Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   discutii masini de epoca (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/13485-discutii-masini-epoca.html)

rada_ady 22-02-06 23:34

discutii masini de epoca

exista pasionati de masini de epoca pe 4 tunning.daca da sas vrea si eu sa-i cunosc sa stiu in ce ma bag daca aleg sa restaurez o masina de epoca,si cam ce masini s-ar merita restaurate ,ca am vazut o gramada de masini de epoca lasate in paragina

mertan 23-02-06 07:37

eu sunt mare pasionat de masini de epoca. ash vrea sa restaurez una nemtzeasca. sa zicem un bmw de prin 1970. sau o dacie 1300 si sa o fac sport. adica motor alpine de renault 5 cu turbo. imi place. sa o fac albastra, fara bari. am vazut eu una la o expozitie. dar era un renault original. frumoasa masina.

DJ77VLD 23-02-06 10:00

Am un ford Taunus din 1957.Functioneaza si arata IMPECABIL. Care il vreti ? :D

Johnny_C 23-02-06 10:51

Pune si tu o poza cu ea si mai vorbim. Si sa zici si cat!

einstein1984 23-02-06 11:31

Ford_V6 e pasionat de orice masini mai vechi. Mai ales ca el a facut siteul retromobil si ein comisia tehnica (sper sa nu gresesc).

sebaaa 07-09-06 04:53

Re: discutii masini de epoca

am si eu o masina veche
mercedes w115 ..vedeti la semnatura;)

florin_cars 26-02-07 12:14

Quote:

Originally Posted by DJ77VLD (Post 318637)
Am un ford Taunus din 1957.Functioneaza si arata IMPECABIL. Care il vreti ? :D

DJ77VLD asta..minte de ingheatza apele..l-am descoperit noi, pasionatii, mai demult:oops:
avea un Taunus din '67 un 15m :lol: :lol: :oops:

si eu sunt un mare fan al rablelor denumite elegant bijuterii pe roti, orice e american, sau arata a american :oops: imi doresc..

rada ce masina ai ales pana la urma:?: :-P :D

kirin 02-03-07 21:34

de aia ai avut o serie de nemtesti florine :D

o batrana de 39 ani am si eu

XoRRo 14-03-07 21:54

si mie imi plac tot cele americane.... au o personalitate aparte...

florin_cars 14-03-07 22:51

Quote:

Originally Posted by kirin (Post 778267)
de aia ai avut o serie de nemtesti florine :D

o batrana de 39 ani am si eu

pai dk asta mi-am permis,..asta e :sad:
de gasit americane...am tot gasit..insa banii sau starea m-au impiedicat sa le achizitionez :???: :rolleyes2

boropan 14-03-07 22:52

ai ceva poze cu ele?ms...

Mishu-f 18-03-07 22:35

masina mea are 27 ani intra la aceasta categorie :D ? .... si as putea zice ca e restaurata :D .... am pana si pe coliere sigla ford .... dar din cate stiu la noi o masina de epoca este cea peste 30 ani

sebaaa 18-03-07 23:07

si a mea e de epoca:P:P 2007 -1972 .. e ceva:D
ce m-a stresat unu la tel..k domle k vreau sa aflu mai multe despre masina..si knd am zis k trebuie cutie noua.. k domle k ma costa reparatiile cat inca o masina ca nu stiu ce..imi venea sa il strang pe el si pe bulangiul de tata de gat in ultimul hal
masinile de epoca sunt misto..oarecum..singura faza naspa e k tre sa bagi bani in multe k sa nu te lase in drum..k sa mergi cu ea e frumos..dar sa o repari la marginea drumului nu e
toti vor masina de epoca, ieftina ..k de e veche.dar sa mearga si sa arate perfect..ai dracu de jegosi..

florin_cars 19-03-07 00:13

sincer....pretul initial al masinilor clasice....TREBUIE sa fie cat mai mic..pt k ulterior se investesc o groaza de bani.
Dk masina mai si functioneaza ..mai si arata binisor, mai are si acte in regula, nr noi, proprietar cunoscut atunci creste pretul, normal..dar cat timp nu ai o piesa(cazul lui sebaa >> C.V.) care sa demonstreze functionarea (buna) a masinii pierzi MULT mai MULT decat pretul acelei piese si manopera inlocuirii ei..:wink:...motivul vi-l explic aici mai jos :arrow:

vorbesc din experienta cautarii dupa comori de mult apuse..:( multi kakanari demontau delcoul, o fulie, chiulasa, cardanul, bujiile(model vechi si rar), cutia, un butuc cu tot mecanismul, electrica..si alte cele..doar pt a nu se afla k nu functioneaza motorul, sau cutia..sau o alta parte mecanica a masinii.
ideea vanzatorilor/samsarilor e buna(pt Ei)..dar foarte mult pierdem noi pasionatii, din cauza unei asemenea idei :x :x :x kknarii naibii :evil:

florin_cars 19-03-07 00:27

Quote:

Originally Posted by Mishu-f (Post 805199)
masina mea are 27 ani intra la aceasta categorie :D ? .... si as putea zice ca e restaurata :D .... am pana si pe coliere sigla ford .... dar din cate stiu la noi o masina de epoca este cea peste 30 ani

Nu chiar :-P
masina de epoca o clasifica fiecare club in parte...min 25 ani vechime se accepta...dk este un model interesant. Dk arata bine, originala, poate si o varianta de dotare mai rara, atunci clubul poate acorda acelei masini atestatul de vehicul istoric si toate beneficiile ce revin in urma acestuia.

Pt import se acepta doar modele iesite din fabricatie de minim 30 ani;)

Quote:

Originally Posted by sebaaa (Post 805280)
si a mea e de epoca:P 2007 -1972 .. e ceva
ce m-a stresat unu la tel..k domle k vreau sa aflu mai multe despre masina..si knd am zis k trebuie cutie noua.. k domle k ma costa reparatiile cat inca o masina ca nu stiu ce..imi venea sa il strang pe el si pe bulangiul de tata de gat in ultimul hal

1. nu ai facut bine scaderea...2007-1976(atunci s-a incheiat fabricarea 115-lui), deci a ta oricum este clasificata pt Import k masina istorica de 1 an deja:-P iar in cluburi poate fi membra de vreo 6 ani deja :twisted:

2. si..sincer..nu crezi k are dreptate omul? ori era bulangiu...ori stia f bine ce vorbeste pt k zi-mi u unde mai gasesti S/H cutie de benzinar originala pt W115 :???: difera de W123 la prinderi:sad:
iar una noua pe comanda...e cat inca o masina poate ;) da-i credit omului k nu a vorbit chiar asa in bataie de joc :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 21:46.

- Copyright 2025 4Tuning