![]() |
Verificare inainte de cumparare
Mi s-a cam pus pata sa iau o masina din cele returnate catre o firma leasing. Consider ca exista avantaje fata de a lua un sh adus de afara...cel putin dpdv al kilometrajului, cartii service, etc.
Deoarece omul patit sufla si-n iaurt ma gandesc sa solicit un test la un service inainte de a ma arunca...in special ma intereseaza sa vad daca n-a avut vreun accident mai nasol si daca nu e dus motorul. Imi puteti recomanda un service in Bucuresti care sa faca treaba asta? Si daca se poate un pret estimativ. Multumesc anticipat. PS. E vorba de un Mitubishi Colt CZ3 din 2006. |
Re: Verificare inainte de cumparare
Quote:
PS: La ce pret ai gasit-o ? |
manumeciu: in jurul la 6000 Euro.
|
la ce firma de leasing ai gasit ?
|
Bun pret pt CZ3 (daca masina iese OK la test) .
|
Ce firma de leasing ca si eu caut o masina de la returnari daca poti pune si niste linkuri su nr de contac ar fi ok.
|
In principiu cam orice site al firmelor de leasing are mai nou rubrica de masini care s-au recuperat si sunt repuse la vanzare. Acolo gasiti si date de contact iar la cerere vi se trimite lista extinsa. Daca aveti prieteni, cunostinte puteti afla chiar de super oferte. Tocmai o prietena care lucreaza la o astfel de firma mi-a spus ca au scos la vanzare chiar si masini la care mai ramasese doar valoarea reziduala.
Parerea mea este ca la ora actual e cea mai buna metoda de a lua un sh...Luni vizionez masina, va tin la curent...din pacate nu va pot spune unde, deoarece ajung printr-o persoana care e posibil sa aiba un mic comision si nu mi-a spus unde mergem. Dar Marti o sa revin cu detalii. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:27. |
- Copyright 2026 4Tuning