![]() |
156 tuning
5 Attachment(s)
de aprox 4 luni purec internetul in vederea cumpararii unui alfa 156.mare problema avand invedere ca vreu sa il cumpar neaparat din occ.acum,alta problema apare.nu stiu la ce tip de motorizare sa ma opresc avand in vedere ca masina va fi tunata.atat motor,suspensie si frane cat si exterior.de aceea cer un mic ajutor de la voi.caut persoane care au avut sau care sunt documentate sa imi dea cateva informatii utile,linkuri,orice e bine venit.pe urma, ce nu mai stiu este...care sunt consumurile reale,daca se monteaza in tara instalatii gaz,unde si cat costa,ceva firme din romania care se ocupa de tunarea unei astfel de masini,adrese unde pot sa gasesc preturi concrete...in romania...bineinteles,pt ca occ te usuca de bani.oricum totul e util pt mine.asa ca va rog dati-mi o mana de ajutor.toate cele bune.
p.s cam ceva de genul asta as vrea sa am masina.se poate face in romania sau imi iau gandul |
Re: 156 tuning
www.autodelta.co.uk dar astia sunt cam scumpi.se poate face si in Romania.trebuie doar sa te informezi
|
Se poate realiza si in romania un tuning pt alfa.
|
da..dar calitatea e alta inafara....vezi ca si la Rieger au niste bodykituri marfa ptr alfa ta..;)
|
Asta din imagini e preparata de Camaduro,Lester are kit.uri faine replica GTA Zendere deasemenea face lucruri faine sa nu mai vorbim de Novitec care inafara de body.uri umbla si la motor exemplu Alfa !65 3.2 V6 24V de la 250Cp o urca la 348Cp compresor si cate si mai cate :D....bafta dar ai grija multa Alfa trebuie tunata cu cap la exterior putine lucruri se pot face
__________________________________________________ ________________ http://img286.echo.cx/img286/3900/nunta0023vy.jpg |
Pai cum sa fie mai scump afara? Ca toate piesele de-acolo vin si se mai pun taxe, TVA, profit... Eu nu stiu sa aduca cineva la preturi mai mici. Doar manopera poate e mai scumpa, dar si mai de calitate. Daca ii pui suspensii o sa trebuiasca s-o cari pe platforma la ce drumuri avem, si asa nu prea rezista articulatiile de Alfa la offroadul cotidian din Ro !
|
vreau sa iau o alfa 156 gta, dar scartaie ceva la roata stanga fata atunci cand trec peste denivelari.
stie cineva care poate sa fie problema |
Sunt ori bucsile de la bara stabilizatoare ori cele de la basculele superioare.
Se schimba sau se greseaza si nu e nicio problema! Io zic sa o iei si sa intri in ************ cu ea ;) |
merci din suflet,am si cumparat-o si am fost la service cu ea si au spus ca nu e de la suspensie nimic si sa fac exact ce mi-ai zis tu.merci mult inca o data
|
Daca vrei sa-ti iei alfa si vrei sa-ti pui gaz pe ea mai bine nu-ti mai iei. Alfa nu e o masina pe care sa-i pui gaz.Cat despre motorizare depinde de ce iti doresti de la ea.
|
alfa pe care ti-ai luat-o are vreo 7000 de km si ai luat-o de la autoitalia cumva?
|
da. de ce? e ceva naspa cu ea?
|
nu. o cunosc masina pt ca am vrut sa o cumpar eu si m-am si dat cu ea iar scartaitul acela este de la bratul superior dar nu te speria asa fac toate dupa un anumit nr de km. asa face si a mea.(156. 20 TS).
|
multa bafta la tunat;)
|
Salutare.Eu am Alfa 156 din ´98 motor 1.8 16v si cred ca este o masina destul de buna,atat la design cat si la partea mecanica.Dak vrei s o tunezi,motorul 1.8 este destul de bun,pt ca are un mare potential.Eu am toata partea mecanica ´´tunata´´:remap autodelta,cip esquadraTuning,esapament supersprint(catalizator special),admisie directa BMC-Cda din carbon,si cu toate astea am ajuns la 175cp(din fabrica vine cu 144cp)dar s poate ink ma mult.Cat despre estetic,recomand Novitec sau mergi la Alfisti.net pt mai multe variante.Deci iti urez succes cu tunatul.Bafta,
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning