![]() |
vreau Un service bun.
1 Attachment(s)
Acum 2 seri accident pe DN pe centura Ploiestiului , ma duceam la munte , Stateam frumos la rosu,ca in atatia ani de cand se lucreaza acolo nu au fost in stare sa termine sa dea drumu` la 2 benzi macar...trosc m-a lovit din spate un tir... Aripa stanga spate dupa parerea mea ireparabila haion portbagaj stop si bara , din ce se vede e doar atat lovit.
Masina mea are CASCO si decat pe asigurarea lui ar fi mai bine sa o repar pe casco al meu . As vrea sa o repar cat mai bine daca se poate sa nu se vada ca a fost lovita , tocmai d-aia vreau si eu service-uri unde ati reparat masinile si ati fost deplin multumiti.Costurile reparatiei nu conteaza,doar calitatea. Astept raspunsuri Multumesc. |
Re: vreau Un service bun.
Pai oricum , daca ai asigurare CASCO , masina iti va fi reparata in baza politei tale CASCO , iar firma de asigurari unde ai tu polita isi va recupera banii de la firma de asigurari unde are polita RCA cel care te-a lovint din spate . Eu imi repar masinile intr-un singur loc si sunt super multumit . Problema e ca service-ul este in Rm. Valcea . Se numeste Nurvil , iar adresa lor de net este www.nurvil.ro . In Bucuresti as mai sti un loc, se numeste Auto Motor Group , este in incinta Politehnicii , iar ca date de contact ar fi :
Bucuresti, Splaiul Independentei 313, Sector 6 Tel/Fax: 0722-166947 Sper sa ai spor la reparat ! |
Re: vreau Un service bun.
de cei din Politehnica am auzit si eu , nu am fost vreodata la ei ,dar am auzit ca sunt seriosi ,mai ales pe parte de tinichigerie.am avut 2 masini facute de ei si aratau bine, la linie tot etc..si lucreaza si cu societati de asigurare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning