![]() |
Probleme cu un Citroen C-crosser
am postat o teapa cu c-crosser in romania si cu citroen romania si au sters acel mesaj. care sa fie motivul? va este frica de adevar? citroen are mari probleme de fabricatie si refuza sa recunoasca asta. voi striga panan ma vor auzi toti romanii. CITROEN ESTE O MARE TEAPA IN ROMANIA. C-CROSSER ARE PROBLEME DE FABRICATIE. ARE PROBLEME CU AMBREIAJUL. sunt procese pe rol.
ATENTIE ROMANI - CITROEN ESTE O MARE TEAPA !!!!!!!! REVIN |
Re: care este motivul pentru care ati STERS mesajul cu c-crosser?
probabil ca reclama facuta de tine a deranjat pe cineva. pana la urma e masina ta, esti la sectiunea citroen/ masina mea, si poti spune despre ea cate'n luna si'n stele. dar... vad ca cenzura este in floare, si din ce am mai auzit nu este prima data cand se intampla.
|
Re: care este motivul pentru care ati STERS mesajul cu c-crosser?
De ce vorbiti prostii ? Daca face topic cu Masina lui, s-o prezinte...date tehnice, poze si planuri ... nu ca a luat teapa. Multi am luat teapa, dar asta e, nu ne apucam sa impanzim forumurile cu problemele noastre. Eu inteleg ca te doare cand iei teapa, dar asta este, nu esti nici primul nici ultimul.
|
Re: Probleme cu un Citroen C-crosser
ce teapa ai luat? masina nu e in garantie? ce versiune este? Prezinta niste detalii sa stim si noi la ce anume te referi?
|
Re: Probleme cu un Citroen C-crosser
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning