![]() |
2006 Mini Concept Geneva
10 Attachment(s)
[>Concept Cars...]
2006 Mini Concept Geneva - inca un concept de la Mini, de dasta asta dedicat salonului de la Geneva. |
hmm asta pare un mini cu ampatament marit sau mi se pare.oricum arata destul de bine atat la interior cat si la exterior.
|
serios prea au dat-o in sf-uri :lol: super masina dar nu cred ca vom vedea asa ceva vreodata pe strada :wink:
|
imi plac luminile de la usi,iar ca masina e interesanta dar cred ca e facuta pt alte scopuri decat plimbarea prin oras! :)
|
mie cam singuru` lucru care imi place ... e lumina din usi ... si scaunele ...
bordu lui e facunt umpic cam aiurea ... nush` ... nu ma prea incanta modelu` asta ... nush` d c .. |
asta e mashina buna de I, Robot....cu interiorul ala futurist de ti-e frik sa nu apeshi pe \"Engage\" din gresheala.. :lol:
|
same old mini! :) pe mine m`ar coafa una la aproape 2 m ai mei :))
|
unu decapotabil cred k te-ar coafa bine de tot
|
sincer e doar un concept(e cool doar in fata) asa ceva no sa mearga prea repede pe strada .Are un abtybild in portbagaj cu raliul de la monte carlo primul mini fiind o legenda a acelui raliu poate e o vitoare versiune de raliu bine dar trebuye un pic lucrata sa arate ca o masina :cry:
|
seamana putin a porsche chayenne si are ceva din primele mine.. care participau la curse! cupola aia e ciudata.. imi place ! are o nota... de masina de \"croaziera\".. drumuri .. lungi! :lol:
|
interesting... :)
|
Re: 2006 Mini Concept Geneva
wooooow ce mistoooo.arata super bine!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:29. |
- Copyright 2026 4Tuning