![]() |
Impresii Swift motor 1.5 , 1.3 si altele
Titlul este preluat de pe un forum de specialitate si ca introducere aveti aici postul unui coleg de forum.
Eu una sunt obosita cit am explicat deja unor oameni ca motorul buburuzei are rezerve nebanuite si ma urc pe pereti cind m-i se arunca ca o tin supraturata si pot sa ma duc la service. Sunt perfect de acord cu cele zise de colegul Suki in postul lui.Mentionez ca sunt la al doilea swift 1.3 deja.Cu prima am facut 80000 km,iar cu asta azi-maine celebram 50000. Quote:
|
Re: Impresii Swift motor 1.5 , 1.3 si altele
am citit ce s-a scris pe aici si in general cam asa e. despre alte modele sau alte motoare nu prea pot zice multe lucruri pentru ca nu am fost in masura sa le am pe mana. totusi de putina vreme sunt si eu posesoruul unui swift gls 1.0 din 96. mai mult de 1000 km nu cred ca am facut dar totusi pana acuma impresiile sunt bune. cum zice si Trixi motorul e unul de turatie dupa 3-4 mii de ture se simte bine. la demaraj cu cei 50 de cai ai sai se paote compara cu alte masini de 75 cai. consumul e unul destul de rezonabil, deci micut.
mai am cativa prieteni cu swifturi si pana acum toti cei care au o astfel de masina sunt foarte multumiti de ea. consider ca cei care au facut o astfel de alegere s-au documentat bine si au luat in considerare anumite considerente. deci Swiftul e un model care merita lautat. |
Re: Impresii Swift motor 1.5 , 1.3 si altele
Uite, că tot veni vorba de Swift, am un filmuleţ cu mai multe buburuze frumoase:)
https://www.youtube.com/watch?v=-F9EC...eature=related |
| All times are GMT +2. The time now is 10:10. |
- Copyright 2026 4Tuning