![]() |
De vânzare: Bugatti Veyron Pegaso
3 Attachment(s)
De vânzare: Bugatti Veyron Pegaso
Vă mai amintiţi acel Bugatti Veyron Pegaso? Ei bine, modelul surprins pentru prima oară în Dubai, a fost scos la vânzare. Preţul? Aproximativ 1.86 milioane euro (1.857.431 euro, mai exact). Veyron Pegaso, care este şi unicat, a fost foarte puţin rulat şi are la bord doar 2.500 km. Şi deşi se zvonea că acest model ar avea 1.200 CP, în anunţ se pomeneşte de "doar" 1.001 CP... |
Re: De vânzare: Bugatti Veyron Pegaso
deci are un interior mortaaaaaal...
|
Quote:
|
1,8 mil pt ce? ca este unicata? masina dupa parerea mea mai mult de 1 mil sa zicem max nu as da:D , dar si asa mi se pare enorm, oare cat a costat inginerii sa o produca?
|
Pe producator adica WOLKSVAGEN II COSTA MASINA ASTA 5 MIL EURO SA O PRODUCA!
|
si unde mai e profitu?
|
Quote:
|
Inginerii au aratat cu acest veyron de ce sunt in stare in materie de performanta,mai rar masina de serie cu 1001 hp nu?La fel cum au facut si cu golful cu motor central de 650hp au aratat la toata lumea cum se face o masina performanta ca cica sau plictisit de toti copii care isi mutileaza golfu si incearca sa scoata 100000000000 de cai din el!
|
daca pe ei o masina ca asta ii costa 5 mil sa o faca noi suntem in Congo inseamna. Nici din aur sa o faca ... Ei vand acest produs ca fiind unul exotic si nu pentru oricine---acest produs e dedicat oamenilor extrem de bogati , de i-ar costa 100.000euro sa-l faca tot l-ar vinde cu 1 mil euro. Asta e politica de pret si de produs-- notiuni generale de marketing.
|
ii costa circa 2 mil de euro un exemplar si au vrut sa arata ce pot face fara sa participe la formula 1 sa faca reclama si fac reclama cu veyron chiar daca pierd 1 mil de euro pe bucata..iar pretul este 1,8 de euro pt ca sunt unicate si sunt numa 2000 de bucati nu oricine isi permite o asemenea masina...
|
mai sus cineva zicea ca 5 ..acum tu spui ca 2 .. sa arate cineva un document oficial de la o revista de renume un documentar cum ca masina asta costa mai mult decat o vand ei ..eu n-am gasit! eu totusi tind sa cred ca sunt vrajeli... Ce sa coste la ea asa mult? IDEEA poate, ca materie prima e imposibil
|
Quote:
|
Voi din acel reportaj nu ati inteles nimic
Bugatti Veyron nu pierde la fiecare masina vanduta...doar k nu s-au vandut atat de multe masini incat sa se amoritzeze cheltuielile pentru CERCETARI! Cand ai planurile gata facute, le aplici, iei materialele, si o produci....costa sa zicem 500.000e...ei o vand cu 1.6 mil euro...deci acopera costurile de productie....insa marea problema de la BUGATTI a fost inainte de lansare daca vor vinde indeajuns de multe masini pentru a acoperi si costurile dezvoltarii acestei masini[adica atunci cand s-au chinuit sa o inveteze..k sa o spun mai popular pentru popor]:)) sper k m-ati inteles...sunt 3 etape simple atunci knd vrei sa faci ceva...prima oara iti vine ideea...simplu....a doua oara trebuie faci intr-un fel ca ideea ta sa poate ajunge ceva palpabil....[cea mai costisitoare parte si mai grea] si a treia e sa pui deja in aplicare ce-ai facut in prealabil...asa s-a intamplat si la bugatti....e doar o strategie de marketing proasta...insa ei deabia acum si-au dat seama ca veyron a fost un proiect prost..prea costisitor..si acum este deja fumat..asteptam sa vedem cu ce isi va acoperi buba acest brand pe viitor! concluzie: DEZVOLTAREA ei a costat mult si n-au reusit poate nici acum sa acopere, dar O MASINA sa o faci mai mult de 1 mil euro nu costa sigur |
..
The Bugatti Veyron sold for Ł850,000 according to Top Gear, Volkswagon designed this as a marketing purpose to show how brainy they are, but they weren't so smart selling them at a loss of 4.1million a? So its true they cost just under 5million to make. Are dreptate 50% Eugen dar gandestete numai proiectu in sine cat a costat desing,motor ,suspensie si toate celelalte plus linia de productie pt asa masina,ei au zis pierdem 4mil aici da castigam din alta parte........ |
super exclusiv
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:46. |
- Copyright 2026 4Tuning