Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ford tuning (https://forum.4tuning.ro/143-ford-tuning.html)
-   -   Evacuare Mondeo mk3 (https://forum.4tuning.ro/143-ford-tuning/106500-evacuare-mondeo-mk3.html)

dal3x 27-01-09 22:56

Evacuare Mondeo mk3

Salut !

Conduc un Ford Mondeo 2.0 TDCi din 2005. In urma cu ceva timp..m-am hotarat ca daca e masina mea, nu trebuie sa mai fie nici una la fel :lol: . Nu am facut inca cine stie ce la ea, doar kit xenon faza lunga si faza scurta, semnalizari, jante.
In viitorul apropriat va urma un eleron (cel de fabrica) si cel mai important, vreau sa ii pun evacuare dubla (stanga-dreapta). As avea posibilitatea sa-i pun cea de Mondeo ST, dar e putin cam scumpa, asa ca va cer sfatul in leg cu acest lucru. Am cautat pe net, dar n-am gasit mai nimic pt Mondeo. Rog o indrumare, sau daca a facut cineva acest lucru..sa ma ajute cu un sfat.
Multumesc !

UNLORD 28-01-09 22:46

Re: Evacuare Mondeo mk3

Quote:

Originally Posted by dal3x (Post 2016291)
Salut !

Conduc un Ford Mondeo 2.0 TDCi din 2005. In urma cu ceva timp..m-am hotarat ca daca e masina mea, nu trebuie sa mai fie nici una la fel :lol: . Nu am facut inca cine stie ce la ea, doar kit xenon faza lunga si faza scurta, semnalizari, jante.
In viitorul apropriat va urma un eleron (cel de fabrica) si cel mai important, vreau sa ii pun evacuare dubla (stanga-dreapta). As avea posibilitatea sa-i pun cea de Mondeo ST, dar e putin cam scumpa, asa ca va cer sfatul in leg cu acest lucru. Am cautat pe net, dar n-am gasit mai nimic pt Mondeo. Rog o indrumare, sau daca a facut cineva acest lucru..sa ma ajute cu un sfat.
Multumesc !

Nu prea renteaza la diesel. Adica nu obtii nici sound nici putere. Mai bine un chiptuning.

highboy_97 28-01-09 22:47

salut!eu am un focus tdci,si as putea sa iti dau cateva sfaturi ... eu am fost la o firma sa zicem specializata pe tema asta unde iti poti modifica evacuare cum vrei tu si poti face si evacuare dubla :) iti dau siteul lor pe pm ca sa nu facem reclama aici :)
in orice caz te asigur ca tdci'ul cu evacuare modificata se aude minunat pt un diesel :D

bafta!

dal3x 29-01-09 00:08

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2019274)
Nu prea renteaza la diesel. Adica nu obtii nici sound nici putere. Mai bine un chiptuning.

Nu caut sa ridic puterea prin evacuare..sunt constient ca nu sunt cresteri de putere masive...dar ceva tot e...si sunetul oricum se schimba putin, chiar daca nu o sa fie in nici un vis ca un benzinar, oricum, obiectivul meu principal la evacuarea dubla e aspectul :) ..
Si...remaparea...e pe lista..e chiar urmatoarea ;)

dal3x 31-01-09 01:47

Gata..nu mai are nimeni nici o parere..nici un sfat ? nu fiti timizi :)

UNLORD 02-02-09 10:35

Nu sunt convins ca evacuarea de pe Mondeo St s-ar potrivi la tine. Nu stiu cate firme de esapamente sport scot model dedicat pt Tdci. Incearca sa iti proiectezi la Borla una custom pt tine. Sa prezinti si tu masina la "Masina mea Ford". :)

All times are GMT +2. The time now is 13:25.

- Copyright 2026 4Tuning