![]() |
Machetele mele - bmwh548
13 Attachment(s)
BMW 745i Welly 1:25.
Modificarile consta in: - interior negru - jante negre - adaugarea unei tuse de negru la grila radiatorului - "innegrirea" tuturor ornamentelor cromate de la exterior - leduri albe pentru pozitii si faza scurta + faza lunga - leduri albastre pentru proiectoarele de ceata din spoiler - pozitii normale si pozitii ceata in spate - incorporarea tuturor elementelor instalatiei electrice in interiorul machetei (fara baterii, intrerupatoare trase pe afara) Am folosit leduri albe, albastre, rosii transparente de 3mm si 3 baterii de 1.5v bucata AG3, comutatoare cu 2 pozitii si nelipsitele fire... Acum pozele... Poza 1: Pozitii fata in lumina normala Poza 2: Faza scurta cu ledurile de pe exterior in lumina normala Poza 3: Faza lunga in lumina normala Poza 4: Proiectoare de ceata + pozitii in lumina normala Poza 5: Proiectoare de ceata + faza lunga in lumina normala Poza 6: Pozitii ceata + pozitii normale in semiobscuritate Poza 7: Interior Poza 8: Jante Poza 9: Portbagaj Poza 10: Portiere Poza 11-12: Wiremanagement Nu cred ca voi mai modifica nimic la macheta aceasta... Astept pareri de la cei cu vechime in domeniu :) Pentru a nu depasi limita de 12 poze am creat o arhiva cu toate pozele...gasiti acolo celelalte imagini. |
Re: Machetele mele - bmwh548
wow:D ma uit numai la cate poze ai pus ;))
frumos si rezultatul. bravo. |
Bine ai venit! Frumoase modificari...dar sunt enorm de multe poze! Te rog sa selctezi maxim 12 poze...ai functia edit! Limita este de 12 poze/macheta!:)
Multumesc si astept sa modifici numarul pozelor! Momentan ai 44 de poze! Multumesc! |
@blue macca: mersi...
@coman razvan: mersi de explicatii. Pe viitor voi fi mai atent. :) |
welcome
frumoasa macheta |
salutare si bine ai venit!
frumos 7-arul...te-ai chinuit ceva ca atatea leduri (eu stiu de la mine cum e) astept sa mai vad si alte creatii! |
imi place ce faci si ce a iesit:)frumos bafta si vezi ca ti-am dat add :) si eu sunt din iasi mai vb pe mess;)
|
3 Attachment(s)
Am vazut rekin...chiar voiam sa discut ceva cu tine.
Acum vreo 2 zile s-a adaugat colectiei un 645Ci (Cararama 1:24)...Momentan nu pun poze clare pentru ca e facut bucatele (pentru leduri, vopsit interior etc). Lucrez intens la un Golf 3 no-name si sper sa va placa ce va iesi din el. |
salut si bine ai venit!apreciez munca ta in special la leduri.am montat si eu la cateva,dar sau mai ars din ele.in ce priveste macheta,eu inteleg ca iti place negrul,dar pe o macheta nu va sta bine niciodata in totalitate pentru ca nu se vad detalile.nu o lua in nume de rau!:rolleyes2
|
7 Attachment(s)
Am terminat si 6arul...
BMW 645Ci Cararama 1:24 VANDUT Masina: BMW seria 6 (E63) a fost lansat pe piata in 2003. A fost inlocuitorul seriei 8 a carei productie fusese intrerupta de ceva vreme. Seria 6 se bazeaza pe sasiul seriei 5 (E60), cea mai puternica motorizare fiind (la momentul respectiv) cea de 4.4 litri V8. Acest motor dezvolta 325CP@6100rpm. Datorita consumului, dar si a preturilor, in 2004 s-a introdus varianta 630i (motor 3 litri cu 6 cilindri in linie, 254CP@6600rpm). In scurt timp a fost lansata si varianta cabrio (E64) fiind prima serie 6 din istorie de acest tip. La scurt timp dupa lansare modelul 645Ci a fost inlocuit definitv cu o varianta mai puternica si anume 650i. Acesta dispunea de un motor de 4.8L si dezvolta 360CP. Varianta de top, M6, a fost lansata in 2005 si preluase motorul de pe mai vechiul M5 (V10, 507CP). Cea mai laudata versiune este totusi 635d (3 litri Diesel biturbo) care a aparut pe piata in 2007.Aceasta dezvolta 290CP si datorita autonomiei sale superioare (6.9litri/100km spre deosebire de 630i care consuma 7.9l/100km) si a performantelor bune (~40CP in plus si un cuplu aproape dublu) a fost preferata de clienti. Sursa. ----------------------------------------------------------------------------------------- Macheta: Are plusuri si minusuri. Sa incep cu plusurile: + Atat portbagajul cat si capota la motor sunt functionale (spre deosebire de majoritatea producatorilor 1:24). + Geamuri la portiere. + Exteriorul realizat la un nivel decent de detalii. + Directie functionala din volan. Rotile se misca destul de usor. + Discuri de frana si etriere care nu se misca odata cu roata spre deosebire de alti producatori. Minusuri: - Culoarea vopselei este cam neinspirata. Cred ca trebuia sa fie ceva in genul albastru atlantic, dar rezultatul e sub asteptari. - Portierele se deschid cu mare dificultate (se poate remedia prin slabirea suruburilor care le fixeaza, dar atunci nu ar mai sta inchise). - Motorul realizat slab in comparatie cu concurenta. - Interiorul. Modificarile: - interior in 2 culori - lumini - tuse de negru (din pacate in unele locuri adezivul nu s-a impacat bine cu "vopseaua") - tentativa de computer de bord :oops:etc Scuze daca nu imi aduc aminte unele detalii dar am lucrat toata noaptea la 6ar si la macheta unui prieten si imi cam scapa randurile pe ecran. |
superi tari luminile
sunt leduri sau e fibra optica ? |
In primul rand foarte frumos a iesit bmw-ul!
In al doilea rand as avea 1 intrebare:Cu ce ai vopsit interiorul? |
Leduri...as fi incercat cu fibra optica sa montez lumini in bord, dar nu am avut de unde sa iau...
Toate tusele de negru sunt facute cu un marker cu care am avut rezultate bune pentru cablaje de circuite - se duce foarte greu chiar si cu alcool (Stabilo). Se gaseste usor prin magazinele de papetarie. |
dragut!
|
frumoase amandoua machetele..
|
6-arul imi place mult de tot.. da am si eu o intrebare : Cum ai facut pleoapele?:shock: defapt am 2 intrebari :lol: : ce leduri folosesti de 3mm sau de 5mm?
|
Leduri de 3mm. La 6ar am folosit si leduri dreptunghiulare pentru luminile de ceata spate. Pleoapele nu sunt pleoape propriu-zise. Am folosit un marker pentru a "inegri" sticla de far pe interior. La 6ar in realitate acolo e semnalizatorul.
|
4 Attachment(s)
Mercedes-Benz SLK350 Welly kit 1:24 (multumesc sorela).
Pun doar cateva poze facute la repezeala aseara dupa ce am asamblat-o. Urmeaza modificarile de rigoare (lumini, posibil mocheta la interior, micsorata garda la sol). |
generos Mosul,astepteptam s-o vedem modificata!8).spor la lucru in continuare!:D
|
in primul rand Felicitari pentru BMW, ingenioasa ideea cu marker-ul dar ai cam abuzat de el. La jante ai fi putut folosi spray. Acel marker negru daca te uiti atent odata aplicat pe o suprafata mai mare, (cum este janta) nu prea mai este negru, are tenta de roscat. Ia zimi se merita sa asamblezi singur un kit? sau este mai mare bataie de cap?
|
Iti da senzatia de roscat in lumina puternica si cum la poze se foloseste blitzul de obicei...
E placut sa asamblezi kituri daca iti place sa lucrezi cu piese minuscule. Nivelul de detalii e ceva mai bun la SLK decat la 7ar (ambele facute de Welly). |
4 Attachment(s)
Porsche Boxster S Mondo Motors seria Prestige 1:24 (multumesc model collector).
Doar cateva poze inainte de modificari. Update la BMW-uri: stickere 4tuning. Poza de grup. PS: ignorati backgroundul :lol: |
ce stikere tari
de unde fac si eu ros pt machete? |
Sunt facute. Sigla 4tuning la dimensiuni normale, redimensionare la marimi potrivite pentru scara machetelor, hartie autocolanta si o imprimanta serioasa sau mai bine un centru de imprimare.
|
Zi-mi te rog si mie dimensiunile pestru sticker! Multumesc mult!
|
2 Attachment(s)
Uite am atasat niste jpeguri. Dimensiunile 1cm*1cm. Mi s-au parut potrivite pentru scara 1:24.
|
Frumoase machetele!;)
Insă stickerele sunt mari! Pentru 1/24 cea mai potrivită dimensiune ar fi 0,5*0,5 cm! Iar pentru 1/18 ~0,66 !;) |
ohhh din iasi misto ...f frumoase machetele ..bafta la colectionat
|
frumoasa colectia! interesanta ideea cu stikerele;)
|
5 Attachment(s)
Are neaparata nevoie de putina atentie din partea mea macheta ce urmeaza.
Ford Mustang GT Coupe 2006 Maisto 1:24 VANDUT (multumesc m_power87). De mult cautam una si in sfarsit a ajuns la mine. Are nevoie de mici finisaje la blocurile optice, putina atentie la interior... |
foarte frumos
eu il am pe albastru o macheta superba!! |
frumos mustangul, sa vedem cum o sa arate cu leduri:D
|
4 Attachment(s)
Cam asa arata cu leduri :D
Din pacate nu am acces la camera foto o perioada asa ca postez cateva poze facute cu telefonul. Promit sa ma revansez. Ford Mustang GT Coupe Maisto 1:24 VANDUT Nu am respectat schema de lumini a producatorului in totalitate. In mod normal pozitiile fata sunt in bara de protectie, iar eu le-am pus in far. Nu stiu daca farurile de pe interior sunt de fapt pentru faza lunga sau sunt proiectoare de ceata, dar eu le-am considerat proiectoare. Pe spate din ce am observat am respectat cat de cat schema originala. Am folosit leduri albe de 5mm cilindrice (se potriveau aproape perfect la dimensiunile blocurilor optice) pe fata, iar pe spate leduri dreptunghiulare rosii. In rest uzualele intrerupatoare, rezistente, fire si baterii. Poza 1: Faza lunga + proiectoare. Poza 2: Pozitii + proiectoare. Poza 3: Pozitii + lampi ceata. Poza 4: Pozitii. |
3 Attachment(s)
Mercedes SLK350 Welly kit 1:24.
Cam asa arata si SLK 350 cu leduri...Promit sa-mi iau revansa si aici cu niste poze clare. Masina: Prima generatie SLK a fost lansata in 1997 si era a doua care adopta solutia hardtopului retractabil (dupa Mitsubishi 3000GT Spyder). Termenul SLK este de fapt o abreviere de la Sportlich, Leight und Kurtz care s-ar traduce sportiv, usor si scurt. Generatia pe care se bazeaza macheta este R171 care a intrat in productie in 2004 si a suferit un lifting (dar si usoare modificari la capitolul motoare) in 2007. Pentru ca macheta se bazeaza pe modelul pre-facelift: varianta SLK350 dispune de un motor de 3.5 litri V6 care dezvolta 272CP si propulseaza masina de la 0-100km/h in 5.4s, viteza maxima fiind limitata la 250km/h. Varianta de top este SLK 55AMG ce dispune de un propulsor se 5.4 litri V8 care dezvolta 360CP, masina avand nevoie de doar 4.9s pentru a atinge prima suta de km/h. Sursa. ---------------------------------------------------------------------------------------- Macheta: E varianta kit. A fost un cadou neasteptat si foarte placut. Plusuri: + Calitatea ceva mai buna decat la variantele gata asamblate. + Centurile de siguranta. + Interiorul destul de bine realizat. + Motorul la un nivel decent, dar se putea mult mai bine. + Unele detalii interesante (cum ar fi inscriptia Mercedes Benz de pe praguri). Minusuri: - Niturile oribile la stopuri. - A venit cu farurile gata montate pe bara de protectie si a trebuit sa le demontez ca sa pot fixa bara. - Rotile de diametru mic care combinate cu garda la sol prea mare dau un aspect neplacut machetei. - Garda la sol cam mare. - Nu exista niciun fel de directie. - Rotile sunt prinse pe acelasi ax si sunt fixe (ce face una face si cealalta). - Lipsa discurilor de frana. - Portbagaj nefunctional. - Una din prizele de aer de pe capota nu se potrivea in locasul ei (cea de pe partea soferului). Modificari: - interior mochetat - lumini (nu am respectat schema producatorului nici aici din cauza lipsei de spatiu) - garda la sol micsorata - faruri si stopuri tuning - tuse de negru la jante si tevile de esapament Si o modificare mai putin placuta...vopseaua zdrelita deasupra lampii de stop.:evil: |
frumos frumos, nu le pui si la ale mele leduri? :D
|
imi palce mult cum lucrezi cu leduri,bravo!:D sopr la treaba in continuare!;)
|
Quote:
Intre timp am mochetat si interiorul la Mustang si am mai facut o modificare discreta la SLK. Poze de calitate saptamana viitoare.;) PS: Multumesc pentru aprecierile voastre. |
eee...asa arata muuult mai altfel!
imi place ce faci tu acolo! la mustang ai gandit bine...chiar sunt prioectoare cele din grila! dar inceraca sa ne incanti cu poze mai clare...e pacat sa nu se vada adevarata valoare a muncii depuse :-) |
12 Attachment(s)
Am promis poze detaliate...ma tin de cuvant (multumesc colegului Justlce).
Sa recapitulam: Ford Mustang GT Maisto 1:24 VANDUT Modificari: - interior mochetat (am incercat sa obtin o culoare asemanatoare celei de pe caroserie) - instrumentele de bord scoase in evidenta (erau acolo, dar baietii de la Maisto nu s-au gandit sa le si vopseasca) - lumini - sticker 4tuning Mercedes-Benz SLK350 Welly kit 1:24 Modificari: - interior mochetat (posibil sa schimb mocheta, nu imi place granulatia) - garda la sol micsorata - faruri si stopuri tuning - tuse de negru la jante si la tevile de esapament - eleron stil AMG - portbagaj revopsit (din pacate) - sticker 4tuning Am achizitionat si un Hummer SUT Maisto 1:27 astazi, dar pentru a nu incalca regulamentul il voi prezenta maine. |
Foarte frumoase machetele tale. Imi place in special bmw seria 6 si seria 7 :) ..La cat mai multe !!:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning