![]() |
Un sfat va rog.
Ce sa aleg intre un Nissan Almera din 2006 1.5(benzina) 100 cp, 60.000 km, luata de noua, revizii la zi la reprezentanta, cu dublu climatronic, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, jante... un Opel astra h 2005 1.7 cdti 120.000 km, importata de 2 ani, aer cond, 2 geamuri electrice... focus 2 1.6 diesel, 127.000 km 2 geamuri electrice, aer cond?
Toate 3 sunt la pretul de 6500 euro si nu stiu ce sa aleg... Va rog nu fiti zgarciti cu sfaturile. Multumesc. |
Re: Un sfat va rog.
pai sa iti zic...daca vrei sa o ti putin masina ti-as recomanda focusul sau opelul , totusi parca mai bine focusul , daca masina vrei sa o ti mai multi ani as zice sa meri pe almera care are km putini , revizii la zi si dotari multe ;)
|
M-ar interesa si niste sfaturi referitoare la tehnica, probleme uzuale, dar nu cred ca sunt prea multi posesori de nissan pe aici...
|
ia-o pe almera si du-te tare...macar esti mai deosebit...celelalte nu au dotari decente...inca mai vrei sa dai la manivela in 2009? hai las-o moarta:)), almera e masina ok si dragutza... am oameni cu nissan cunoscuti, chiar prietena mea...(are un micra), pot spune ca...sunt masini ok si optimizate la consum...aratoase si au balans bun calitate pret...reprezentante e plin, si piesele sunt cam costisitoare dar au calitate (scumpe ca sunt cu renault:)) ) cam asta ar fi pe scurt...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning