![]() |
R5 GTT-TEST
1 Attachment(s)
desi sunt putini cei care arata adevaratul potential al masinilor, mi-am permis sa va prezint rezultatele unui test cu ventilator de aer in botul masinii .varianta 1 e varianta de virf ,asa ca acum nu va mai fi nici un secret pt nimeni ce ascunde sub capota micul monstrulet.
|
.
as fi curios sa vad rezultatele testului de la octavia RS si de la 200 SX si chiar de la mai multe masini.
|
Bogdane, crezi ca daca ai postat listingul de la dyno, nu vor mai fi persoane care vor abera pe langa subiect?.... nu vor fi satisfacuti cu 135 hp scosi la dyno.... chiar daca masina are 750kg... :lol:
p.s. vor carcoti in general persoane care detin masini peste 150cp care n-au sanse in fata kwx-ului :wink: |
.
ce sa zic, treaba lor dar mai mult de atit nu pot face pentru ei.dar ce vor zice cei ce au pe la 200 si chiar mai mult? :shock: :shock: :shock:
|
ma refeream si la cei peste 200 cand am zis peste 150 :wink:
|
pe grafice intre 4000 si 4500 rpm vedem o diferentza de aproximativ 10 caluti diferenta intre cele 2 teste ... de unde a reiesit diferenta asta? :)
oricum are un cuplu impresionant pt un motor de marimea lui... TURBO rulz :twisted: ps: la cat intra turbo? la 2500 sau la 3000? din grafice as spune ca ea intre la 3000 si dupa cum se vede... graficele difera de la 3000rpm in sus... la cele 2 teste difera presiunea la care lucreaza turbina? |
Intre cele doua incercari a mai scurtat tija de la waste gate doua trei ture(50 000 si va spun exact cate :D ). De remarcat ca cu boost mai mare trage mai bine pana la un moment dat cand puterea scade sub cea cu boost mai mic. Semn ca cu presiune mare merge un pic sarac, asa ca cu niste jigloare putin mai mari o sa mai smulga cativa caluti la aceeasi presiune. Mai aveti sa-mi dati 50 000.
|
Re: .
Quote:
si kwx e un exemplu in acest sens |
Test KWX
Daca ai nevoie de alte jiglere pt carburator o sa gasesti la Nick Tuning.La ce presiune ai facut testul si ce turbina folosesti? T2?
asta daca nu sunt secret. Merci, :D |
Aici sunt si eu curios ??
|
sa va zic eu: la 1.1 bar presiune , asta din ce am inteles de la Bogdan, cu turbina originala T2
|
Re:
Quote:
daca ati scurtat tija unpic inseamna ca se deschide mai putin... si prin urmare ajung mai multe gaze in turbo... :twisted: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
orice modificare pt imbunatatirea performantelor duce la scaderea vietii motorului...... nu merge si cu .... sufletul in rai....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning