![]() |
Alpine X200
Am si eu o problema cu un Alpine X200.
Cand l-am cumparat nu am avut timp sa stau sa-l montez. Intr-o zi m-am dus la masina am scos casetofonul vechi si l-am montat pe acesta...dar surpriza ... nu mergea...nu se aprinde nimic. Nu am conectat decat 2 mufe. Acum nu stiu ce sa fac, sa ma duc la service sa le spun ce?... ca l-am instalat eu ... sigur nu o sa mi-l repare pe garantie. Ce sa fac? Mi-ar trebui o hartie de la un service autorizat ca mi l-au montat ei...asta ar fi cea mai simpla varianta Credeti ca ar accepta varianta ca nu mai gasesc cetificatul (sau ca nu mai am certificatul) ci doar factura? Multumesc |
Re: Alpine X200
hahaha...vezi sa nu ai vreo siguranta sarita..
daca l-ai ars ghinion...nu cred ca merge cu manevre de genul asta.. bafta! PS: mai bine dai 30 de lei la un service decat sa te apuci sa-l pui singur.. |
Faza cu siguranta nu cred ca e ... pentru ca l-am montat la loc pe cel vechi si functioneaza.
Faza asta se putea intampla si la servive autorizat...numai ca eu am avut ghinion. Pe unde gasesc un service Alpine? Ma duc la ei asta e ... ce o fi o fi. Poate se mai poate face ceva...poate il repara...desi cred ca reparatia e mai scumpa ca unul nou. nu mi-a fost de 30 de lei (unde au incaput 700 mai incapeau 30) |
SAKURAKO & Co. SRL
Romania , Bucharest , 41-45 Drumul Balta Doamnei str. , sector 3 , Code 032624 Tel : + 40 21 34 500 97 Fax : + 40 21 34 503 14 E-mail : [email protected] |
| All times are GMT +2. The time now is 22:02. |
- Copyright 2026 4Tuning