![]() |
Lipsa certificat
Am si eu o intrebare ... avand folii pe masina, alte jante decat cele trecute in talon .... si zic politaiului care ma opreste ca nu am certificatul la mine IMI POATE RIDICA MASINA ?! asta mi s-a intamplat asera ... i-am zis ca nu am certificatul la mine si mi-a zis ca imi ridica masina si cand duc certificatul s-o iau.
Precizez ca itpu e valabil si din cate am inteles , se poate da prin statie , sa afle daca e valabil sau nu... Are dreptul sa-mi ridice masina sau nu ?? |
Re: Lipsa certificat
Asta e noua ... nu ti-a confiscat si mobilu pana le aduci factura cu care l-ai cumparat sau prietena pana nu aduci certificatu ei de nastere ....
Eu in locul tau dadeam masina furata si ii acuzam de furt calificat ... In cel mai rau caz pot sa-ti confiste placutele de inmatriculare .... masina nu se confisca decat daca a participat la o infractiune ;) |
E noua pentru tine Ford_V6!
Daca citesti in Codul rutier, vei afla ca: Quote:
|
"Bună seara,
Acesta este buletinul meu !" Că legile româneşti sunt interpretabile, nu e o noutate, dar certificatul de înmatriculare n-are nicio legătură cu legitimarea mea, ca om. |
Quote:
LE: e prima oara cand aud asa ceva...deci i-au ridicat masina ca avea folie pe geamuri si nu avea certificatul de inmatriculare la el :shock: traim in romania...tara tuturor posibilitatilor. |
Mie nu mi-a ridicat-o , dar unui prieten i-au ridicat-o , si pana nu a dat foliile jos nu l-au lasat sa plece cu ea din curtea politiei. Presupun ca se bazeaza pe faptul ca nu stim legiile ... plm...
i-am dat toate actele in afara de certificat , deci nu se pune problema de nelegitimare.... |
si pana la uram ce sa intamplat.. preitenului tau ia laut certificatul cand sa dus sa ia masina de la politie sau a rams cu el.. ma gandesc ca pot fi si eu in aceiasi situatie ca el oricand.... si vreu sa stiu exact ce am de facut..
|
Adica citind legea cine sa se legitimeze? Posesorul masinii, sau masina?
Stiti cum e si cu interpretarea asta? Daca ii zic ca nu il am la mine, nu inseamna ca "refuz" sa ma legitimez. Doar daca il am in mana, la vedere si ii spun asta...:lol: Bine a spus cineva inainte... il amenint ca daca imi ia masina o dau furata sa vedem daca are curaj. |
Masina stiu ca NU se confisca,se Imobilizeaza, iit ia cheile, o inchide(dupa ce a scos-o in afara partii carosabile) si gata.
Tu poti veni cu dublurile cheilor sa-ti ridici masina, dar pe riscul tau, ai Procesc verbal, oamenii te asteapta la sediu, asa stiu ca se procedeaza. |
Corect Florine, dar ce faci când îţi pune jandarmul cătuşele, te urcă în maşina de poliţie cu japca şi maşina ta rămâne în mijlocul străzii, cu cheia în contact şi uşa deschisă la maxim ? :)
|
E destul de urata situatia ce mi-ai expus-o tu ...:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning