![]() |
12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA
1 Attachment(s)
12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA
Pentru preinscrieri : click aici Tip eveniment : 1. Cursa de accelerare 402 m 2. Demo indemanare / drifting Organizator : - A.C.S. Speedline – Motorsport - 4TuningRO – consultant si partener media - Consiliul Judetean Tulcea Locatia : Tulcea, Aeroportul Delta – Kogalniceanu Orar : - Data : 12 Octombrie 2008 - Ora incepere inscrieri : 8:30 - Verificari tehnice ale masinilor de concurs : 11:45 – 12:45 - Ora incepere concurs : 13:00 - Ora terminare concurs : 17:00 - Festivitate premiere : 17:10 – 18:00 - Ora terminare eveniment : 18:00 Sponsor principal : - Star Service – Dealer Dacia Renault Tulcea Taxa participare concurenti : - 50 RON pentru toti participantii Spectatori : - Accesul spectatorilor va fi gratuit in incinta aeroportului. Parcarea masinilor neparticipante se va face in afara perimetrului aeroportului. Comisie organizatori : 1. Ionut Olteanu (A.C.S. Speedline Motorsport Tulcea) – Director cursa 2. Radu Mihai (A.C.S. Speedline Motorsport Tulcea) – Director organizatoric 3. George Ilinca (A.C.S. Speedline Motorsport Bucuresti) – Director organizatoric 4. Bogdan Dumitrascu (A.C.S. Speedline Motorsport Bucuresti) – Director organizatoric - drift 5. Pepy Ganea (A.C.S. Speedline Motorsport Bucuresti) – Director Tehnic REGULAMENT PARTICULAR CURSA ACCELERARE DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - 12 OCTOMBRIE 2008 1. Automobilele admise sunt cele inmatriculate in Romania sau strainatate, cu INSPECTIA TEHNICA PERIODICA la zi, respectiv cu ASIGURAREA OBLIGATORIE VALABILA in perioada desfasurarii concursului. 2. Participantii admisi sunt cei care poseda permis de conducere cel putin de categoria B, si au vechime mai mare de 1 an la permisul de conducere. Fiecare participant ce va lua parte la acest concurs, sub incidenta acestui regulament particular, va participa pe propria raspundere, si isi asuma intreaga raspundere, atat juridica cat si materiala, reclamatii sau revendicari fata de posibile pagube produse automobilului de concurs sau unor terte persoane. 3. Grupe accelerare conform Legal Racing : A1 - 75cp A - 76cp-100cp B - 101cp-130cp C - 131cp-165cp D - 166cp-200cp E - 201cp-250cp F - 251cp-300cp G - 301cp-350cp si peste H - VIP 4. Concursul de accelerare se desfasoara cu start de pe loc, sosire lansata, distanta de la start la finish : 402 metri, distanta de franare ulterioara constituind diferenta dintre start / finish si distanta totala alocata pentru pista : 1200 metri. Grupele se constituie in functie de puterea motorului declarata DE FABRICANT, cu urmatoarele clase : A1 75cp A 100cp (+ 75 pana la 100cp) B 130cp (+100 pana la 130cp) C 165cp (+130 pana la 165cp) D 200cp (+165 pana la 200cp) E 250cp (+200 pana la 250cp) F 300cp (+250 pana la 300cp) G 350cp (+300 pana la 350cp) J 400cp (+350 fara limitare ) H VIP 5. Exceptie : In cazul in care masina a suferit interventii majore asupra motorului sau altor componente, interventii de genul : modificarea aspirat -> turbo, compresor, nitro, NOS, modificare chiuloasa, etc, masina se va incadra astfel : a. Montare suplimentara TURBO : puterea de fabrica x 1.6 = puterea de clasa b. Montare suplimentara COMPRESOR : puterea de fabrica x 1.3 = puterea de clasa c. Montare suplimentara NITRO, NOS : puterea de fabrica x 1.4 = puterea de clasa d. Montare suplimentara mai mult de unul din cele trei posibile modificari de mai sus : se ia in calcul coeficientul cel mai mare, respectiv din exemplele de mai sus cel de TURBO. e. Coeficientii de tractiune conform Legal Racing. 6. Organizatorii isi rezerva dreptul de a nu accepta un anume automobil sau participant fara explicatii suplimentare. 7. In functie de timpul disponibil vor putea fi organizate si curse de accelerare “la liber” unde participantii se vor putea alege intre ei si concura pe 402 metri. |
Re: 12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA
multa bafta organizatorilor.eu sper sa fiu prezent ca spectator :D
|
Prezent!
|
prezent-spectator
|
mai mult ca sigur prezent. daca e vb de aeroportul m kogalniceanu e o locatie mult prea buna pentru curse. merita sa veniti.
|
Cred ca este vorba despre Kogalniceanu de Tulcea... nu Kolganiceanu de Cta...
|
poate pun organizatorii niste poze cu suprafata de concurs
Edit: super e locatia. ma refer ca ai spatiu ptr orice. |
4 Attachment(s)
cateva poze cu locatia
|
pff pacat ca nu's in Románia ca ma bagam si eu :cry::cry:
si nu am cum sa vin :cry::cry: dar le urez spectatorilor si participantilor multa adrenalina si distractie :oops::oops: |
Oameni buni.....parerea mea este sa veniti in numar cat mai mare la acest eveniment deoarece a devenit cam rara ocazia unei curse facuta pe un aeroport. Din toate punctele de vedere acest tip de curse (aici ma refer la suprafata de rulare) se apropie foarte tare de o pista de drag race adevarata!!!!!
Asa ca............nu ratati ocazia........asa cum la Buzau sa venit in numar impresionant de mare pe o strada pe care nu se puteau face marele curse de accelerare, la fel se asteapta sa se vina in numar mare si la tulcea!!!! pe langa faptul ca se va face pe un aeroport, conditiile atmosferice sunt unele excelente (aici ma refer la temperatura aerului care este una excelenta pentru temperatura aerului care intra in admisie, traverseaza radiatoarele....etc etc) |
Pentru cei care bat totusi niste km, se mai percepe taxa de participare?
|
Creca se percepe indiferent de zona din care viii......Prezent cu trup si suflet...:D
|
Quote:
|
E pe sistem piramidal? sau se fac mai multe manse?
|
Din cei care se preinscriu aproximativ 60% si onoreaza cu prezenta. Tinand cont de faptul ca la distante convenabile nu sunt decat Braila si Galatiul, mai analizati putin partea financiara. Cu cat sunt mai putini cu atat are fiecare timp mai mult la libere, dar pe organizatori cred ca-i intereseaza mai putin acest aspect si mai mult rezultatul final: numar participanti/calitatea masinilor/numar spectatori/impresii. Ca sa iasa o treaba, macar 50-60 de masini sa fie si alea impartite cat de cat echilibrat pentru fiecare grupa ca sa zici ca a iesit o "friptura". Cu faza ca e aeroport... da, este, la cel putin 200-300 de km pentru marea majoritate, adica pe putin 150 de lei benzina plus taxa de BAC (sper ca este 16 lei trecerea asa cum am auzit) la masina. Mai bine taxati publicul si tot veneau cat sa multumeasca sponsorii. Cu taxa 0 mai smulgeati macar 10 masini din garaje. Tulcea nu este Craiova cum nici Buzau nu este Bucuresti. Baietii mari se invart prin alte locuri si trebuiesc atrasi.
Daca o sa se preinscrie 80 de masini aici, vor fi la start in jur de 60. E un pronostic doar. Mie-mi convine sa fie putini ca daca mi-o iau din prima pe cocoasa vreau sa am timp si de o libera - doua, sa nu-mi para rau de bani. |
ptr ce bac?....nu e pod?:)
|
pentru cei din zona moldovei si cei din nord ,se trece cu bacul la galati ,taxa la bac era ultima oara 18 lei de masina si 1,2 lei de persoana ,deci nu-i chiar asa de scump ,stiu deoarece trec odata pe luna cu bacul iar pentru conducatori pretul intra in biletul masinii ,numai bine
|
10lei TAXA SPECTATOR .. ar fi FOARTE BINE
30lei TAXA concurent TULCEA GALATI BRAILA 0 TAXA CT BUC si restu AR FI IDEAL ! sunt f multi spectatori..cei care isi permit sa vina pana la aeroport din oras isi permit si 10 lei pe taxa... ganditi-va f bine sa bagati taxa la spectatori ! astfel se scade taxa la concurent sau chira poate fi 0! CONTEAZA CALITATEA PROGRAMULUI, nr de masini... |
Quote:
O intrebare la organizatori, ca exista un caz la noi. Cu 100,64 cp unde intra? Conform regulamentului intre 100 si 101 este un spatiu... Se merge pe " pana la 100,49 grupa A si de la 100,50 grupa B"? In cazul kilowatilor, cu cat se inmultesc pentru a rezulta caii putere? 1,34 sau 1,36? Merci! |
daca este intradevar o pasiune...nu conteaza f mult pe unde vii si cat e bac`ul ...trebuie doar sa vrei :P
felicitari baietilor pentru idee |
danuta nu e asa... multi au pasiuni si n-au bani sa le dezvolte? asta inseamna ca nu-s pasionati? :| gresit ! dc sa dua 5mil pe toata treaba ca sa ma dau de 2 ori pe un aeroport? cand o pot face si pe o strada ---cum se fac de altfel..sau sa mananc, sau sa investesc in masina acesti bani... pt unii poate inseamna 1/4 din salariu.. pt CE? o tura de aeroport! nu asa se atrag oamenii... e de ajuns ca fac spectacol si rup masinile... bani la spectatori sa se ceara ca ei oricum vin in nr mare incat sa acopere concurentii... fiecare cu politica lui acum
|
Quote:
|
castigatorii vor fi premiati ? lasati si niste cooardonate pt gps.
|
Quote:
Vad ca userul tau este Eugen_TL, in consecinta asum ca esti din Tulcea, asa incat nu ai alte cheltuieli majore pentru a ajunge pe aeroportul Delta Kogalniceanu. Si referitor la intrebarea ta "...ca sa ma dau de doua ori pe un aeroport? cand o pot face si pe strada..." etc ... Da-mi voie sa iti explic diferenta dintre "datul pe strada" si cel de pe aeroport in cazul de fata. Aici platesti o taxa de intrare sa participi la o cursa de amatori organizata, cu ambulanta, pompieri etc Pe strada e gratis, chiar cu bonusuri ocazionale cum ar fi amenzi si dosar penal. Sper ca am fost de ajutor ! :) |
Am si eu o intrebare. Sigur voi veni la aceste legale din tulcea,ar fi si pacat sa ratez asa eveniment fiind un nou impatimit in ale domeniului . Intr-adevar pt altii din orase mai indepartate e foarte greu pt a veni chiar si la un astfel de eveniment. Chiard daca poate la unii li se pare absurda intrebarea,eu tot o pun sa ma conving : Pot participa daca nu am 1 an de permis ? Am doar 8 luni,in februarie am luat carnetul . Chiar daca am masina stock si nu este modificata,sincer as plati 50 lei ( si asta pt ca voi fi foarte aproape de acest eveniment) si as participa chiar daca as pierde chiar din primul tur. Si cum ai zis tu @Horhe_STI este si cum gandesc eu, altceva este cand totul este organizat si iti poti privi adversarul nerabdator,asteptand semnul celui care va da start si alta este la semafor sau chiar la niste intalniri. Asta este parerea mea si astept un raspuns la intrebare si daca este negativ,o explicatie de ce este acesta raspunsul : Ms frumos de intelegere :)
|
tare baieti:D succes!
|
Quote:
Si da, sunt din Tulcea dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma gandesc doar la mine si sa n-am o parere in legatura cu venitul si unor baieti de prin alte orase ! E oare asa de greu sa se bage taxa si la spectatori si sa se scada din taxa concurentilor? spectatori vor fi oricum |
Si cred ca asa se impusca si 2 iepuri dintr-o lovitura cu o mica taxa pentru public...nu mult 5-10 ajunge cat sa se faca o diferenta...astfel numai vin toate animalele si toti cei care nu au treaba cu fenomenul..si sunt doar bagatori de seama..sau mai stiu eu ce alte specimene de oameni..
|
eugen_tl ,eu cred ca ai ceva cu noi!!
si eu cand am fost in alte parti mi-am platit taxa de participare si chiar am fost de multe ori si ca spectator, asta ca imi place.... o sa incercam ca banii stransi din taxa de inscriere sa se transforme in premii pentru castigatori |
DA iany cu siguranta am ceva cu voi ! CE naiba fi serios n-am nimic cu nimeni dar cand vad cum toata lumea incearca sa se jumuleasac MOR ! IN FINE eu mi-am dat cu parerea , voi faceti cum stiti cum vreti dar apoi sa nu ziceti nimic cand toti vor spune NU prea a fost cine stie ce, se putea mai bine ..a fost naspa si tot asa! Ce aveti de pierdut daca bagati taxa la spectatori si micsorati taxa la concurent? la un calcul simplu ar trebui sa luati mai multi bani del a spectatori decat de la concurenti... multi vor veni din curiozitate, o data veniti vor da un ban ca sa vada nu vor face cale intoarsa !
Dar gata nu mai zic nimic faceti cum credeti si vorbim dupa ! :) succes in organizare |
locatia e tare, pacat ca e departe...un drum ca asta costa minim 600 ron fara mari eforturi...sunt 100 de litrii de benzina minim pentru masina mea dus intors+chletuieli de intretinere (mancare si red bull) nu taxa o sa fie impedimentul pentru care bucurestiul nu o sa fie acolo in numar mare (cu masini puternice) ci deranjul...care sincer nu cred ca merita, oricum va urez bafta si distractie placuta!
|
salut.sunt nou pe forum..dar nascut si crescut in tulcea. as vrea sa vin si eu. ori cu bmw e34 525i 24v vanos (m50b25) touring 192hp..ori cu volvo c70 2.0 20v turbo 226hp. am permis din 2004. singura problema este ca am permisul suspendat pentru viteza in localitate. cursa se va desfasura pe pista..deci nu pe drum public unde din pacate nu pot sa calc. intrebarea mea este..am voie sa particip?
|
Deci asa este cu distanta....dar.....eu spun ca se merita pt ca este o cursa pe aeroport oameni buni......nici nu se poate compara cu cele de strada!!!!!!
Parerea mea e sa veniti ................. |
Quote:
|
De ce nu este anuntul asta la un loc mai vizibil pe forum ?
Locatie cred ca este geniala...dar prea putina mediatizare...eu vb cu baietii din Cta si sper sa venim cat de multi putem. |
Quote:
|
Quote:
Da, cheltuieli sunt! Dar cred ca a fost destul de evident ce am spus eu mai devreme ... si anume ca posibilele "cheltuieli" efectuate pentru a te da pe strada sunt mai mari. |
sper sa pot ajunge si eu ...sa ii sustin pe baietii :D...bafta multa
|
idea pana la urma e in felu urmator......sa fie cat mai multzi si sa iasa cat mai fun.....bacu este 160 de lei ca am fost eu sapt trecuta......si drum bun tuturor care s-au hotarat sa vina si consum cat mai mic :))
|
Quote:
pana atunci mai bine iti vezi de treaba si lasi oamenii sa isi faca treaba lor... |
All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2025 4Tuning