![]() |
E36 - cabrio mod E46
4 Attachment(s)
BMW modificat
Aripi fata ,capota ,farurii bara de la E46 |
Re: E36 - cabrio mod E46
Foarte foarte interesant, e facuta in romania?
|
n`am inteles niciodata ideea asta ... omule daca masina s`a nascut E36 ... de ce sa o facem noi E46 ? daca iti place E46 de ce nu ti`ai luat E46 ????? ... in fine , bafta cu proiectul tau !!!!
|
Vad ca esti din satu mare, masina e facuta in satu mare?
Multa bafta cu proiectul. |
Quote:
Unora le place E30 cu stopuri de E36 , portbagaj stil ' CSL ' si wide bodykit, gen M3 E30. De ce sa isi fi luat omul E46 si sa isi puna spatele de pe E36. Stii ... gusturile nu se discuta.:rolleyes2 |
e 36 46 56 66 whatever.
jantele si farurile sunt CRIMA! |
4 Attachment(s)
Masin am facuto inca in Germania unde am locuit 18 ani .
Ma ocup de tuning si resaurarii de 12 ani. Referitor la tine Cataaa avem idei si gusturii diferite clientul a vrut eu am facut. Aici am alt priect si mai mare ,un IMZ pus pe un Pajero inclusiv podeaua de la Pajero. Citeva poze de la alte proiecte. Golf 3 in stil DTM latit cu 60mm pe roata Aaxa din spate are 120mm! Haionul e incrucisat cu un Corado Masina are 220cp Totul e facut din tabla si nu fibra!!!! |
Felicitari , astept sa fie gata masina sa o vedem
|
Masina e gata .
Eu am facut numai caroseria si nam poze cu finalul. Masina a fost facut de mine in Garmania dupa intoarcerea mea in tara nam nici un contact cu clientul sa vad cum a iesit vopsitul. |
foarte buna treaba.. pote ne mai ti la curent si pe noii cu modificari.. in special e36.. bafta in continuare..
|
6 Attachment(s)
Quote:
uite aici una facuta in romania :-) |
E o lucrare frumoasa.
Dar nu stiu ce legatura are unde o faci? Tot eu am facuto. Si acum lucrez mai mult pentru extern. Sau lucrarile astea nu conteaza?:D |
spune-mi te rog si mie cand pui fata de e 46 pe e36 trebuie schimbat si tregaru unde vin prinse farurile?sau ce anume trebuie schimbat sub capota?
si cam cat ajunge tinichigeria dac ai spus ca faci asa ceva?mersi |
1 Attachment(s)
Salut
Tregaru nu trebuie . Suportii de far trebuie prelungit in proportie cu capota din fata de la E46, la fel si suportul de la bara din fata. |
la ce suport te referi cele din lateral sau armatura de alu pe care sta bara?iar la bara ramane armatura de la e36 sau trebuie cea de la e 46? mersi
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning