Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Numere false (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/147534-numere-false.html)

plsx 12-10-09 18:50

Numere false

Buna seara..Am achizitionat de curand o masina cu care trebuie sa ma duc in bulgaria sa o inmatriculez.Problema este ca masina are luate toate numerele rosii..eu ma gandisem la o platforma[dar din cate reiese e scupa ~400 euro]

cineva m-a "sfatuit" sa pun alte numere de italia si sa plec cu ea seara can nu umbla politia si in caz de ma opreste ii zic ca am uitat actele acasa[cica nu are cum verifica]si cu o mica atentie ma lasa sa plec[asta numai daca ma opreste]

drumul are aproximativ 400 km si tine de la 00:00 pana la 5 dimineata..

voi ce spuneti..sa incerc asa?
ce se intampla daca ma opreste si dau de unul mai rau...?permisul 3 luni si dosar penal nu?

adisoruc 13-10-09 10:28

Re: Numere false

salut

fara sa te sfatuiesc cu asa ceva, eu am incercat si tine faza. Am avut o anumita masina la care expirase cele 3 seturi de numere rosii iar taxa era cam mare pana in noiembrie cand mai scadea un an(varsta masinii). am pus un set de numere straine VALABILE si de fiecare data cand ma opream spunea ca mi-am uitat actele acasa. verificau numerele daca sunt date furate si totul era ok.

Ideea e ca numerele care vrei sa le pui trebuie sa fie valabile (adica sa nu fie radiate din tara de provenienta si sa nu fie date furate :P) mia mult nu cred ca poti iesi cu masina din tara cu numere "false"

Succes

Tzepozzz 13-10-09 17:30

pe langa dosarul penal, permisul se anuleaza si poti sa dai din nou examen abia dupa vreun an si ceva...mai bine stai linistit.
vorbeste cu cineva care aduce masini de afara sa-ti i-a niste numere de Zoll pe 5 zile si te-ai scos.

Frizz 13-10-09 17:41

Era sa o patesc si eu, asa ca din multe motive iti sugerez sa faci ceea ce a spus colegul Tzepozzz.

Numai bine.

plsx 14-10-09 18:51

s-a rezolvat problema asta...sa vad maine daca pot face rost de niste numere de garaj..daca nu pe platforma cu ea..

bmw_motorsport 14-10-09 18:58

pune frate nr de garaj....te scoti pe criza asta....mancare gratis...cazare gratis....sex gratis...mai naspa e ca te bronzezi in dungi;)
on topic: stai linistit si pune-o pe platforma

AxYJamaicanu 14-10-09 19:46

ar mai fi o idee sa inchiriezi doar remorca (40-50euro/zi), si faci rost de o masina cu carlig si ai rezolvat problema relativ ieftin

hiena 21-10-09 11:17

A trebuit să duc şi eu o maşină in Bulgaria pt înmatriculat şi mă gândeam să îi pun numere străine. Fiind din Craiova, pănă la Vidin,Bulgaria (acolo urma să înmatriculez maşina) sunt vreo 90 km.Am preferat să o urc pe platformă decât să risc să rămân fără permis şi cu dosar penal.M-a ajuns cam 200E drumul dus cu platforma şi intors pe roţi.Dacă pui cazul cel mai rău,să te prindă şi să îţi facă dosar penal probabil că ai da 400E ca să scapi de belea.

All times are GMT +2. The time now is 13:42.

- Copyright 2026 4Tuning