![]() |
Omega vs Nubira II
Am si eu o curiozitate intre Opel Omega Break motor diesel de 2.5 (150 de cai) contra la o Daewoo Nubira 2 motor benzina 1.6 (106 cai). Mie mi se pare ca sunt apropiate ... voi ce parere aveti pe 400 si pe 1000 de metrii?
|
Ma speriasem initial, nu intelegeam de cand Omega si Nubira 2 sunt in aceeasi clasa. Bine ca m-am lamurit despre ce e vorba! :D
Inclin spre Nubira 2, adica spre benzina, desi nu bag mana in foc (desi Opelul are cai in plus, are si greutate datorita diferentei de gabarit si a faptului ca motorul este mai greu: dieselurile sunt in vasta majoritate a cazurilor din fonta) |
Raportul CP/tona e nesemnificativ mai bun pentru Nubira.Totusi,datorita tractiunii spate si curbei de putere mai buna,cred ca Omega iese prima pe 400m.Mai ales ca spre sfarsitul celor 400m conteaza mai mult puterea decat raportul putere/masa.
Pe 1000m,sigur Omega.Puterea mai mare isi va spune cuvantul. |
@Race: eu as zice ca e invers: la inceput dizelaru se duce mai bine datorita cuplului imens (cred ca are peste 230nm, fata de Nubira cu aproape 150), iar apoi Nubira se duce ceva mai bine. Totusi, ar fi interesant de vazut live.
|
M-am dat eu acum un an si ceva cu un prieten cu Omega berlina cu motor de 2.5 l diesel si l-am facut pe 400m de n ori. Il faceam la diferenta cam de 2 masini. Atuncea nu aveam modificari, deci era standard. Este adevarat ca eu am Nubira1 dar nu sunt diferente pe parte tehnica. :wink:
|
tind sa aleg omega , am mers cu ea ( 2.5 motor ) > face parte din cu totul alta clasa dar comparata cu nubira castiga omega
|
Eu as paria pe Omega in orice zi sau noapte. Nici nu incape discutie.
|
Motorul de Omega 2.5 e practic un BMW tds. E si normal sa \"fuga\".
|
mv6 sau raritatea cu motor corvette?
omega lotus... :arrow: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Este mai lent decat Bmw -ul dar ar fi trebuit sa faca o nubira. p.s. tu esti moderator pe alt site auto? |
Quote:
Code Manufacturer Opel Type S-6 DOHC 24 valves total 4 valves per cylinder Bore × stroke 80.00mm × 82.80mm 3.15 in × 3.26 in Bore/Stroke ratio 0.97 Displacement 2497 cc (152.376 cu in) Unitary capacity 416.17 cc/cylinder Compression ratio 17.50:1 Fuel system common-rail indirect diesel inj. Aspiration Turbo D. Intercooler Catalytic Converter Y Max. output (DIN) 150.1 PS (148.0 bhp) (110.4 kW) @4000 rpm Max. torque (DIN) 300.0 Nm (221 lbft) (30.6 kgm) @1750 rpm Maximum rpm Coolant Water Specific output 59.3 bhp/litre 0.97 bhp/cu in Specific torque 120.14 Nm/litre http://www.carfolio.com/specificatio...ar=105534&Opel |
L-am luat in considerare pe cel vechi pt ca era culmea sa fie si nou motorul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning