Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   No Speed Limit Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/102602-no-speed-limit-buzau.html)

MariusMKV 30-12-08 17:48

No Speed Limit Buzau

Pentru cei care nu au aflat inca s`a deschis oficial o filiala a clubului No Speed Limit in Buzau.
"Negocierile" au inceput pe 14 dec iar prima intalnire oficiala va avea loc in data de 2 ianuarie in parcare la Praktiker la orele 20:00 unde probabil vom sta ceva timp apoi ne vom retrage la un cico..
Cine vrea sa vina este binevenit :D

smoker_buzau 30-12-08 17:55

Re: No Speed Limit Buzau

hai ca ne vedem atunci

pyttbull 02-01-09 19:59

am venit ...am ajuns akolo la 20:27 si nu era nmn :sad::???::???: am consumat si benzina degeaba panaa akolo....:rolleyes2

MariusMKV 02-01-09 20:04

Am fost dar "bodyguarzii" de la praktiker ne`au zis ca nu avem voie in parcarea lor (regulament interior) asa ca am stat in parcate la rompetrol..
Ne cerem scuze dar nu aveam de unde sa stim ca se va intampla asta :(

pyttbull 02-01-09 20:07

data viitoare sa fie ceva sigur ..nu de alta sa numai puneti lumea pe drum degeaba.numai bine

MariusMKV 02-01-09 20:41

A fost ceva sigur dar nu s`a stiut ca nu avem voie acolo in afara programului..
De acum inainte se va schimba locatia intalnirilor

smoker_buzau 03-01-09 14:24

eu am venit pe la 8 si batea vantu la praktiker in parcare

MariusMKV 03-01-09 14:49

@smoker_buzau citeste putin mai sus..
PS: la 8 fix eram in parcare la praktiker ma certam cu paznicii de acolo (tu ai venit pe la 8 si cat? )

PS: pt cei interesati , se fac inscrieri in club..
Locuri nu sunt multe pt anul acesta
Forumul este aici iar pe 4Tuning aici..
Cei ce vor sa adere trebe sa si arate acest lucru , activitate forum , prezenta intalniri
Momentan suntem la inceput si incercam sa reparam anumite greseli , cum a fost cea care este mentionata mai sus

smoker_buzau 05-01-09 18:34

era 7.55

MariusMKV 06-01-09 17:16

Analizand toate posibilitatile , am ajuns la concluzia ca nu prea avem parcari pt intalniri..
Sper sa nu se supere colegii de la MACS , dar cred ca o sa avem aceeasi locatie pt intalniri..
Deci intalnirile NSL Buzau vor avea loc in fiecare zi de sambata incepand cu orele 20:00 in parcarea de la Palatul Copiilor; eventualele modificari si alte detalii despre acestea vor fi discutate pe forum

DragosT 07-01-09 07:51

Atentie doar la cei care-s cu capul! Am schimbat mai multe locuri din cauza lor. O sa trecem si noi sambetele sa va salutam.

morpheusmaster 07-01-09 08:30

Mult succes cu filiala baieti!!! Sa faceti lucruri mari :)

MariusMKV 07-01-09 15:44

@DragosT oricum oameni care sa bage bete in roate sau sa faca rau se gasesc pe toate drumurile.. Chiar daca stai langa masina si vb cu colegii tot se gaseste un mos disperat sa sune la politie ca ai deranjat linistea; tocmai din acest motiv am incercat sa cautam o parcare mai retrasa dar asta`i buzaul..
Ca varianta ar mai fi si cea din zona vis a vis reprezentanta hyundai , si seara chiar nu prea se circula f mult
@morpheusmaster multumim mult pt urari , o sa ne ridicam cel putin pe masura asteptarilor :evil_laug

MariusMKV 07-02-09 09:59

Toata lumea prezenta obligatorie diseara

roGan 20-03-09 20:52

vreau si eu sa stiu detaliile inscrierii in NSL Buzau, si daca mai sunt locuri libere.:lol::lol:;)

All times are GMT +2. The time now is 22:50.

- Copyright 2026 4Tuning