![]() |
instalare subwoofer! help!
salut...am si eu un megane sedane 1.6 16v din 2008! si nu sunt foarte multumit de puterea boxelor mele. asa ca am decis sa imi cumpar subwoofer + ce imi mai trebuie! mentionez ca am un mp3 player original renault! si 4 boxe de 15w fiecare! pentru cei care aveti masina sau configurarea audio la fel spune-ti-mi ce sa cumpar! chiar nu ma pricep deloc la asta si vreau sa se auda bine!deci v-am spus am mp3 player+4 boxe, atat! ce imi mai trebuie? si ce caracteristici trebuie sa aiba?
multumesc anticipat! |
Re: instalare subwoofer! help!
Quote:
|
deci tre sa imi cumpar woofer + amplificator + statie! auzi...dar mp3-ul original de renault are iesire ptr subwoofer? :-?
|
probabil ca nu are asa ca tb sa cumperi si un adaptor de semnal high-low ca sa poti lua semnal de la boxe pt subwoofer
cablurile cand le tragi in spate sa le tragi separat - curentul pe o parte a masinii si semnalul pe partea cealalta. |
Quote:
|
Quote:
|
nu..ramane doar o problema a fidelitatii sunetului
|
Quote:
|
mergi la orice magazin/service care monteaza si te ajuta ei cu tot ce trebe.. bani sa fie :)
subwooferu nu merge fara statie, iar statia trebuie alimentata separat (si curent si semnal) deci ti-ar trebui woofer + statie + cabluri (+ daca e cazul si de un adaptor hi-low), si ca sa iti faci o idee am cumparat pt un prieten un packet complet de pe un site (nu cred ca am voie sa fac reclama) la 470RON (cel mai ieftin) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:16. |
- Copyright 2026 4Tuning