![]() |
Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?
Am auzit de GTR-ul negru cu volan pe dreapta. Sincer nu imi spune nimic masina daca ma gandesc la cum a fost sau mai bine zis cu se incearca a se modifica. Eu personal nu agreez jumatatile de masura si lipsa de profesionalism - am inteles ca s-a facut "tuning" cu flexul pe la catalizatoare. Pacat - sincer regret ca o masina atat de speciala ajunge in situatia asta. Este foarte posibil ca masina sa traga mai slab decat fara sa fi umblat la ea - asta daca nu cumva deja a dat erori si a intrat in protectie. Cat despre concurenta - Porsche 911 - nici nu avea sens cu cel facut de SKN - rezultatul era clar de la inceput. Eu va spun din experienta proprie ca 911 Turbo stock este depasit rau de situatie vs. GTR stock. In scurt timp o sa instalez primul kit complet pe masina - si cand spun complet va fi complet nu 2 tevi si 4 table. Ulterior o sa vedem unde se va situa GTR-ul dar pana atunci astept ceva pretendenti la trofeu.
|
Re: Cine vrea cu primul GTR din Romania cat mai este stock?!?
Quote:
|
Salut si bine ai venit !
In primul rand sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea si sa ai mare grija pt ca am citit destul de mult despre masina asta si are niste bube destul de mari ! ( sa nu scoti VDC-ul ! pt ca iti pierzi garantia, in caz ca mai ai ) Cred ca intr-un fel o sa iti para rau ca ai intrat pe acest forum dar na asta e, te descurci tu :) te-ai dat cu cineva pana acum ? |
Quote:
|
Quote:
am inteles, pai ce sa iti zic atunci, multa bafta ! :) |
si cam cine merita? ca sunt tare curios
|
Quote:
|
Pentru toti plictisitii fara "cojones" - masina e pe strada nu in garaj - cine se crede sofer si crede ca are ce sa conduca sa se bage - am zis cine merita efortul - adica cine are cel putin 500 cai - ca table cu pretentii am mai vazut
|
nu stiu ce stii tu despre gtr-ul negru dar as vrea sa vad si eu la tine pe masina titanium exhaust .................si parerile de '' BINE'' despre aceasta masina sau proprietar ar trebui sa le pastrezi pt tine ca sunt sigur ca nu il cunosti ..................................
:lol::lol::lol::lol::lol:nu mai suferi ca se accentueaza boala :lol::lol::lol::lol::lol: |
titlu scrie clar
CINE VREA CU PRIMUL GTR DIN ROMANIA. acum ce faci te contrazici singur, pui conditi sa aibe cel putin 500 cp si daca vine o masina cu cai mai putin, si te bate ce faci? |
masini sunt cu care sa te dai dar daca incepi cu "minim 500 de cai" .... vino sa te vedem sa dovedesti si pe urma poti sa pui niste conditii deocamdata gt-r negru a aratat ce stie al tau nu
|
Quote:
Pe om nu il cunosc dar pot sa emit pareri despre ce vad sau aud - nu ca as fi singurul cu parerile astea. Quote:
Quote:
|
Sal,am si eu un amarat de bmw e30 si as vrea sa-l scot putin la plimbare daca esti deacord anunta-ma :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
I REST MY CASE! Conform celor scrise sa aveti toti o zi buna - scuze pentru deranj. Invitatia mea ramane valabila pentru cei cu adevarat interesati de masini nu de barfa. |
zici si tu ca ai vreun veyron vreun fxx vreun reventon ceva de ar fi o super onoare sa se aseze altii langa tine pe aceeasi strada cu masinile lor...get serious ca la tot pasul prin bucuresti sunt masini mult mai tari ca a ta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
iar cu............acum cat mai ai sanse................vezi ca si oameni modifica la greu. sar putea sa ai mari surprize ,cand un cazan de ursulet de 4000e o sa te bata chiar foarte rau. asa mai ziceau uni ,ca e imposibil un ursulet sa bata un motor ,si cand ia batut nu le venea sa creada. asa ca vino la treaba cu ea si gata. exact cum a facut baiatul cu gtr-u negru,a venit si sa dat si gata |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
corect dar formularea a lasat de dorit
|
Quote:
|
Quote:
Multa bafta si s-o stapanesti sanatos . . . dar totusi nu mai fi chiar atat de SUPREM cu masina ta. O seara buna |
Quote:
Quote:
|
realitatea e mai dura decat pare.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
sper sa te tina cutia ca acolo e o problema cam mare si momentan nu cred ca exista vreun kit special pt transmisie la gtr
|
Quote:
|
eu unul il cred pe om ,cand pleci din bamboo cu o pasarica ,si omori toate loganurile la semafor, e normal sa crezi ca ai o masina bomba.
i-mi aduc aminte cand a venit ferarri ,si sa dat cu dgh si mi la omorat ,de nu mai stia de capu lui. si cate curse nu am vazut ,cu uni care credeau ca daca au dat 100 mii pe o masina bat tot. si veneau la curse si luau bataie rau de la masini de 5000e. |
Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
sa ne mai si distram :D
sper sa nu ai vreodata probleme la transmisie ! bafta !! |
Quote:
era cumva al tau? |
Quote:
|
Quote:
o masina foarte frumoasa. chiar sant curioas, cum va da la start ,un alb perlat, si un negru suparat. asa ca hai sa le vedem la treaba, ca cearta nu aduce nimic bun |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:26. |
- Copyright 2026 4Tuning