![]() |
SEAT LEON TDI facut de Ceky
1 Attachment(s)
Masina a venit acum 6 luni la noi ca sa faca un dynotest. Era TDI de 140 sau 150 cp la origini. Producea o putere rezonabila si un fum previzibil. I-am propus sa-i reglam presiunea de supraalimentare si astfel a disparut o buna parte din fum. Arzandu-se motorina aferenta fumului disparut, au mai iesit niste caluti si niste Nm.
|
Re: SEAT LEON TDI facut de Ceky
Quote:
stai tu linistit ca daca este sa faca ceky prostii, o sa-l caute cine trebuie sa-l caute sa le indrepte !! PS: stii vorba aia, la pomul laudat sa nu te duci cu sacul? |
Domnule, eu am aratat in primul rand o masina facuta de Ceky cu o crestere frumoasa ca sa se vada ca nu sunt urmarite numai anumite chestiuni. Masina putea ramane asa cum era fara probleme, dar daca am putut sa o imbunatatesc si sa fiu platit pentru munca mea, nu inteleg unde apare problema. Puteam foarte bine sa nu pun masina asta, care arata foarte bine repet, daca urmaream strict sa scot in evidenta ceea ce sugerezi tu.
|
Quote:
poate ceky nu este cel mai bun, poate a mai gresit si el (cu mine sau cunoscutii mei niciodata) dar daca vrei sa cistigi tu ceva sau tuningul in general, bine este sa-i dai un telefon si sa-l chemi sa vada minunea - poate are aparatul tau ceva sau poate s-a stricat ceva intre timp la masina sau poate nu a fost aparatul lui bun sau.......aflati voi acolo si sigur ambele parti mai invata ceva bun iar clientul pleaca cu ceva in plus !! asta pt ca eu sint in tabara "client" iar voi in tabara celor care vind / presteaza un serviciu !! noi clientii, cei care vrem tuning la masina o sa fim mereu uniti (sau cel putin asa imi place sa cred), o sa ducem vorba ca ceva nu se poate sau ceva s-a facut gresit si stii bine ce spun , nu traiesti daca nu GRESESTi !! si o sa -ti vina si tie rindul sa gresesti si nu o sa -ti placa atacul disproportionat asupra ta !! voi - cei care vindeti / prestati un serviciu - sinteti uniti? |
183cp este foarte mult pentru un motor de 1.9TDI
ne spuneti si ce modificari s-au adus de s-a ajuns aici? :shock: |
nu este mult...nu cred ca are altceva decat chip
|
Quote:
|
Quote:
|
Se pare ca nu stii dar Ceky se ocupa cu tunatul masinilor. Si la viata lui nu a lucrat UN SINGUR Leon TDI ... of of ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning