![]() |
Chevrolet Camaro Concept
1 Attachment(s)
Chevrolet Camaro Concept urmeaza sa fie prezentat in cadrul NAIAS (Detroit Auto Show)
Secretul nu a putut fi pastrat in totalitate pana la prezentarea oficiala si iata ca a aparut o fotografie cu acest concept... ps: Mai multe detalii si fotografii in zilele urmatoare :wink: :arrow: |
1 Attachment(s)
Bonus la fotografia de mai sus, un filmulet de prezentare ce a \"rasuflat\" inainte de vreme 8)
|
jantele nu seamna ff mult cu jantele de rx8 ?
|
Daca Daimler-Chrysler a scos Dodge Challanger remake, de ce sa nu scoata si baietii de la GM un Chevy Camaro...
Se pare ca Mustangu asta a dat peste cap toata industria auto americana!!! The muscle car is back!!! |
jantele chiar par cele de la rx-8.....
e bine k au pastrat forma de coupe...nu ca la charger...care e sedan :( |
:shock: :shock: :shock: Super !!!! Si de motor ce se aude??
|
Frate modelul jantelor semana cu cel de la RX-8 da sigur nus aceasi inchi ! :roll:
|
superb :shock:
|
18 Attachment(s)
Motorizarea: Corvette-derived 6.0-liter LS2 V8, 400 hp
:arrow: Un set nou nout de poze 8) |
multumesc!! am vazut filmul si am vazut care e treaba!
|
o bataie de joc motorul ala ....
6 l si numai 400 cai .....dezamagire .....pistoane irosite degeaba !!!!!! |
Tipic american .. motoare mari si consum mare!! :(
|
masina este MULT PREA TARE :!:
motorul nici pe mine nu ma atrage ... dar ma incanta :twisted: |
Engine
Type: V8 Displacement cu in (cc): 364 (5970) Power bhp (kW) at RPM: 400(298) / 6000 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 400(546) / 4400 Redline at RPM: 6500 Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 275/30 R21 - 305/30 R22 Driveline: Rear Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 186.2 × 79.6 × 53 |
super masina... arata de nota 10. Imi place cum au pastrat linia old school cu acele ceasuri mari de bord.
Sunt curios cei de la Pontiac cum s-or prezenta cu noul Firebird :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:41. |
- Copyright 2026 4Tuning