![]() |
Jante aurii pe Forester
2 Attachment(s)
Vreau si eu o parere.Daca se poate.Vreau sa pun niste jante de pe impreza 2003 pe forester.problema e ca jantele sunt aurii si masina gri inchis,spre negru.Merge?Multi mi*au zis "ca*i tiganie",dar mie nu mi se pare ca-i asa de rau.faza e ca omu e la Bucuresti si nu vreau sa ma duc degeaba pana acolo.am pus masina si jantele...vreau o parere,fara mistouri.pe bune.
multumesc! |
Re: Jante aurii pe Forester
Nimeni nu vrea sa zica?Naubadi uan tu help mi?
|
Nu cred ca o sa fie tiganie, roaga pe cineva sa iti faca virtual tuning sa vezi
|
eu zic ca o sa arate bine merita incercat. nu e tiganie
|
"Multi"?
Probabil ca nu au habar dar subaru si jantele gold fac pereche buna Sfatul meu este sa le iei |
Daca nu ma insel pe Forester WRX STi s-au pus jante aurii.
Eu zic sa le pui , in cel mai rau caz poate sa nu iti placa tie dar tiganie in nici un caz nu e :) |
merci mult...sa vedem daca le mai are...:D
|
Caty ghinion sa ai frateee...le*a vandut ieri!:x:cry:
ca sa nu mai zic ca erau 400 euro cu gume cu tot...pomana da,daca nu eram hotarat........................................... .mor de oftica! |
eee...alta data sa iti fie invatatura de minte si sa te hotatrasti pe moment ;)
|
7 Attachment(s)
sper sa fie de ajutor:P:Dpoate ma gasesti si altele:Dstiam si eu de jantele alea:(cred ca sunte cele ale lui mihai...cu sti u
|
a lu mihai erau,si avea anuntul postat de vreo 2 saptamani pe forumul subaru.si eu l-am vazut tarziu,saptamana trecuta la inceput,dar am stat ceva sa ma gandesc am cerut pareri de la prieteni si mi s-a zis ca "stau mai bine pe impreza"ok,atunci v-am intrebat pe voi si uite-asa,sambata l-am sunat si omu le daduse de vineri.n-a fost sa fie.daca cumva are cineva de vanzare asa ceva,sunt amator :D dar sa nu se arunce nici la pret.nu ma intereseaza sa fie noi,prefer SH dar sa arate bine,si sa fie de 17...18 cred ca e prea mult.
va multumesc! |
he he he...mi-am luat jante.sper sa le montez maine,daca nu luni.pun poze...abia astept sa le pun.de fapt le-am pus cand le-am luat cu niste gume de 225/50R17 si imi atingea de amortizor la rotile din spate.o sa pun 220 sau 215 in cel mai nasol caz...
|
1 Attachment(s)
Fa-le BICOLOR !
Cu alte cuvinte, nu acea vopsea metalizata ci trage-le la pīsla īn asa fel īncīt aluminiul sa luceasca ca nichelat. Nervurile de baza, acele V-uri, (vezi marcajul cu rosu īn poza) suprafetzele exterioare vizibile trage-le īn GOLD PLATET, folie de aur pur de 24 k. Dupa ce ai terminat treaba sigileaza lucrarea cu lac transparent special pt. jenti, vreo 5 straturi, ca toata povestea sa fie protejata īmpotriva zgīrieturilor de rulaj. |
foarte tare.nu fac asta.niciodata.
daca tie ti se pare misto...ok,da mie nu mi se pare! o sa pun maine o poza.2,cu masina.mie-mi place,doar ca am pus 225/45R17,deci au talonul mai mic de 45,si acum sunt mai mici decat cele pe 16 care le aveam inainte.nu cu mult,dar se cunoaste... |
3 Attachment(s)
poze....e,cum e?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:55. |
- Copyright 2026 4Tuning