Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Cine vrea cu primul GT-R din Romānia? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/94439-vrea-primul-gt-romania.html)

georgerg 17-10-08 12:31

Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?

Am auzit de GTR-ul negru cu volan pe dreapta. Sincer nu imi spune nimic masina daca ma gandesc la cum a fost sau mai bine zis cu se incearca a se modifica. Eu personal nu agreez jumatatile de masura si lipsa de profesionalism - am inteles ca s-a facut "tuning" cu flexul pe la catalizatoare. Pacat - sincer regret ca o masina atat de speciala ajunge in situatia asta. Este foarte posibil ca masina sa traga mai slab decat fara sa fi umblat la ea - asta daca nu cumva deja a dat erori si a intrat in protectie. Cat despre concurenta - Porsche 911 - nici nu avea sens cu cel facut de SKN - rezultatul era clar de la inceput. Eu va spun din experienta proprie ca 911 Turbo stock este depasit rau de situatie vs. GTR stock. In scurt timp o sa instalez primul kit complet pe masina - si cand spun complet va fi complet nu 2 tevi si 4 table. Ulterior o sa vedem unde se va situa GTR-ul dar pana atunci astept ceva pretendenti la trofeu.

georgerg 17-10-08 13:08

Re: Cine vrea cu primul GTR din Romania cat mai este stock?!?

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1813353)
de ce ai facut topicul asta?cand se discuta deja despre asta?

Se discuta despre?!? Eu vorbesc de masina mea si vreau sa vad cine se da cu mine si sum sta treaba - nu stiu ce se discuta.

Alex_55 17-10-08 13:31

Salut si bine ai venit !

In primul rand sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea si sa ai mare grija pt ca am citit destul de mult despre masina asta si are niste bube destul de mari ! ( sa nu scoti VDC-ul ! pt ca iti pierzi garantia, in caz ca mai ai )
Cred ca intr-un fel o sa iti para rau ca ai intrat pe acest forum dar na asta e, te descurci tu :)

te-ai dat cu cineva pana acum ?

georgerg 17-10-08 13:50

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1813402)
Salut si bine ai venit !

In primul rand sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea si sa ai mare grija pt ca am citit destul de mult despre masina asta si are niste bube destul de mari ! ( sa nu scoti VDC-ul ! pt ca iti pierzi garantia, in caz ca mai ai )
Cred ca intr-un fel o sa iti para rau ca ai intrat pe acest forum dar na asta e, te descurci tu :)

te-ai dat cu cineva pana acum ?

Mersi. Nu stiu de ce spun unii ca masina are probleme. Eu am mers fara VDC o groaza, am folosit launch control linstit - masina merge perfect ca in prima zi - nu are nici o problema. Am citit si eu despre garantie dar sincer pe mine nu ma pasioneaza mai ales ca o sa modific masina la greu. De dat nu m-am dat cu nimeni pe aici si nici nu ma dau decat cu cine merita efortul.

Alex_55 17-10-08 14:19

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1813429)
Mersi. Nu stiu de ce spun unii ca masina are probleme. Eu am mers fara VDC o groaza, am folosit launch control linstit - masina merge perfect ca in prima zi - nu are nici o problema. Am citit si eu despre garantie dar sincer pe mine nu ma pasioneaza mai ales ca o sa modific masina la greu. De dat nu m-am dat cu nimeni pe aici si nici nu ma dau decat cu cine merita efortul.

am inteles, pai ce sa iti zic atunci, multa bafta ! :)

blazeyblaze 17-10-08 19:52

si cam cine merita? ca sunt tare curios

MadCow 17-10-08 21:39

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1813429)
De dat nu m-am dat cu nimeni pe aici si nici nu ma dau decat cu cine merita efortul.

deja esti Sebastian 2. poti sa tii masina in garaj si-i bati pe toti - doar din vorbe!

georgerg 18-10-08 00:35

Pentru toti plictisitii fara "cojones" - masina e pe strada nu in garaj - cine se crede sofer si crede ca are ce sa conduca sa se bage - am zis cine merita efortul - adica cine are cel putin 500 cai - ca table cu pretentii am mai vazut

YCSNHT 18-10-08 01:05

nu stiu ce stii tu despre gtr-ul negru dar as vrea sa vad si eu la tine pe masina titanium exhaust .................si parerile de '' BINE'' despre aceasta masina sau proprietar ar trebui sa le pastrezi pt tine ca sunt sigur ca nu il cunosti ..................................

:lol::lol::lol::lol::lol:nu mai suferi ca se accentueaza boala :lol::lol::lol::lol::lol:

76BPR 18-10-08 01:22

titlu scrie clar
CINE VREA CU PRIMUL GTR DIN ROMANIA.
acum ce faci te contrazici singur, pui conditi sa aibe cel putin 500 cp
si daca vine o masina cu cai mai putin, si te bate ce faci?

geo_34 18-10-08 10:23

masini sunt cu care sa te dai dar daca incepi cu "minim 500 de cai" .... vino sa te vedem sa dovedesti si pe urma poti sa pui niste conditii deocamdata gt-r negru a aratat ce stie al tau nu

georgerg 18-10-08 11:45

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1813949)
nu stiu ce stii tu despre gtr-ul negru dar as vrea sa vad si eu la tine pe masina titanium exhaust .................si parerile de '' BINE'' despre aceasta masina sau proprietar ar trebui sa le pastrezi pt tine ca sunt sigur ca nu il cunosti ..................................

:lol::lol::lol::lol::lol:nu mai suferi ca se accentueaza boala :lol::lol::lol::lol::lol:

Prietene in caz ca nu stii sa citesti "Cine vrea cu primul GTR din Romania cat mai este stock?!?" - aaa stock da! daca vrei sa vezi "titanium exhaust" vezi la prietenul tau - eu ce am spus am spus din sursa sigura si am vorbit despre masina nu despre proprietar - la mine, daca o sa apuci tu personal sa vezi, o sa vezi full exaust de la motor pana la coada nu doar cutback - sa fi comandat si el tot kit-ul de la mine's wave si atunci sa fi facut valuri - nu ca asta ar fi cel mai fericit kit cu putinta pentru masina asta.
Pe om nu il cunosc dar pot sa emit pareri despre ce vad sau aud - nu ca as fi singurul cu parerile astea.

Quote:

Originally Posted by 76BPR (Post 1813964)
titlu scrie clar
CINE VREA CU PRIMUL GTR DIN ROMANIA.
acum ce faci te contrazici singur, pui conditi sa aibe cel putin 500 cp
si daca vine o masina cu cai mai putin, si te bate ce faci?

Ai si tu dreptate - sa vina cine crede ca ma bate indiferent de fier - dar nici nu o sa-mi pierd vremea doar asa ca sa vada altii ce misto e sa fie pe aceeasi strada cu mine.

Quote:

Originally Posted by geo_34 (Post 1814206)
masini sunt cu care sa te dai dar daca incepi cu "minim 500 de cai" .... vino sa te vedem sa dovedesti si pe urma poti sa pui niste conditii deocamdata gt-r negru a aratat ce stie al tau nu

Nu stiu ce crezi tu ca a aratat gt-r negru ca poate - sa-mi arate si mie ca eu nu cred ca poate nimic special fata de al meu. Eu nu pun conditii am zis doar ca nu imi pierd vremea cu masini fara sanse din start - cine are neclaritati asupra a ceea ce poate masina mea sa ma caute si ii arat. Nu inteleg cui trebui sa dovedesc si ce - cine ma cunoaste stie despre ce vorbesc si ce pot sa fac- cine nu doar latra pe marginea drumului.

D G H 18-10-08 15:21

Sal,am si eu un amarat de bmw e30 si as vrea sa-l scot putin la plimbare daca esti deacord anunta-ma :D

georgerg 18-10-08 15:38

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1814526)
Sal,am si eu un amarat de bmw e30 si as vrea sa-l scot putin la plimbare daca esti deacord anunta-ma :D

Ce tare esti - "un amarat de bmw e30" - de parca eu traiesc la tara si nu stiu ce ai sub capota. Hai sa ne plimbam - deocamdata nu emit pareri cum o sa fie cu tine dar sunt curios sa vad cum stam............acum cat mai ai sanse:lol:

blazeyblaze 18-10-08 18:03

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1814298)
Nu stiu ce crezi tu ca a aratat gt-r negru ca poate - sa-mi arate si mie ca eu nu cred ca poate nimic special fata de al meu. Eu nu pun conditii am zis doar ca nu imi pierd vremea cu masini fara sanse din start - cine are neclaritati asupra a ceea ce poate masina mea sa ma caute si ii arat. Nu inteleg cui trebui sa dovedesc si ce - cine ma cunoaste stie despre ce vorbesc si ce pot sa fac- cine nu doar latra pe marginea drumului.

problema e ca nu te cunoaste nimeni si parerea mea ar fii sa latrii mai putin si sa vorbesti mai cu bun simt ... asta daca vrei in continuare sa mai vorbesti pe aici cu restul de "amarati"

georgerg 18-10-08 18:21

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1814704)
problema e ca nu te cunoaste nimeni si parerea mea ar fii sa latrii mai putin si sa vorbesti mai cu bun simt ... asta daca vrei in continuare sa mai vorbesti pe aici cu restul de "amarati"

cred ca ai dreptate ca nu ma cunoaste nimeni - de aici bineinteles - si e mai bine asa - nu vad de ce esti "ofensat" - eu nu am zis de nimeni ca e "amarat" si nu vad nici unde mi-am pierdut bunul simt. Vad ca tu latri aiurea si ma ameninti pe mine - "... asta daca vrei in continuare sa mai vorbesti pe aici cu restul de "amarati"" - chiar crezi ca ma impresioneaza cu ceva - eu m-am lamurit deja care e treaba pe acest forum - laba trista moarte sigura si mult mult latrat. Credeam ca e vorba de masini,curse, soferi - dar de fapt se sta la barfa pe marginea drumului - nimic concret. In schimb se gasesc cate unii sa-mi faca mie educatie deja - daca chiar vrea cineva sa-mi faca educatie sa ma caute personal nu pe forum.

I REST MY CASE!
Conform celor scrise sa aveti toti o zi buna - scuze pentru deranj.

Invitatia mea ramane valabila pentru cei cu adevarat interesati de masini nu de barfa.

zGb 18-10-08 19:48

zici si tu ca ai vreun veyron vreun fxx vreun reventon ceva de ar fi o super onoare sa se aseze altii langa tine pe aceeasi strada cu masinile lor...get serious ca la tot pasul prin bucuresti sunt masini mult mai tari ca a ta

georgerg 18-10-08 20:03

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1814840)
zici si tu ca ai vreun veyron vreun fxx vreun reventon ceva de ar fi o super onoare sa se aseze altii langa tine pe aceeasi strada cu masinile lor...get serious ca la tot pasul prin bucuresti sunt masini mult mai tari ca a ta

scuza-ma sefu' - sa revin cand mai fac ceva bani? ce sa zic daca e asa de naspa sa fii pe aceeasi strada si sa te dai cu masina asta te rog sa nu o faci - fugi in dorobanti la baietii de nivel ridicat, cu milioane cu alea alea si cu masini tari si de pomana

D G H 18-10-08 20:21

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1814539)
Ce tare esti - "un amarat de bmw e30" - de parca eu traiesc la tara si nu stiu ce ai sub capota. Hai sa ne plimbam - deocamdata nu emit pareri cum o sa fie cu tine dar sunt curios sa vad cum stam............acum cat mai ai sanse:lol:

ok cand vrei imi dai un pm si stabilim,acum cat mai am sanse ca masina mea merge cu 0.6bar cand o sa mearga cu 1.5-1.7bar sunt sigur ca nu mai am nici o sansa:D

76BPR 18-10-08 20:34

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1814539)

parerea mea, tu ar trebui sa vi sa te tragi, cu gtr-u negru ,si cu dgh ,sa vezi cum stai cu ei, si dupa daca ii bati jos palaria dar pana atunci vino si demonstreaza.
iar cu............acum cat mai ai sanse................vezi ca si oameni modifica la greu.
sar putea sa ai mari surprize ,cand un cazan de ursulet de 4000e o sa te bata chiar foarte rau.
asa mai ziceau uni ,ca e imposibil un ursulet sa bata un motor ,si cand ia batut nu le venea sa creada.
asa ca vino la treaba cu ea si gata.
exact cum a facut baiatul cu gtr-u negru,a venit si sa dat si gata

zGb 18-10-08 20:40

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1814863)
scuza-ma sefu' - sa revin cand mai fac ceva bani? ce sa zic daca e asa de naspa sa fii pe aceeasi strada si sa te dai cu masina asta te rog sa nu o faci - fugi in dorobanti la baietii de nivel ridicat, cu milioane cu alea alea si cu masini tari si de pomana

nu sefu n-au nici o treaba banii aici...eu zic ca e bine sa ne vedem lungul nasului din cand in cand si mi se pare ca ai o mica problema de vedere in acest sens! cu scuzele de rigoare

georgerg 18-10-08 20:49

Quote:

Originally Posted by 76BPR (Post 1814911)
parerea mea, tu ar trebui sa vi sa te tragi, cu gtr-u negru ,si cu dgh ,sa vezi cum stai cu ei, si dupa daca ii bati jos palaria dar pana atunci vino si demonstreaza.
iar cu............acum cat mai ai sanse................vezi ca si oameni modifica la greu.
sar putea sa ai mari surprize ,cand un cazan de ursulet de 4000e o sa te bata chiar foarte rau.
asa mai ziceau uni ,ca e imposibil un ursulet sa bata un motor ,si cand ia batut nu le venea sa creada.
asa ca vino la treaba cu ea si gata.
exact cum a facut baiatul cu gtr-u negru,a venit si sa dat si gata

cu DGH e stabilita treaba - nu cred ca am zis ca este imposibil sa ma bata un urs dar pana nu vedem nu stim - oricum e fun sa ne dam indiferent de rezultat. GTR-ul negru vad ca nu sare la cap si chiar vreau sa-l vad la treaba langa mine.

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1814920)
nu sefu n-au nici o treaba banii aici...eu zic ca e bine sa ne vedem lungul nasului din cand in cand si mi se pare ca ai o mica problema de vedere in acest sens! cu scuzele de rigoare

ma rog eu nu vad unde am o problema in sensul asta - vreau doar sa evit chinuirea materialului tehnic din dotare in ipostaze fara sens. atat si nimic mai mult - GTR merita concurenta serioasa si cred ca nu gresesc. :peace:

geo_34 18-10-08 20:58

corect dar formularea a lasat de dorit

YCSNHT 18-10-08 21:14

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1814526)

CE MA BUCUR..........!!!!!!!!!!!! FRAM O SA MANANCE INAINTE DE HIBERNARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miker 18-10-08 21:22

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1814931)
GTR-ul negru vad ca nu sare la cap si chiar vreau sa-l vad la treaba langa mine.

Pai creca sarea de mult la cap . . . dar omul mai are si alte treburi probabil ca o sa va salutati in curand :P
Multa bafta si s-o stapanesti sanatos . . . dar totusi nu mai fi chiar atat de SUPREM cu masina ta.
O seara buna

georgerg 18-10-08 21:45

Quote:

Originally Posted by geo_34 (Post 1814946)
corect dar formularea a lasat de dorit

k. o lasam mai moale pentru cei deosebit de sensibili:peace:

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1814967)
CE MA BUCUR..........!!!!!!!!!!!! FRAM O SA MANANCE INAINTE DE HIBERNARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bucurate cat mai poti ca pana la hibernare si daca la prima intalnire va fi in fata la a doua sigur va avea probleme

76BPR 18-10-08 21:51

realitatea e mai dura decat pare.

D G H 18-10-08 22:05

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1815010)
bucurate cat mai poti ca pana la hibernare si daca la prima intalnire va fi in fata la a doua sigur va avea probleme

esti foarte sigur pe tine,bv dar mai bine sa lasam faptele sa vb sa facem curse pe strada nu pe internet,:D

georgerg 18-10-08 22:09

Quote:

Originally Posted by Miker (Post 1814988)
Pai creca sarea de mult la cap . . . dar omul mai are si alte treburi probabil ca o sa va salutati in curand :P
Multa bafta si s-o stapanesti sanatos . . . dar totusi nu mai fi chiar atat de SUPREM cu masina ta.
O seara buna

asa sa fie - eu il astept peste o saptamana cand ma intorc in tara. mersi mult pt urari ..........dar totusi pot sa fiu SUPREM putin - a mea a fost prima si o perioada unica - macar atat - si o sa am grija sa o fac GODZILLA - buget no limit :peace:

D G H 18-10-08 22:15

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1815033)
asa sa fie - eu il astept peste o saptamana cand ma intorc in tara. mersi mult pt urari ..........dar totusi pot sa fiu SUPREM putin - a mea a fost prima si o perioada unica - macar atat - si o sa am grija sa o fac GODZILLA - buget no limit :peace:

inseamna ca si eu sunt SUPREM,e singuru urs cu M5 Turbo,din tara:D:D:D

georgerg 18-10-08 22:15

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1815025)
esti foarte sigur pe tine,bv dar mai bine sa lasam faptele sa vb sa facem curse pe strada nu pe internet,:D

corect.ramane cum am stabilit.8)

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1815038)
inseamna ca si eu sunt SUPREM,e singuru urs cu M5 Turbo,din tara:D:D:D

si tu esti:lol: oricum termenul nu imi apartine dar daca asa cred unii asta e

zGb 18-10-08 22:19

sper sa te tina cutia ca acolo e o problema cam mare si momentan nu cred ca exista vreun kit special pt transmisie la gtr

blazeyblaze 18-10-08 22:22

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1814718)
cred ca ai dreptate ca nu ma cunoaste nimeni - de aici bineinteles - si e mai bine asa - nu vad de ce esti "ofensat" - eu nu am zis de nimeni ca e "amarat" si nu vad nici unde mi-am pierdut bunul simt. Vad ca tu latri aiurea si ma ameninti pe mine - "... asta daca vrei in continuare sa mai vorbesti pe aici cu restul de "amarati"" - chiar crezi ca ma impresioneaza cu ceva - eu m-am lamurit deja care e treaba pe acest forum - laba trista moarte sigura si mult mult latrat. Credeam ca e vorba de masini,curse, soferi - dar de fapt se sta la barfa pe marginea drumului - nimic concret. In schimb se gasesc cate unii sa-mi faca mie educatie deja - daca chiar vrea cineva sa-mi faca educatie sa ma caute personal nu pe forum.

nu am de ce sa te caut personal ca nu ma interesezi ca persoana....iti fac educatie PE FORUM caci asta este datoria mea....de aia sunt moderator.....referitor la amenintare....ti-am dat un warning verbal si ti-l dau si pe al doilea referitor la ce ti-am ingrosat in text....daca nu iti place forumul nu mai posta....daca vei contiuna cu langajul asta vei primi garantat infractiuni care vor rezulta intr-un ban....simplu....sper ca ai inteles ce si cum....succese multe in continuare!

76BPR 18-10-08 22:22

eu unul il cred pe om ,cand pleci din bamboo cu o pasarica ,si omori toate loganurile la semafor, e normal sa crezi ca ai o masina bomba.
i-mi aduc aminte cand a venit ferarri ,si sa dat cu dgh si mi la omorat ,de nu mai stia de capu lui.
si cate curse nu am vazut ,cu uni care credeau ca daca au dat 100 mii pe o masina bat tot.
si veneau la curse si luau bataie rau de la masini de 5000e.

georgerg 18-10-08 22:28

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1815043)
sper sa te tina cutia ca acolo e o problema cam mare si momentan nu cred ca exista vreun kit special pt transmisie la gtr

vai ce imi plac mie cunoscatorii - tu cate transmisii de GTR ai rupt frate - ai citit si tu o barfa de pe net din state si gata le stii tu pe toate nu? emiti pareri deja avizate ! vezi ca am prieteni cu GTR in state care au deja ~ 8.000 mile si respectiv ~ 5.000 mile si nu au nimic la masini desi trag de ele tare - si sunt deja modificate. Eu personal am ~ 5000 km, merg 80 % din timp fara VDC, folosesc launch control la greu si masina e perfecta - intereseaza-e si tu ce transmisie are masina si de cine e facuta si dupa sa vorbesti ca daca ar fi dupa ce spui tu multe masini din wrc ar sta pe dreapta sa vina depanarea

Quote:

Originally Posted by 76BPR (Post 1815048)
eu unul il cred pe om ,cand pleci din bamboo cu o pasarica ,si omori toate loganurile la semafor, e normal sa crezi ca ai o masina bomba.
i-mi aduc aminte cand a venit ferarri ,si sa dat cu dgh si mi la omorat ,de nu mai stia de capu lui.
si cate curse nu am vazut ,cu uni care credeau ca daca au dat 100 mii pe o masina bat tot.
si veneau la curse si luau bataie rau de la masini de 5000e.

bravo - tocmai ai dat definitia corecta a baiatului de dorobanti de bani gata care are o masina de 100 de mii si nu stie ce e cu ea - stii genul ala p... mica si masina scumpa - o problema totusi - vezi ca ai gresit adresa - am condus de la dacie 1310 pana la masina de foarte multi cai sa zicem - nu ma va deranja daca ma bate azi un bmw de 5000 euro- ce vrei sa spui ca GTR-ul e vreo masina de la coada vacii cu pretentii la logan? repet - la drag este foarte posibil sa ma bata DGH-nu stiu cat de rau dar e perfect posibil - oricum voi acolo si apoi smecheria la GTR este alta - ce zici de un drum bucuresti sibiu - cu dealul negru si valea oltului intre? cred ca DGH - sau mai bine zis genul de masina sta acasa la hibernare. concluzia mea personala este ca GTR face fata si chiar dovedeste concurenta serioasa in multe ipostaze. e ok si la drag si la circuit - adica o masina completa nu jumatate de masura

Alex_55 18-10-08 22:53

8 Attachment(s)
sa ne mai si distram :D

sper sa nu ai vreodata probleme la transmisie !

bafta !!

76BPR 18-10-08 22:54

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1815070)
bravo - tocmai ai dat definitia corecta a baiatului de dorobanti de bani gata care are o masina de 100 de mii si nu stie ce e cu ea - stii genul ala p... mica si masina scumpa - o problema totusi - vezi ca ai gresit adresa - am condus de la dacie 1310 pana la masina de foarte multi cai sa zicem - nu ma va deranja daca ma bate azi un bmw de 5000 euro- ce vrei sa spui ca GTR-ul e vreo masina de la coada vacii cu pretentii la logan? repet - la drag este foarte posibil sa ma bata DGH-nu stiu cat de rau dar e perfect posibil - oricum voi acolo si apoi smecheria la GTR este alta - ce zici de un drum bucuresti sibiu - cu dealul negru si valea oltului intre? cred ca DGH - sau mai bine zis genul de masina sta acasa la hibernare. concluzia mea personala este ca GTR face fata si chiar dovedeste concurenta serioasa in multe ipostaze. e ok si la drag si la circuit - adica o masina completa nu jumatate de masura

azi la romexpo la intrare era un GTR alb perlat.
era cumva al tau?

georgerg 18-10-08 22:57

Quote:

Originally Posted by 76BPR (Post 1815091)
azi la romexpo la intrare era un GTR alb perlat.
era cumva al tau?

da. de ce?

76BPR 18-10-08 23:02

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1815097)
da. de ce?

chiar o prinde foarte bine vopseaua.
o masina foarte frumoasa.
chiar sant curioas, cum va da la start ,un alb perlat, si un negru suparat.
asa ca hai sa le vedem la treaba, ca cearta nu aduce nimic bun

georgerg 18-10-08 23:03

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1815089)
sa ne mai si distram :D

sper sa nu ai vreodata probleme la transmisie !

bafta !!

foarte tare- ce sa zic - daca stau sa ma gandesc si la cearta cu porche cred se ocupa concurenta sa denigreze masina ca vorba aia e si mai ieftina si e si mai buna. oricum din cate am citit eu a fost un singur caz si acolo nu se stie daca nu cumva e si vina proprietarului. ce pot spune este ca si vdc-ul scos daca fortezi prea mult o treapta de viteza si nu schimbi la timp intra in protectie - sincer cred ca ala de a reusit sa rupa cutia ori e platit de porche ori a facut el ceva si nu vrea sa ne spuna.:D8)

Quote:

Originally Posted by 76BPR (Post 1815102)
chiar o prinde foarte bine vopseaua.
o masina foarte frumoasa.
chiar sant curioas, cum va da la start ,un alb perlat, si un negru suparat.
asa ca hai sa le vedem la treaba, ca cearta nu aduce nimic bun

mersi. si eu vreau sa o vad la treaba - si cu ala negru si cu ursul polar -white power!:2gun:

All times are GMT +2. The time now is 08:26.

- Copyright 2026 4Tuning