![]() |
Ce sanse am sa-l gaseasca politia?
Astazi mergeam si eu ca tot omul normal la ora de varf...in coloana. O masina de scoala era oprita artistic, pe carosabil, pe o strada cu 2 benzi pe sens si masini parcate pe o parte (scoala era oprita pe partea opusa, respectiv pe directia mea de mers). Masina din fata mea semnalizeaza depasirea masinii de scoala, la fel si eu. Doar ca intre timp se face rosu la semafor si coloana se opreste, pe mine si pe cel din fata mea ne prinde in dreptul masinii de scoala. OK pana aici, pe contrasens era liber... Se face verde, cel din fata s-a pus in miscare incet si pe contrasens a venit tare un Peugeot. A vazut ca nu are loc intre mine si masinile parcate dar nu l-a deranjat deloc chestia asta. A mers ca berbecul mai departe si mi-a ras toata partea stanga de la aripa pana in spate (portiere, oglinda, praguri). Nu a oprit, si-a continuat drumul. Am dat declaratie la politie (i-am retinut marca, culoarea, nr). Ce sanse am sa-mi vopseasca masina?!?!?!
|
Re: Ce sanse am sa-l gaseasca politia?
Quote:
|
Daca zici ca i-ai retinut tot ce trebuie sansele sunt de 100% sa il gaseasca...doar sa nu fie masina furata ca atunci e mai grav si sansele de reusita se diminueaza. Daca era destept oprea si poate rezolvati voi cumva...acuma e mai rau cu politia oricum bafta sa iti faci masina
|
Nah, prostia se plateste. Probabil a sters-o repede caci a ras si masinile parcate. Totul e sa nu si-o vopseasca el repede si sa faca pe nevinovatul...
|
Posibil sa nu fi avut permis..
Ai retinuat moaca soferului, sau nu ai apucat sa il vezi? |
un prieten a patit sa`i loveasca 2 masini in parcare unu beat , a avut martori, a fost la politie, a dat toate datele inclusiv adresa aluia de conducea masina dar nu a fost de gasit nici el nici masina pana in ziua de azi, masina apartine unei firme din alt oras si el nu figureaza ca sofer acolo
|
si eu am patit ceva asemanator .......si am rezolvat o laie ...
|
Quote:
Quote:
Chiar is curios daca se poate solutiona problema si cum...oricum e o situatie aiurea. Succes iti doresc si imi pare rau pentru cele intamplate. |
Incearca sa cauti numarul si pe google, s-ar putea sa fie inregistrat pe PeugeotClubRomania sau macar sa il cunoasca cineva. E o incercare, nu zic ca o sa mergi la sigur!
Bafta! :) |
Quote:
|
Quote:
Daca nu a facut o in 48 ore... cam nasol pentru el , ca politia o sa interpreteze ca a fost beat si el nu o sa aibe nici o dovada cum ca nu ar fi fost.. Oricum o sa stea multa vreme fara permis , pana se termina scoaterea de sub urmarire sau tot dosarul daca ii face desi nu cered. La parasirea locului NU SE DA DOVADA DE CIRCULATIE , sunt si eu intr un astfel de dosar si nu am permis de 8 luni din cauza asta , si nici dovada provizorie nu am avut. De prins il prinde instant , daca numarul este original al masinii nu luat de pe alta. Poate ne tii la curent. |
si eu sunt de aceasi parere, sunt sanse maxime sa-l gaseasca. sa ne anunti si pe noi ce ai rezolvat. bafta!
|
Quote:
Conform prevederilor art. 38 din Decretul 328/1966, constituie infractiune parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie, de catre oricare dintre conducatorii vehiculelor angajate intr-un accident de circulatie de pe urma caruia a rezultat moartea, vatamarea integritatii corporale ori a sanatatii vreunei persoane, sau daca accidentul constituie infractiune, ori s-a produs ca urmare a unei infractiuni. E logic. |
Quote:
@EWN: singura posibila ar fi ultima parte, sa fie rezultatul unei infractiuni, in rest nu se incadreaza. Dar nu e de dorit ca acea masina sa fi fost folosita pt a fugi de la locul unei infractiuni... proces penal pt infractor/i si abia dupa aceea civil pt despagubiri... mult timp pierdut si sanse minime de recuperare a despagubirilor. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:12. |
- Copyright 2026 4Tuning