![]() |
B.M.W E30 >>350<<
10 Attachment(s)
B.M.W E30 350 V12 :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
|
Inteleg ca iti place, dar aici e sectiunea \"Masina mea\"
|
mmmdap :D
|
Pozele sunt luate de pe E30.de nu? :D
|
Pai eu de aia i-am zis ca e sectiunea \"Masina mea\", ca am vazut ca sunt pozele de pe e30.de
|
ce vreti are 15 ani
|
poate daca vezi ..uite-te akolo in spate scrie V12 parerea mea nu e un un 320,325 :lol: :lol: :lol: :lol:
|
fii atent ce scrie pe e30.de
Motor: Alpina B12 5.0 mit 257KW/350PS (leicht modifiziert) Getriebe: aus 850i/csi; 6-Gang Schaltg. Fahrwerk: E36 Federbeine, Hinterachse komplett geändert (M-Roadster) Bremse: Bremskraftverstärkung aus 750i (H31-Anlage), Scheiben+Sättel (V/H) vom E36 M3 3.2 Auspuff: Eigenbau mit Serienkats aus 750i |
1 Attachment(s)
Super bijuterie
|
1 Attachment(s)
Super bijuterie
|
asta nu e m60?
|
BMW
E M-70 sua varianta ca poate fii modificat la modelul de 5400cc-M-72..
Ori cum e baza de M-70 100%... 8) |
pur si simplu nu inteleg cum o rezista caroseria cu asa motor. deja la un motor de 2.5 o cam iau la fuga amortizoarele :) oricum fara ranforsari ,cu asa motor (5000 cmc) , tre sa schimbi botul masinii odata pe luna :) si in pozele astea nu prea vad ranforsari,nici macar o bara intre amortizoare,nimic.. :)
|
BMW
:::pur si simplu nu inteleg cum o rezista caroseria cu asa motor. deja la un motor de 2.5 o cam iau la fuga amortizoarele oricum fara ranforsari ,cu asa motor (5000 cmc) , tre sa schimbi botul masinii odata pe luna si in pozele astea nu prea vad ranforsari,nici macar o bara intre amortizoare,nimic.. :::
Bara nu trebui ei de desupt unde se prine motor pe tampoane e facut mai rezistent si sa spunem ca la eii drumurile sunt bine facute nare rost de bara... Da amortizatoarele se pun KONI si prujine tari.. |
-Aceasta masina a aparut acum vre-o 5 ani pe e30.de.
-Este unicata si volumul de munca la ea este enorm. -Acum vre-o 4 ani niste prieteni au incercat sa faca o replica a acestei masini , dar s-au oprit la pozitionarea motorului. deci un esec si mai ales din lipsa finantelor pentru un asemenea proiect. -In schimb in 2001 eu am reusit sa scot pe strada primul 550 E34 facut in romania si acum primul serie 6 \"85 cu motor de M5 de 400 CP. -Inafara de acele poze ale unui E30 cu V12 eu nu am mai gasit nici-un material despre acea masina. -la 15 anisori ti-se pare ceva formidabil dar.......cata munca si cati bani inghite acest proiect nu se gandeste nimeni......550 a iesit pe strada dupa 11 Luni , serie 6 nu merge nici acum dupa 19 Luni!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning