![]() |
DJ 81 MSR
5 Attachment(s)
n-am modificat-o mult. kumho ecsta spt xl 214/45/17
alarma handsfree, muzica 1000w,cotiera si geamuri ionizate. urmeaza frane pe disc spate, suspensie sport si multimedia. in rest o las asa cum este acum. o gasiti si pe mobile |
Re: dj 81 msr
Alta culoare inafara de verde nu ai gasit pt etrieri
|
marfa macheta aia de pe bord:D...
|
salut poti sa imi zici si mie de unde ai luat macheta aia de pe bord ?
|
frumoasa masinuta, chiar ii sta bine culoarea asta, iar partea cu suspensia coboar-o ca ii va da un alt aer masinii
ps: u stai cu stingatoru masinii in dreapta? |
frumoase modificarile
vad ca scrie renault pe ea, ai luat-o din afara?? poti sa ne prezinti si noua muzica de 1000w?? |
felicitari masina arata bine, vad ca grila a fost modificata, ai factut-o singur sau .....
|
Cum faci cu puntea cu discuri pe spate?
|
Re: DJ 81 MSR
mersi pentru aprecierile voastre.
- Etrierii sunt naspa verzi (o sa-i fac negri) insa i-am vopsit cand am schimbat placutele si aia a fost singura nuanta pe baza de diluant care am gasit-o repede. - Macheta am primit-o cadou cand mi-am luat masina de la un coleg de serviciu. Daca vreti se gasesc la orice dealer dacia in catalogul de accesorii. - Muzica este cap coada Magnat(subwoofer 30cm, ovale pe spate si 17cm pe fata), condensator de 1F, mp3 Sony cu magazie mp3 (deocamdata, urmeaza dvd pioneer cel mai probabil). - grila de pe bara fata este de fapt o bara originala pt export la fel ca si hayonul si monogramele fata,spate, praguri. Tot ce vedeti pe masina sunt numai piese de origine - stingatorul acolo trebuie sa stea in orice logan. Are un suport special pentru a fi montat acolo. Quote:
Foloseste functia Edit ! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
-partea cu spoilerul e grea, in poza este exact ce voiam eu insa nu am putut comanda pentru ca n-are pret (nu se poate comercializa in romania)asa ca n-am mai pus de mcv. PS: daca te uiti cu atentie si farurile sunt modelul clar insa am intampinat aceeasi problema. -oglinzile alea mari nu-mi plac (nush de ce). nu imi place cum se vede in ele. am avut si ma obosesc asa ca am revenit la cele vechi. trebe sa vina si nuca in piele cu crom satinat in motz. voiam sa-i pun faruri cu angel pe negru si xenon insa mi-am comandat si montat un set de philips extreme power si vad muuuuult mai bine si lumina este alba. pacat ca nu fac d'astea si h11 pentru proiectoare. si vreau sa-i pun priza de 12v in portbagaj si iluminarea interioara schimbata (lampi pentru cei din spate, iluminare la picioare la fiecare loc mai putin in mijloc si iluminare praguri "ceva gen a4 sa-ti lumineze jos cand deschizi usa, sa nu calci in hindel"). Caut ceva modele de lampi insa cred ca pun de espero de la manerele de viraj pt ca au si intrerupator incorporat si as vrea sa pun led nu becuri clasice. |
e frumoasa
|
Etrierii fa-i culoarea masinii sau rosii
|
1 Attachment(s)
Quote:
Offtopic acum: priviti si voi una din imaginile puse de Petrica. Frateee...astia nu sunt in stare sa asambleze niste piese calumea dar pun comenzi pe volan...vorba vine..ca de fapt sunt labga volan. Sunt fenomenali. |
Quote:
om vedea. astept pareri cu privire la culoarea etrierilor mai caut inca prin craiova un tapiter meserias pt interior cu piele gri cu visiniu. probabil si ata va fi visinie sau.... dar inca n-am gasit. pavilion tot in 2 nuante, panouri de usi gri cu mijlocul visiniu. pe montanti n-as vrea sa pun dar sa vedem cum ies restul. sper ca intr-o luna doua sa rezolv. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning