrari daca vrei du-te pe decebal e unul parcat tot timpul pe acolo plus alti mici pui de lambo care vin si pleaca |
Mersi.... is fan Lamborghini (Countach, Diablo, Murcielago, Gallardo)
|
Quote:
|
Quote:
Fan e una , pasionat e alta .Mie imi dai impresia ca esti un gura casca la masinile altora .Daca intradeavar iti place aceasta marca , ai internetu la dispozitie, este o marca cu o istorie lunga si poti citi lucruri f interesante si valoroase , date si solutii tehnice unele ingenioase ...Si mie imi place RR si ma pasioneaza aceasta marca , da nu ma fotografiez cu nici un Rolls prin bucuresti , posibil sa stiu mai multe de masina lui decat cel ce o conduce ...in fine , nu face din acest topic o bataie de joc gen capsuni vs magheru si posteaza lucruri interesante despre aceasta marca daca te numesti fan Lamborghini . |
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
- Copyright 2026 4Tuning