![]() |
Renault Kangoo pica testul elanului
Intr-un test cu van-uri realizat de cei de la ADAC, Renault Kangoo nu a reusit sa treaca testul elanului. Cum s-a comportat van-ul franceziilor, puteti vedea in filmuletul de mai jos.
<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="92">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","92","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/kangoo.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/kangoo.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script> |
Re: Renault Kangoo pica testul elanului
cam des se intampla la Renault :)
|
bine ca nu`i numa loganul masina care se rastoarna :P
|
Quote:
|
auch....urat...
|
testul cu logan cand s-a rasturnat a fost facut tot de cei de la ADAC si au fost voci care au spus ca cei de la VW au "sabotat" testu punand cauciucuri neconforme, nu m-as mira daca si acum si-au bagat nemtii coada din nou
nu-mi plac renault-urile nici sa ma bati dar atata timp cat se vand vor exista competitori dispusi sa faca multe pt vanzari |
dupa ce ca e urata mai e si slaba ca performante ...
|
adrian_tl30 Hello ! Trezirea...e un van nu e in scopul lui sa fie frumos sau performant !Deci e ceva ciudat...cand filmeaza din masina(din renault)..si arata din exterior in masina se afla doar soferul nu si cameramanul. ... poate n'am vazut eu bine.
|
Quote:
|
Nasol !!! da nu are rost sa zici ca germani si-au bagat coada ca era si citroen si ala o mers OK ...
|
auchhh.....era cat pe ce sa se rastoarne....astia de la Renault au mai mereu in ultima vreme probleme la acest test....:-P
|
Quote:
|
da..dar as fii vrut sa fie complete filmarile !Sa vedem ce a facut soferul de a sarit van'ul in halul ala :|.
|
Incredibil cum stau pe traiectorie berlingo si caddy. Nu ma asteptam.
|
ce bine s`a tinut VW`ul pentru un van :O :O :O
|
Nici nu ma mir ...asa sunt francezii cand nu le convine ceva se dau peste cap :)
Loganul nu trebuia sa fie pe mana francezilor mai ales la astia de la renault .. |
asta n-a avut sigur ESP...la citroen si vw s-a vazut cum le-a mentinut traiectoria...probabil daca avea si asta nu se intampla ce s-a intamplat!
|
E FURT pe fata ba nene, cat de brusc a virat la Kangoo!!!
La asa manevre chiar si o masina cu ESP o ridici cu 2 roti de la sol Parerea mea:1-Vw se teme de Kangoo, si au trecut la atac 2-Daca iti iei un mini-van(sau cum ii zice lu' asta) NU te duci cu el pe circut, sau nu faci slalom cu el... |
foarte naspa,dar parca l-au fortat un pic mai mult decat pe berlingo si pe caddy...
|
Ce sa spun doar o concluzie care o aud tot mai des........RENAULT masina de 2 bani scumpa la piese si fiabilitate 0......nu am nimic cu posesori de RENAULT numai ca deja se stie ca RENAULT nu e masina pt romania si masinile frantuzesti in general sunt proaste....
|
nsl_iuli eu sunt de parere ca la in timpul testului,manevrei de evitare la iesirea (cand vireaza dreapta) din test a franat..nu stiu daca tineti minte si la logan a spus prezentatorul..la aceiasi faza..daca in momentul acela soferul franeaza masina se va rasturna pentru ca rotiile spate vor pierde aderenta !Iar Caddy maxi life,life (astea sunt cele mai scumpe) are in dotare ABS, ASR si MSR(un fel de Tsc)..unde e Esp'ul ?!La Berlingo nu scrie nimic trebuie sa ii contactez pe cei del a Citroen sa le trimiti mail !cred ca pana la urma nici una nu are Esp.Faza e ca Renaultu e mai eftin cu vreo 2000 3000 de euro,dar si mai slab dotat cred !
|
multe discutii,multe pareri...oricum cei de la renault care si-au luat-o urat rau in imaginea firmei
|
nasol,nasol de tot
|
acelasi sabotaj la adresa renault care a fost si in cazul loganului...
hai uitati-va atenti sa observati ca au tras-o de par cu renaultul..viraje mult mai bruste ..eu chiar cred ca la kangoo a si franat cand a facut virajele.. |
Masina are un comportament rutier mizerabil, testul e facut de ADAC, o asociatie respectabile in Europa (nu numai in Germania).
Daca aveau ceva cu francezi picau si Citroenul, insa el a trecut, Renault in schimb nu se dezminte. |
cameramanul sta in spate . se vede cand il da slow
|
Quote:
|
Renault se poate sa isi faca in curand un club din care sa faca parte tote modelele care pica testul elanului. :) ...
|
e ceva normal sa pice acest test....e RENAULT!!!!numele spune tot....eu zic ca Renault are cateva masini bune dar in nici un caz nu van-urile sau masinile de acest gen....are succes la Espace pe buna dreptate...la fel si la Laguna dar oricum nu is cele mai bune masini si acest lucru se vede si din teste....
P.S.:daca era pe drum public si un sofer fara experienta era deja la spital sau la morga |
Quote:
|
Ce tari sunteti voi! De unde stiti voi viteza de intrare in viraj? si ce fel de manevre au facut? testul elanului se face la 60 de km...din cate stiu...daca renaultu ala avea 60KM\h eu ma impusc! Nemtii si-o cam ia in freza de la renault ..si fac tot posibilul sa se scoata din ***!! VW numai e ce a fost acum 10 ani....voi credeti ca masina aia pana sa iasa din portile fabricii nu a fost testata si paratestata?? Crede-ti ca numai nemtii au soferi buni? Vazurati un filmulet din care majoritatea nu ati inteles nimic ..si acum gata mari experti!!
|
dejeaba... VW e VW iar renault e renault...
|
la acele teste sunt de fatza si reprezentantii firmelor producatoare, si cei cu siguranta si multi multi jurnalisti. e cam greu sa risti si sa pacalesti atatia jurnalisti? daca se adeverea ca e manevra si vedeau toti jurnalistii? stirea facea inconjurul mult mai repede fatza de asta.si clasele premium au avut probleme si daca nu ma insel chiar la acelasi test. si anume BMW`ul care culmea se mai mananca si cu M unele.
|
pazea ca zboaraa
|
Hai frate ..ma faci sa rad! BMW ul a avut probleme la testul elanului? nu imi spune ca era si M! Cheama ADAC reprezentanti ai firmelor? Poi atunci dc nu fac mai multi jurnalisti testul elanului cu masina? sa numai fie nici un dubiu! Nu tin partea renault ...deloc...chiar nu sunt fan renault...din contra am 2 VW...dar imi place sa fiu realist totusi! Caddy trece fara nicio problema si asta e pe cale de rasturnare....nu crezi totusi ca si renault face masini de o groaza de timp...ma gandesc ca macar la asa ceva se descurcau si ei! Sunt mizerii in industria auto...ca peste tot de altfel....unde e vb de bani!
|
Quote:
On-topic : In primu rand..nu vad filmarea din exterior in care era cameramanul in masina si a filmat din interior .Si mam uitat mai bine..nu e nici un cameraman in spate :|.Oricum filmarea din interior a fost facuta de pe scaunul dreapta,nici decum de pe bancheta spate. Testul e facut la 90 km/h. |
se vede foarte clar ca Renaultul are o viteza mai mare ...e si afisata viteza (90.38km/h)
|
Poi exact asta spuneam si eu!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning