![]() |
17 18 - PITESTI
drift , db , tuning
merge careva? |
Re: 17 18 - PITESTI
mai degraba 18 tulcea :)
|
acu depinde fiecare pt ce are masina :D
|
Hai noroc NRG ! E posibil sa merg eu, dar deocamdata nu sunt sigur. Daca reusesc sa schimb amplificatorul pana atunci vin, pt ca sunt curios cati db scot cu noua incinta :D
Offtopic : mai da si tu un semn de viata .. nu te mai vede lumea prin oras cu saptamanile sau esti ocupat cu munca ? :) |
:) si eu trag de golf sa iasa joi
ca sa plec vineri noaptea munca multa .. si mai ies da nu prea am mai ajuns la lac te`am vazut asta seara pe mamaia trecand spre aqua :D da ma duceam la stire ca altfel ma luam dupa tine =)) ne auzim zilele astea |
eu tiam zis ca o vin ori vineri seara ori sambata dimineata din bucuresti acolo. oricum te sun cand suntem prin apropiere daca vrei sa ne intalnim.
|
eu ajung sambata dimineata ca plec vineri noaptea .
ai nr meu ? ca ne auzim acoloshea ... tre sa gasim o spalatorie pe la 6 dimineata . .ca la 7 ne vor parcati la locatie .. matinali rau astia din pitesti ma jur eu :)) |
pai nu team mai sunat? am numaru tau. oricum asa e mai peste tot pt ca la 10 sau 11 ceva de genu tre sa fie deschiderea.
|
dapz :D
iau spalator profesionist de masini cu mine :)) se ofera careva ?:)) =)) :rolleyes2 |
luatil va rog frumos si pe psycho....mia promis o macheta:))
|
nu poate sa ajunga nici la pitesti nici la tulcea psycho ca munceste ..
si nici eu nu cred ca mai ajung la pitesti ca nu mai merge nimeni de prin gasca..si sa vin singur cuc p`acolo .. |
pana la urma mai ajungi in pitesti?
|
nu frate ca e expo si la tulcea ...
e mai aproape + ca merge toata lumea acolo in plus azi am scos masina si mi`e cam frica momentan sa merg cu ea :)) zici ca`s o femeie incepatoare si insarcinata :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:58. |
- Copyright 2026 4Tuning