Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum iti dai seama ca ti-ai gasit jumatatea? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/99244-dai-seama-gasit-jumatatea.html)

gbry_el_05-RSG 29-11-08 10:07

Cum iti dai seama ca ti-ai gasit jumatatea?

cum iti dai seama ca ai gasit persoana cu care vrei sa iti petreci tot restul vietii? sunt multi care au avut acest sentiment si s-au inselat. totusi trebuie sa existe o "simptoma" ceva. cum iti dai seama ca ea e jumatatea ta?

Psycho 29-11-08 10:26

Re: cum iti dai seama ca ti-ai gasit jumatatea?

nu iti dai seama .. si nu vei stii niciodata .. atunci cand va fii mai frumos .. si cand tu zici ca ti-ai gasit jumatatea ea ti-o trage .. te insala .. te paraseste .. zice ca se intoarce la fostu .. etc etc .. list poate continua .. eu nu cred in asta cu jumatatea sincer .. call me crazy dar nu cred ca exista asa ceva ...

cred ca exista cineva in viata care te va inghitii si va trai langa tine toata viatza dar ... nu prea cred in povestea cu suflete pereche no offence ...

asta e vrajeala de copii mici ...

la fel si cu dragostea ... nu exista dragoste dupa o relatie lunga ... nu mai exista ... ( aici depinde de fiecare ) ... si daca o iei de la capat .. e frumos la inceput ca e ceva nou .. gandeste-te ca iti cumperi un bluzon de care esti super incantat la inceput .. dupa aia observi ca s-a desfacut la maneci .. observi ca are nu stiu ce defect ... etc ... mereu e frumos la inceput ....

gbry_el_05-RSG 29-11-08 10:40

nu la toata lumea se intampla asa. tu vb de extreme. sunt oameni care sunt fericiti impreuna. am vazut oameni casatoriti de 45-50 de ani care inca se mai tineau de mana pe strada, vb cu respect unu fata de celalalt. sunt si cupluri fericite.

RA_2fast4u 29-11-08 11:34

Pur si simplu iti dai seama.

Chiar iri m-am uitat din nou la american pie. Si era o faza, ca o intreaba una pe alta:
1: Did u have an orgasm? ..
2: yes.. i thing? :-?
1: A, that-s a no, trust me, when u have one you know u do.

Nah cam asa si cu jumatatea. When she is there, u know she is, nu iti trebuie ecuatii si scheme logice pentru asta.

Psycho 29-11-08 19:15

poate sunt eu prea misogin .. poate sunt prea rau .. call me cum vrei .. dar ... de .. nuam multa experienta dar .... in fine .. stii tu .. nu te poti c@ca in gusturile omului si fiecare gandeste diferit ..

EaGle 30-11-08 09:25

Cred ca prin devotament si cat de inalt e gradul cu care ti-l arata, poti intelege chestia asta :D

bodyspeed 30-11-08 12:23

Nu mai tin minte filmul..
o fraza .. era ceva de genu

".... am realizat ca nu exista "Aleasa".
E mai mult o idee intiparita in creier.
O idee ce ar trebui a fie confortabila,dar e inspaimantatoare.
Nu vrem sa stam si sa asteptam o forta magica
care sa ne spuna cu cine sa ne petrecem restul vietii.
Dar adevarul este ca
nu exita fulgerul care sa te loveasca,
si sa-ti puna sa alegi o persoana anume.
E ca si ploaia.
Ploaia cade tot timpul.
Cateodata esti pregatit pentru ea, cateodata nu.
Si depinde unde te prinde.Ori te prinde in mijlocul ei, ori nu.
De fapt majoritatea dintre noi incearca sa o evite.
Poate pierzi autobuzul. Poate il prinzi.
Poate uiti de umbrela, poate nu.
Nu sunt semne importante.
Doar oportunitati intamplatoare.
Asta face soarta.Restul depinde de noi. "

Nu trebuie sa asteptam ploaia, sau sa fugim de ea…trebuie doar sa traim…Ajunge doar o secunda pentru a ne da seama ca iubim sau pentru alti mii de secunde ..…o privire, un zambet, o mangaiere, un sarut…o clipa pe care s-o traim…
Cum poti sa-si dai seama ca ti-ai intalnit jumatatea? Grea intrebare dar avand in vedere ca fiecare iubeste in felul lui, iar fiecare simte iubirea intr-un alt mod …Toti aratam diferit ce simtim, o spunem diferit…dupa ce am inteles asta, putem sa intelegem si ce inseamna iubirea .. ca e neconditionata si cateodata nu poate fi stersa cu un banal burete

r0xanicutza 01-12-08 20:50

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1892750)
nu iti dai seama... si nu vei stii niciodata... atunci cand va fii mai frumos... si cand tu zici ca ti-ai gasit jumatatea ea ti-o trage... te insala... te paraseste...

se intampla in foarte des

Quote:

cred ca exista cineva in viata care te va inghitii si va trai langa tine toata viatza dar ... nu prea cred in povestea cu suflete

I agree

Quote:

la fel si cu dragostea ... nu exista dragoste dupa o relatie lunga... nu mai exista... si daca o iei de la capat .. e frumos la inceput ca e ceva nou .. gandeste-te ca iti cumperi un bluzon de care esti super incantat la inceput... dupa aia observi ca s-a desfacut la maneci .. observi ca are nu stiu ce defect... etc... mereu e frumos la inceput....

toate inceputurile sunt frumoase... e usor sa te indragostesti, dar e greu sa ramai indragostit

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1892861)
Pur si simplu iti dai seama.
Nah cam asa si cu jumatatea. When she is there, u know she is, nu iti trebuie ecuatii si scheme logice pentru asta.

nu cred ca iti dai seama pana nu o pierzi

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1894617)
Nu trebuie sa asteptam ploaia, sau sa fugim de ea…trebuie doar sa traim…Ajunge doar o secunda pentru a ne da seama ca iubim sau pentru alti mii de secunde ..…o privire, un zambet, o mangaiere, un sarut…o clipa pe care s-o traim…
Cum poti sa-si dai seama ca ti-ai intalnit jumatatea? Grea intrebare dar avand in vedere ca fiecare iubeste in felul lui, iar fiecare simte iubirea intr-un alt mod …Toti aratam diferit ce simtim, o spunem diferit…dupa ce am inteles asta, putem sa intelegem si ce inseamna iubirea .. ca e neconditionata si cateodata nu poate fi stersa cu un banal burete

majoritatea cauta sa se indragosteasca... eu cred ca e cel mai frumos sentiment sa fi indragostit... e o perioada agitata in care stai si te gandesti daca si celalat simte la fel, daca o sa fie ceva etc. e bine totusi ca simti ceva decat sa fi gol si sa nu simti nimic ;)

cred ca iti dai seama (sau cel putin asa crezi) ca ti-ai gasit jumatatea, abia dupa ce nu mai e langa tine :) sa te suporte zilnic, sa te sustina s.a.m.d. dar de obicei... e greu sa o mai recuperezi, intervine orgoliu sau pur si simplu unu dintre parteneri nu mai vrea :)

morpheusmaster 01-12-08 21:38

Eu cred ca ti se schimba culoarea la kk't...k'mon...ce intrebare e asta...nu exista simptome...nu exista...nimic...pur si simplu...ITI DAI SEAMA...dar...deseori lumea se inseala...sau...ii lasa "jumatatea"...na...nu ai cum sa iti dai seama, asta e raspunsul...PUNCT

Mustang 01-12-08 21:40

Sau iti poti da seama ca e persoana ideala si fara sa o pierzi. ;)
Daca e vorba pe asa, inseamna ca acum n-ar mai exista cupluri care s-au casatorit si carora sa le mearga bine si dupa casatorie.

vacaroz 01-12-08 22:09

woodoo :)

aleks 02-12-08 11:16

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1897050)
1)toate inceputurile sunt frumoase... e usor sa te indragostesti, dar e greu sa ramai indragostit
2)nu cred ca iti dai seama pana nu o pierzi

1) nope, nu e greu deloc daca e "the one" :)
2) hell no :lol: sunt constient de actiunile mele, scot capul din punga si privesc in jur cu atentie inainte sa ajung pe punctul de a ramane singurel :)

r0xanicutza 02-12-08 13:22

tu esti o exceptie (si nu esti singurul), dar sunt multi oameni (si fete si baieti) care nu-si dau seama ce au langa ei pana nu pierd acea persoana :|

Mustang 02-12-08 13:37

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1897050)
cred ca iti dai seama (sau cel putin asa crezi) ca ti-ai gasit jumatatea, abia dupa ce nu mai e langa tine :) sa te suporte zilnic, sa te sustina s.a.m.d. dar de obicei... e greu sa o mai recuperezi, intervine orgoliu sau pur si simplu unu dintre parteneri nu mai vrea :)

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1897941)
tu esti o exceptie (si nu esti singurul), dar sunt multi oameni (si fete si baieti) care nu-si dau seama ce au langa ei pana nu pierd acea persoana :|

Iti spun eu ca sunt multe exceptii. ;)
Sa iti zic si de chestia cu "jumatatea": jumatatea exista. Daca spui ca ai pierdut-o inseamna ca nu era aceea! Nu ca ti-ai pierdut jumatatea. In cazul asta, toti cei la care tinem mult ar trebui sa ne fie jumatati...
Eu nu cred ca e asa.
Jumatatea ta e doar una! Daca pierzi persoana pe care o consideri jumatate, iti da papucii si s-a incheiat relatia, inseamna ca nu era "the one".

Nu scapi niciodata "jumatatea", nu o pierzi, nu o faci sa sufere-iar daca o faci sa sufere, stii cum sa o impaci astfel incat sa nu plece.

Sasha 02-12-08 13:45

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1897186)
Sau iti poti da seama ca e persoana ideala si fara sa o pierzi. ;)
Daca e vorba pe asa, inseamna ca acum n-ar mai exista cupluri care s-au casatorit si carora sa le mearga bine si dupa casatorie.

pai pt ce iti mai dai seama daca ai pierdut-o ?? ce sa-ti mai dai seama?? cat de prost/a ai fost or what??
Viata merge inainte...
Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1897182)
Eu cred ca ti se schimba culoarea la kk't...k'mon...ce intrebare e asta...nu exista simptome...nu exista...nimic...pur si simplu...ITI DAI SEAMA...dar...deseori lumea se inseala...sau...ii lasa "jumatatea"...na...nu ai cum sa iti dai seama, asta e raspunsul...PUNCT

corect, doar partial... probabil ca simti ceva ce nu ai simtit cu alte persoane si iti dai cat de cat seama ca e ceva special la mijloc...
Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1897969)
Iti spun eu ca sunt multe exceptii. ;)
Sa iti zic si de chestia cu "jumatatea": jumatatea exista. Daca spui ca ai pierdut-o inseamna ca nu era aceea! Nu ca ti-ai pierdut jumatatea. In cazul asta, toti cei la care tinem mult ar trebui sa ne fie jumatati...
Eu nu cred ca e asa.
Jumatatea ta e doar una! Daca pierzi persoana pe care o consideri jumatate, iti da papucii si s-a incheiat relatia, inseamna ca nu era "the one".

Nu scapi niciodata "jumatatea", nu o pierzi, nu o faci sa sufere-iar daca o faci sa sufere, stii cum sa o impaci astfel incat sa nu plece.

Daca e "the one" asa si ramane... nu exista azi "the one", maine alt/a "the one" peste 1-2-3 ani alt/a si tot asa...ori e jumatatea ta ori e ceva trecator:)

Trixi 02-12-08 14:39

cum iti dai seama?foarte simplu...te trezesti intr-o zi cit de firesc este sa fii cu el/ea,nu e nevoie sa iti bati capul cum sa impaci si prietenii si pe ea,nu stai sa te gindesti ore in sir cum sa ii pui o problema,cum sa "o faci" sa faca asa cum vrei tu...ci pur si simplu merge totul simplu de tot si ti-e bine.
treaba asta cu "jumatatea" insa nu e pentru idioti,care nu sunt in stare sa isi deie seama ce au linga ei si sa nu fie in stare sa aprecieze persoana respectiva.mnah,acuma astia cind s-au rupt deja prea tare in figuri, si-au cam batut joc de un om care a fost alaturi de ei,se trezesc odata,oricit de incredibil ar fi ,ca omul de linga s-a saturat si colac peste pupaza,si-a mai gasit si altul/alta,confrimand faptul ca nu era buricul pamintului,se trezesc cat era de bine cind o/il aveau aproape.
faptul ca nu esti in stare sa apreciezi pe cineva cit este cu tine si numai dupa ce il/o pierzi te apuca disperarea, e dovada de o prostie iesita din comun si egoism maxim.

Sasha 02-12-08 14:49

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1898117)
cum iti dai seama?foarte simplu...te trezesti intr-o zi cit de firesc este sa fii cu el/ea,nu e nevoie sa iti bati capul cum sa impaci si prietenii si pe ea,nu stai sa te gindesti ore in sir cum sa ii pui o problema,cum sa "o faci" sa faca asa cum vrei tu...ci pur si simplu merge totul simplu de tot si ti-e bine.
treaba asta cu "jumatatea" insa nu e pentru idioti,care nu sunt in stare sa isi deie seama ce au linga ei si sa nu fie in stare sa aprecieze persoana respectiva.mnah,acuma astia cind s-au rupt deja prea tare in figuri, si-au cam batut joc de un om care a fost alaturi de ei,se trezesc odata,oricit de incredibil ar fi ,ca omul de linga s-a saturat si colac peste pupaza,si-a mai gasit si altul/alta,confrimand faptul ca nu era buricul pamintului,se trezesc cat era de bine cind o/il aveau aproape.
faptul ca nu esti in stare sa apreciezi pe cineva cit este cu tine si numai dupa ce il/o pierzi te apuca disperarea, e dovada de o prostie iesita din comun si egoism maxim.

... AMIN :!:

r0xanicutza 02-12-08 16:02

ar trebui pus in rama postul asta :D

bodyspeed 02-12-08 16:04

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1897969)

Mustang...aici te contrazice putin ..,nu cred ca in natura noastra de individ desi ea/el era jumatatea ,vom realiza in aceelasi timp.,asa cum am scris
Quote:

Originally Posted by bodyspeed
avand in vedere ca fiecare iubeste in felul lui, iar fiecare simte iubirea intr-un alt mod …Toti aratam diferit ce simtim, o spunem diferit…dupa ce am inteles asta, putem sa intelegem si ce inseamna iubirea ..

...Nu inseamna ca nu era the one... inseamna ca pur si simplu..fie nu am conştientizat cand a trebuit..si persoana in cauza a gasit pe cineva..., fie nu a fost pregatit/a.. nu toata lumea desi ne poate fie cea mai perfecta jumatate ..e pregatita.

r0xanicutza 02-12-08 16:09

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1898285)
nu toata lumea desi ne poate fie cea mai perfecta jumatate ..e pregatita.

si daca nu e pregatita ce trebuie sa faci?

Mustang 02-12-08 16:11

Bogdane, parerile sunt impartite. :)
Eu consider ca jumatatea respectiva ramane cu tine o data pentru totdeauna. ;)
Altfel, nu vad de ce i s-ar spune jumatate. Daca e jumatatea ta, iar aia se marita cu altul ... a cui jumatate e ea? Ca un exemplu. ;)

Ma rog, oi fi eu mai old-fashioned.

r0xanicutza 02-12-08 16:56

daca tu crezi ca jumatatea ta e x dar el/ea nu crede asta si isi gaseste alta jumatate?

aleks 02-12-08 17:08

te regrupezi, mai devreme sau mai tarziu, e bine sa nu devii patetic....

RA_2fast4u 02-12-08 18:35

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1898389)
daca tu crezi ca jumatatea ta e x dar el/ea nu crede asta si isi gaseste alta jumatate?

Atuncea ti-a dat cu virgula.

Si in legatura cu faptul ca jumatatea o sti doar dupa ce ai pierdut-o... a nu se confunda "jumatatea" cu "cea pe care nu am putu sa o am". Cred ca stim cu totii acel sentiment.. pe care ti-l da ceva ce nu poti sa il ai, a dracu de cap ca in loc sa renunte.. il vrea mai tare... si si mai tare... chiar daca, nu e mai deosebita, mai speciala, mai frumoasa mai desteapta ca alta... ci pur si simplu nu poti sa o ai, si asta te omoara.

Si intr-adevar, aceasta intrebare, in esenta ei e stupida... poate ca nu o sa iti dai seama niciodata, poate o sa traiesti o iluzie toata viata ta si la 80 de ani, intr-o toamna iti dai seama (sau mai bine zis crezi ca iti dai seama) ca cealalta era "jumatatea ta" ... da de unde sa sti.. si si mai important, de ce sa sti. Eu raman pe principiul ca pru si simplu iti dai seama, si daca tu simti ca e ok.. atuncea go one, daca nu move on.

r0xanicutza 02-12-08 18:42

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1898598)
in legatura cu faptul ca jumatatea o sti doar dupa ce ai pierdut-o... a nu se confunda "jumatatea" cu "cea pe care nu am putut sa o am"

nu ma refeream la cineva de care iti place enorm dar nu ai stat niciodata cu ea/el, ma refeream sa stai cu cineva si sa nu mai vrea :| si tu sa crezi ca e jumatatea :|

bodyspeed 02-12-08 20:25

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1898296)
si daca nu e pregatita ce trebuie sa faci?

Ehee,,aici trebuie analizata bine problema., si cea mai buna prima modalitate este de a creea un mediu propic ,si nu a trage enspemii de concluzi .. este nevoie de o buna comunicare ..., astfel vei vedea de ce este confuza .., din moment ce nu e deschisa/s si nu comunicati..e mai greu sa stii totul :???:
Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1898300)
Bogdane, parerile sunt impartite. :)
Eu consider ca jumatatea respectiva ramane cu tine o data pentru totdeauna. ;)
Altfel, nu vad de ce i s-ar spune jumatate. Daca e jumatatea ta, iar aia se marita cu altul ... a cui jumatate e ea? Ca un exemplu. ;)

Ma rog, oi fi eu mai old-fashioned.

Nu zic man,ca si eu sunt old fashioned..;) ,dar zic ca e posibil..
o tanti mi-a povestit mai demult ,cand lucram in alta parte..avea peste 35 de ani..si i se intamplase in viata cand pur si simplu.. a stiut ca un anume baiat era sa fie jumatatea ei, "the one-ul" in viata ei, dar din cauza ei nu a fost sa fie...
de asta zic ca the one ..the best half..sau mai stiu eu cum se numeste desi una exista pe aceea e posibil sa nu o avem in viata.., nu zic ca nu vei fi fericit dar..."""

S-a casatorit..are si copii, are o viata fericita , nu regreta zicea ea..inghitind un ditamai nodul (stiti cand va vine sa plangeti..si tineti in voi..e asa ceva) :cry:

Spark 02-12-08 21:18

e frumos sa crezi ca pentru fiecare din noi exista o jumatate, care nu o sa te lase niciodata.
doar ca intr-o lume la fel de superficiala cum e cea din ziua de azi nu stiu daca mai e valabila chestia asta. doar ca se intampla ca unii sa se desparta si dpa 10-20-30 de ani in care aparent toate erau bune si frumoase.

dar daca exista ... probabil simti asta

r0xanicutza 02-12-08 21:19

"love is an allusion full of false hopes and dreams!"

Psycho 02-12-08 22:26

hai sa va zic o poveste ...

vorbea cu ea sa se mute impreuna .. vorbea cu ea sa faca 2 copii vorbea cu ea ca nu pot trai unu fara altu .. etc .. si cand a fost mai frumos i-a dat viteza ;) ....

si visa ca e jumatatea ....

asa ca lasati-ma cu jumatatea ... prefer sfertu :))

bodyspeed 28-12-08 20:02

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1898964)
e frumos sa crezi ca pentru fiecare din noi exista o jumatate, care nu o sa te lase niciodata.
doar ca intr-o lume la fel de superficiala cum e cea din ziua de azi nu stiu daca mai e valabila chestia asta. doar ca se intampla ca unii sa se desparta si dpa 10-20-30 de ani in care aparent toate erau bune si frumoase.

dar daca exista ... probabil simti asta

Sa stii ca nu toti simt asta , pentru unii/unele pot fi simple relatii,
Cand tu ai feelingul ca ea/el e the one-ul... persoana cealalta nu are acelasi nemaintalnit sentiment in legatura cu jumatatea.
Altii au crezut ca au gasit jumatatea langa care vor sa stea si s-au oprit din cautari dar asta nu inseamna ca sunt fericiti.
Dar mai sunt cazuri cand simti iubirea,stii sigur ca ea este persoana langa care vrei sa te trezesti dimineata , cu care vrei sa razi , sa te plimbi, sa te bucuri de fiecare clipa a vietii alaturi de ea, sa te sprijine si iti poti construi o viata impreuna…
In cazul asta ai 2 variante ai :
Una dai gres ,nu vei stii sa pretuiesti ce iti ofera persoana gasita ,te sperie ca totul se intampla atat de repede ..,ca e prea devreme , sau ca e prea frumos ce se intampla ,
A doua varianta este nu te gandesti prea mult.. ci mai degraba sa vezi ce se intampla pe mai departe nesugrumand relatia.
Uni dintre cei care considera prima varianta vor incerca sa faca tot ce le sta in putinta sa le recastige locul in inima persoanei iubite , altii asteapta sa iubeasca din nou , altii renunta realizand ca au pierdut... iar altii pot sa sufere o viata , datorita acestui esec..o sa isi faca viata un esec
"Iubirea adevarata, odata ce ai intalnit-o n-o vei putea uita vreodata" - Asa se spune
Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1898965)
"love is an allusion full of false hopes and dreams!"

Mie imi place asta :-)
"Love is everything it's cracked up to be. That's why people are so cynical about it...It really is worth fighting for, risking everything for. And the trouble is, if you don't risk everything, you risk even more." - Erica Jong
Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1899087)
hai sa va zic o poveste ...

vorbea cu ea sa se mute impreuna .. vorbea cu ea sa faca 2 copii vorbea cu ea ca nu pot trai unu fara altu .. etc .. si cand a fost mai frumos i-a dat viteza ;) ....

si visa ca e jumatatea ....

asa ca lasati-ma cu jumatatea ... prefer sfertu :))

Stii cum e treaba aici ..cand vine vorba decat de vorbe.., e greu ,e foarte greu.
Fapte , degeaba vorbeau facem aia ,si pe aia , si pe cealalta si 2 copii lalala ..cand poate nici unu, nici celalalt nu facea nimic

r0xanicutza 29-12-08 02:28

eu am ajuns la un punct in care credeam ca mi-am gasit jumatatea, nu-mi puteam imagina viata fara el si as fi facut aproape orice pt el si incercam tot timpul sa fac totul cat mai frumos si la un moment-dat mi-am dat seama ca nu era exact ceea ce imi doream... am inceput sa ne certam f des si pana la urma am renuntat. cu timpul m-am resemnat... as putea si acum sa ma impac, dar consider ca nu mai are rost... a disparut tot ce era frumos... a disparut magia ;) nu va mai fi niciodata ca la inceput...

nu merg pe principiul -> "te iubesc pt ceea ce esti!", merg pe principiul -> "te iubesc pt ceea ce sunt, cand sunt cu tine"

daca nu te iubeste cum iti doresti, inseamna ca nu te iubeste suficient.

RA_2fast4u 29-12-08 09:47

O sa ajungi sa intelegi si tu odata ca life is not perfect, fairy-tales don't exist si ca jumatatea ti-o gasesti in momentul in care si tu si el sunteti dispusi sa cedati cate putin unul de la celalalt...

Banuiesc ca inca nu ai trecut primul sfert de suta, asa ca nu cauta tu jumatati.. cauta-ti "bucati" acum cat mai poti, ca dupa aceea cand o sa fi o babuta cu pieptul lasat o sa tot ai timp de mosuleti .. cu alte chestii lasate, care te inteleg si te iubesc :)

r0xanicutza 29-12-08 15:59

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1947299)
O sa ajungi sa intelegi si tu odata ca life is not perfect, fairy-tales don't exist si ca jumatatea ti-o gasesti in momentul in care si tu si el sunteti dispusi sa cedati cate putin unul de la celalalt...

Banuiesc ca inca nu ai trecut primul sfert de suta, asa ca nu cauta tu jumatati.. cauta-ti "bucati" acum cat mai poti, ca dupa aceea cand o sa fi o babuta cu pieptul lasat o sa tot ai timp de mosuleti .. cu alte chestii lasate, care te inteleg si te iubesc :)

Nu caut jumatatea... din punctul meu de vedere asta e doar o poveste. o sa gasesc pana la urma pe cineva care sa ma completeze si cam atat.

Cum zicea si Psycho intr-un post anterior... "prefer sferturi" asa ca give me a brake... "love is an allusion full of false hopes and dreams"
Nu pot sa cred ca exista jumatatea, exista doar o persoana foarte lasatoare care iti accepta toate prostiile pe care le faci si trece peste fara resentimente!

bodyspeed 29-12-08 16:36

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1947299)

Daca vorbesti asa la 19 ani..., la 25 te consideri si mai batran :D
Depinde mult de situatie...sunt persoane care au gasit persoana iubita/u , jumatatea la 30 ani,,, Si au inceput sa traiasca o viata care nu isi imaginau
ca o vor putea trai ;)
Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1947645)
o sa gasesc pana la urma p cineva care sa ma completeze si cam atat.

No , is not fair ,partea cu completatu trebuie reciproc distribuita , tu sa il completezi.. el sa te comleteze

Quote:

Originally Posted by joy4
exista doar o persoana foarte lasatoare care iti accepta toate prostiile pe care le faci si trece peste fara resentimente!

Corect , dar de ce cand vine vorba si de noi,acele prostioare ..devenim brusc condamnari,toate prostioarele care se pot trece cu vederea devin probe intr-un proces..unde esti singurul vinovat !!

xxdadixx 29-12-08 20:58

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1947645)
nu poti sa cred ca exista jumatatea, exista doar o persoana foarte lasatoare care iti accepta toate prostiile pe care le faci si trece peste fara resentimente!

100% nu exista, dar ce te faci cand orice gest, decizie, gand vine in acelasi timp identic din ambele parti? Depinde foarte mult dupa cine ne uitam, poate jumatatea noastra nu e exact ce ne dorim initial si o descoperim pe parcurs.

bodyspeed 29-12-08 22:47

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1948167)
100% nu exista, dar ce te faci cand orice gest, decizie, gand vine in acelasi timp identic din ambele parti? Depinde foarte mult dupa cine ne uitam, poate jumatatea noastra nu e exact ce ne dorim initial si o descoperim pe parcurs.

Bine punctat ,as mai adauga ,atat timp cat pentru persoana pe care o consideri ca ti-ar fi jumatatea faci anumite lucruri ,anumite schimbari , gesturi ...descoperi cu timpu., ca pentru alta persoana nu ai fi dispus sa faci..,Se nasc intrebari..:???:

Hmm., e intersant ca desi se intampla rar .. se intampla si simtirile ,trairile..iti dau ocazia sa faci un gest ,sa ai o decizie ..indentica cu cea a jumatatii .. idea e ca pe moment ti se pare ..pura intamplare,pe parcurs relizezi.. ca era altceva.:D

cum iti dai seama ca ti-ai gasit jumatatea?

Lucru acesta se simte .se traieste ..ai impresia ca stii persoana de mult timp..., ca stii ce gandeste si simte , prietenia sau iubirea se leaga de la sine, comunicarea e usoara, placerea de a fi impreuna este maxima .Un sentimet aparte isi face simtita prezenta si o altfel de atractie isi face loc ,e altfel , nu e doar fizica ,sexuala, emotionala, ci relatia de acest tip trece dincolo de senzatiile intalnite pana acum..
Jumatatea are un rol in destinul nostru ne ajuta sa depasim o mare problema, ne poate influenta pozitiv viata , doar sa ii acorzi sansa si vorba lui @xxdadixx sa fim atenti sa ii acordam timp persoanei cu care am avut momente din cele amintite.. Nu cred ca o persoana..poate sa ne completeze perfect de prima data (poate sa ne completeze dar sa nu se ridice la asteptarile noastre)..dar cu timpu alocat poate deveni the best half..

gbry_el_05-RSG 03-01-09 12:01

iti dai seama atunci cand vezi ca si ea simte la fel. degeaba tu dai tot si viata din tine si te astepti sa primesti la fel. aparentele inseala. si inseala mai racu decat inseala o femeie. nu te dezamageste persoana respectiva de dezamagesc asteptarile pe care le ai de la ea. poate am sperat prea mult. poate am visat prea mult. ofer ceea ce ai si speri sa primesti macar pe jumatate. sa nu ramai doar cu sperante si vise.

Psycho 03-01-09 15:46

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1946513)

Stii cum e treaba aici ..cand vine vorba decat de vorbe.., e greu ,e foarte greu.
Fapte , degeaba vorbeau facem aia ,si pe aia , si pe cealalta si 2 copii lalala ..cand poate nici unu, nici celalalt nu facea nimic

hai sa iti spun ca urmau s se mute impreuna .. si lui nu ii era frica sa se lege ;) .. asa unu la mana si doi la mana dupa ce s-au certat el a facut aproape imposibilul sa se impace .. lucruei pe care altii nu le-ar face ... a lasat la oparte mandrie .. tot .. a uitat de faptul ca e barbat si s-a injosit ... poate chiar nu trebuia sa o faca dar a facut-o ca a simtit ... dar cand nu ti se raspunde ... e urat ;) .. nu merita ... nu merita nici el asa ceva ... si nu merita nici ea sa i se faca ce i s-a facut .. dar viata merge inainte .. cand va realiza ce a pierdut va fii tarziu :( .. probabil nu va mai vrea el ;) ..

just dance ;)

bodyspeed 03-01-09 17:09

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1954608)
hai sa iti spun ca urmau s se mute impreuna .. si lui nu ii era frica sa se lege ;) .. asa unu la mana si doi la mana dupa ce s-au certat el a facut aproape imposibilul sa se impace .. lucruei pe care altii nu le-ar face ... a lasat la oparte mandrie .. tot .. a uitat de faptul ca e barbat si s-a injosit ... poate chiar nu trebuia sa o faca dar a facut-o ca a simtit ... dar cand nu ti se raspunde ... e urat ;) .. nu merita ... nu merita nici el asa ceva ... si nu merita nici ea sa i se faca ce i s-a facut .. dar viata merge inainte .. cand va realiza ce a pierdut va fii tarziu :( .. probabil nu va mai vrea el ;) ..

just dance ;)

Hmm., dacă ziceai aşa de la început,
Eu credeam că au fost doar vorbe, nu orice bărbat e capabil şi de fapte..,
Adevarul e trist , acum înţeleg circumstanţele.., deloc favorabile unei relaţii avansate , de o mutare împreuna.., de tot ce vorbeau ei, Nu cunosc toate circumstanţele ,de ce ea nu a acceptat ?, (frica, teamă de implicare, nesiguranţa că ea nu putea avea aceeleaşi sentimente ... sau frica de acele sentimente )

gbry_el_05-RSG 03-01-09 23:01

poate ma asteptam la mai mult din partea ei. sa accepti o cerere in casatorie tre sa existe cateva sentimente. nu este un joc. problema sta asa....ea a zis multe si nu a demontrat ca le poate indeplini iar eu nu am zis nimic si am preferat sa afc ceva. fapte nu vorbe. daca pe ea o incalzeau mai mult vorbele sa ramana cu vorbele. paote chiar nu ma merita. poate nu mi-a zis decat vorbe in vant. cienva o sa aiba de pierdut. din parerea mea nu cred ca eu. asta a vazut de la inceputul relatiei noastre , ca nu stiu da imi exprim sentimentele. asta e defectul meu. prefer faptele decat promisiuni si vorbe in vant. eram dispus sa renunt la tot pt ea si ea se pare ca nu era in stare sa afca la fel. ea zicea ca e in stare dar nu a demonstrat,eu nu am zis ca sunt in stare dar vroiam sa ii demonstrez. mai avea de asteptat 5 zile. 5 zile blestemate. m-a supartat un an jumatate si nu m-a mai putut suporta 5 zile. sper sa isi dea seama intr-o zi de tot.

All times are GMT +2. The time now is 17:36.

- Copyright 2026 4Tuning