![]() |
Semnati petitia pentru Alex
Cine il cunoaste pe Alex XX stie foarte bine cum a murit si ca este o mare nedreptate. Haideti sa dam dovada inca o data ca suntem uniti si sa ajutam familia lui Alex si nu in ultimul rand, sa ne razbunam un prieten care efectiv A FOST UCIS.. ! Un urma discutiilor intre motociclisti a fost propus un miting... Pentru aceasta ne trebuiesc 200 de semnaturi.. Cine este de acord este rugat sa posteze mai jos numele si seria de buletin cum s-a facut pe toate forumurile. S-au strans deja 130. Cititi mai jos!
Quote:
Quote:
http://www.motociclism.ro/forum/inde...howtopic=37603 http://www.sbz.ro/modules.php?name=F...ewtopic&t=7932 http://www.motorzone.ro/forum/viewto...er=asc&start=0 |
Re: Semnati petitia pentru Alex
done...
dar.... de p forumul asta...doar eu?!:shock: :shock: |
SpeedeR din pacate da...:( Se pare ca pe ceilalti nu ii intereseaza.... :(
P.S. : Multzumesc mult.. :) |
Quote:
|
si ar fi frumos sa participam si cu ceva masini, zic eu...
eu as vrea sa fiu si pe 2 roti..dar momentan nu se poate.. poate la anul.. si nu cred k sunt singurul...deci , se baga careva?! |
@SpeedeR Ar fi o idee... I dont know...
|
Da intradevar este strigator la cer efectiv dar daca la Udriste inca mai bantuie urmele comunismului si a militeiei probabil va mai dura ceva vreme pana se va solutiona cazul (sper sa se solutioneze spre bine)...in orice caz cum a spus si Speeder am putea sa venim si cu cateva masini desi sint sigur ca vor veni enorm de multe ceea ce este imbucurator,pentru ca la urma urmei si noi sintem in aceeasi galeata cu motociclistii ca nu cred sa fie pe la Udriste vreun politist care sa ne aiba la suflet...din dementi,descreierati si domne' "copii de bani gata care rup masini scumpe" nu ne scoate nici unu. VA SALUT si daca va pot ajuta cu ceva va rog apelati cu incredere. Va pup
|
Horia Bucur / GX 347 842
|
Multumim mult Horia.. O sa iau legatira cu tine zilele astea pentru a semna.... Multumesc inca o data...
|
Nici o probleme prietene sint cu voi pana la capat chiar daca nu ne cunoastem pentru ca asa ceva nu este posibil pentru ca de absolut toti politistii care au comis fapte penale si in special au fost si mediatizati nu s-a auzit nimic...probabil le-a luat 1 milion din salariu... PS: nu posed net asa ca daca te pot ajuta cu ceva te rog suna la 0724 884 131 / 0747 121 091
|
OK... Am vorbit cu Luiza. A spus ca este ok cu masinile.. Acum avem nevoie de ajutorul celor cu 4 roti... Banuiesc ca toti dintre voi avti prieteni cu masini tunate etc... Explicatzile va rog situatia si poate o sa se stranga si ceva masini... O sa vorbesc cu Gratzian sa faca un topic global pe tema asta.... Sa seram ca va fi ok... Peace!
|
ok hai ca ma apuc si eu sa imprastii vestea si daca imi poti da o data aproximativa sa stiu ce sa le spun baietilor ar fi si mai ok.Iar cu masinile poti fi sigur ca vor fi multe ca sint destiu care vor sa se revolte in fata celor care ne iau taloanele si permisele...si mai sint si tari in gura.Tinem legatura ori pe forum ori la telefon. Take care.
|
noi o sa fim pe akolo
numai sa stim kand si unde sa ne strangem.. sper sa se miste ceva cu ocazia asta |
Horia imi pare rau dar nu pot spune o data... Am vorbit cu totii pe SBZ si mitingul a fost acceptat. Acum sa decidem cand. O sa va tin la curent. Cum aflu ceva o sa te sun si o sa postez aici.. Peace :)
|
Semnat... azi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning