![]() |
DriftDesign12
5 Attachment(s)
Salut...Numele meu este Stefan a.k.a. Drifter and I'm 12years old...Tocmai m-am mutat in canada si I like car drawings a lot :D aici va voi prezenta cateva din desenele...nu sunt cele mai perfecte si stiu ca mai am nevoie sa invat...daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi as fi tare bucuros....desenel sunt in ordinea in care le-am facut;)
ooo...si sa lamurim ca eu nu practic copiatul...totul e freehand si din capul meu:!: |
Re: DriftDesign12
frumos driftdesign....spor la treaba in ontinjuare si....nimeni nu a zis nimic ca e tras la indifo...deci,noroc;)
|
ms....ma-m uitat p desenele tale si e destul de bn
|
Quote:
|
din pacate nu pot....si ms...am sa tin cont de asta...acu cu scoala asta ii foarte usoara ( pe langa faptu ca am ntrecut din clasa a 5 in a 7a) sper sa am mai mult timp sa desenez...ms si bafta
|
Quote:
|
da....pai asta creca am sa fac...ms din nou pentru sfaturi....
|
ai probleme de perspectiva si de proportii.....dar deseneaza cat mai mult si ai sa vezi k o sa te descurci foarte bine
|
ms mult pt sfat...am sa incerc sa ma perfectionez...elipsele sunt ok...ca io ziceam ca am probleme mai mari la roti decat la perspectiva...ms mult si....respect!
|
elipsele sunt bune...ca sunt rotunde..nu sunt deformate... da la majoritatea desenelor sunt puse gresit... adica unele masini par desenate din mai multe unghiuri si apoi unite...
|
ms pentru sfat...si mie mi-se pare ca sunt putin aiurea da nu prea stiu cum sa le schimb si le las asa...o sa incerc sa ma corectez ;)
|
Salut si bine ai venit! incearca sa treci p la sectiunea de tutoriale, poate te mai ajuta! bafta!
|
1 Attachment(s)
thx mult...asta cred ca si o sa fac......
Din plictiseala uite ce mi-a iesit....stiu ca nu-i perfect dar la asta nu-mi dau seama la ce tre sa mai lucrez....:D |
la proportii in primul rand. rotile ar trebui sa aibe intre ele o distanta egala cu diametru a 3 roti (in general - cu aproximatie). sper ca ai inteles. spor al treaba!
|
1 Attachment(s)
dap...am inteles aproximativ dar la care te referi??? la vederea perspectiv a sau la aia din spate...daca te referi la ai din perspectiva io am vrut-o sa fie mai mica adica mai compacta ca sa se strecoare prin parcarile astea super aglomerate :D
o...si nissan-u asta l-am facut tot in parcarea de la scoala...ma plictiseam teribil si uite ce mi-a iesit....era stock dar l-am facut sa semene macar putin cu varianta nismo......:oops::oops:nu prea imi place cum a iesit spoileru din fata:oops::oops: dar asta e :D:o |
asa e mai bn, incearca sa te duci in directia asta cu perspectiva, si nu mai imbicsi desenul, scoate in evidentza detaliile masinii, traseaza liniile mai clar... Spor!
|
1 Attachment(s)
se vede asa doar pentru ca foaie e un pic indoita ca e facut pe sketchbook...si nu incapea in scaner...dar ms oricum pentru sfaturi si aprecieri...
dupa o luuuuuuuuuunga pauza:sad: revin cu o schita...:-):shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning