![]() |
2007 Jeep Wrangler
6 Attachment(s)
Noul Jeep Wrangler vrea sa devina cel mai capabil off-road din lume. Este disponibil in 3 variante Wrangler X, Sahara si Rubicon.
Motorizare este V6 de 3,8-litri 205 hp urmand sa fie disponibil probabil si un diesel. Siguranta la volan este asigurata de numeroase sisteme dintre care: Electronic Stability Program (ESP), \"electronic roll mitigation\", air-baguri dual-stage, air-aguri laterale si sistemul Occupant Classification (OCS) ce configureaza interventia airbagurilor in functie de greutatea pasagerilor. |
pai si cu numai V6 de 3,8-litri 205 hp vrea sa devina cel mai capabil off-road din lume :lol: :lol: :lol: ce gluma andrei ... :wink:
|
Eu macar am zis \"vrea sa devina\" dar producatorii au zis, citez: \"Jeep® introduces the all-new 2007 Wrangler, the most capable off-road vehicle in the world – and more.\" :)
|
La capitolul performante off road trebuie sa asteptam datele despre varianta diesel de motorizare... puterea si cuplul maxim; se stie ca aceste date sunt cele mai importante alaturi de garda la sol, unghiul de atac si cel de degajare... care par promitatoare din poze
|
Quote:
Quote:
|
intotdeauna mi-a placut wrangler-ul .... ca sa devina cel mai tare nui trebuie motor mare neaparat! intra multe aspecte cum ar fi unghiul de atac si cele spuse mai sus dar si greutatea care isi pune cuvantul in noror mai ales! :)
|
la exterior nu mi se pare un model nou,ci mai de greaba un face-lift,insa cand am vazut interiorul....mi-am dat seama k e vorba de noua generatie jeep wrangler.chiar imi place
|
... masina promite, daca ar baga un diesel de 200 cp cu un cuplu urias... atunci chiar ar reusi sa urce in top off-road
|
am vazut ieri la promotor prezentarea pt jeep in america la acel salon
demn de o legenda .......a iesit pe strada din salon printr-un geam si a mers vreo 50 100 m si a urcat in fata unei cladiri impunatoare pe niste scari apoi pe alte scari tot acolo si pe lateral scria wrangler .....superb :wink: |
Intr-adevar frumoasa prezentare, am vazut si eu
A inregistrat cineva??? |
sau daca are cineva filmuletul de prezentare... ca pe net nu l-am gasit
|
O sa incerc sa caut... gasisem la un momentdat un stream... dar nu mai tin minte unde...
|
|
Cu un motor V6 cu doar 205 cai putere nu are cum sa fie nici pe departe cel mai bun off`road... Dar.... din kte am vazut... e un inceput promitator pt cei d la jeep, poate urmatorul model va fi cel mai bun.... :?
|
a fi un bun off-road nu inseamna a avea un motor puternic cu demaraje bune sau mai stiu eu ce...
ci a avea garda la sol mare...a putea urca pante inclinate calumea...a putea trece peste pietre mari si altele...asta inseamna offroad bun nu 0-100km facuti in 6 secunde :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |
- Copyright 2026 4Tuning