![]() |
Black Ride
avem in club o masina toata neagra , folie , stopuri tot aproape ...
si ar vrea sa'si puna pe lateralul masinii POLIZEI , o sa aiba probleme cu politia ? se poate lua de el ?? |
Re: Black Ride
cred ca e pur si simplu o intrebare retorica...daca ei iti gasesc ceea ce nici tu nu sti ca se poate gasi
apropo o poza cu masina se poate ca sunt tare curios |
si mie mi-ar place sa o vad :D nu cred ca s-ar intampla ceva din moment ce "polizei" nu e nimic national sa zic asa pt noi...decat poate cand o ajunge prin germanica sa aiba cv probleme...
|
Cuvīntul "POLIZEI" este pe nemteste si asta sa scri pe o masina NEAGRA īn stil american este o tīmpenie la nivel de grupa mica de la gradinita ca masinile politiei germane sīnt alb / verde si nu negre.
Pe līnga asta va avea stress cu autoritatile. Ce se poate face (sīnt si aici cīteva) sa-si faca laterale albe (usile) si eventual sa-si puna un sticker sau ceva ce poate arata o stea de serif, ceva īn genul BLUES BROTHERS CAR dar FARA cuvīntul POLICE / POLIZEI si alte deastea. http://www.motoraddicts.com/imgfiles...092277_med.jpg |
1 Attachment(s)
si masina ....
|
Da de ce vrei sa scri POLIZEI pe ea?
E pacat s-o strici si faci din frumusetzea de masina un KITSCH de toata regula. Si eu am UNA NEAGRA COMPLET, tot asa si n-am scris nimic pe ea. |
Probabil ca vrea sa fie ca cei de la Gumball, Team Polizei cu M5 ala facut de politie. :D
|
scrie "MILITZIA" pe ea :)
|
masina va ramane neagra total , a primit niste jante superbe , si nu are rost sa o stricam !
multumim pentru opinii TOPIC INCHIS |
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning