![]() |
cel mai bun anti-virus
care este cel mai bun antivirus si care il folositi? :D
|
OFF TOPIC...eu am windows cu service pack 2 cu firewall incorporat,ca antivirus folosesc karspersky si ca anti spy ad-aware se professional si imi merge caculatorul parfum nu am avut probleme nicioadata si nici nu voi avea....
ON TOPIC...dupa mine cele mai bune antivirus-uri sunt karspersky si AVG |
eu folosesc avast....si n'am probleme cu virusii
foloseam trend micro pana acum 1an....dar am avut experiente neplacute cu virusii trojani. |
Eu folosesc Bit Defender si n-am probleme cu virusii(mai ales ca-i fac update zilnic).
|
nod32 . mic si bun
|
Norton AntiVirus 2002 - aparent papa resurse multe, da' garantez efectu' (AXE :P)
Virus free... Spyware doctor - antispy ;) |
yo am avast so isi ia update la zi.........nu am nici o problema
|
eu am kaspersky suite cu anti-hacker,anti-spam si anti-virus :) si ca anti-spy am spyware doctor :twisted:
momentan nu am avut probleme...dar ma tenteaza sa bag trend micro... :P :wink: si verificati antivirusul aici... 8) :twisted: :twisted: http://www.antivirus.ro/?page=56 |
Norton Anti-VIrus 2005 updatat la zi....si ca anty spyware folosesc SpySweeper sau XoftSpy :wink:
|
1 Attachment(s)
Eu am foslosit AVG pana a descoperit un virus (Hidrag.A) pe care nu a putut sa il scoata ....virusul imi \"manca executabilele\"...pana mi-a stricat windowsu ...pt k AVG nu putea decat sa stearga executabilele virusate,asta insemna sa pierd o gramada de programe si multe altele.....pana am gasit un remover special pt virusul asta .....mi-a luat ceva timp sa il gasesc :D
...dk aveti timp dati cun scan cu el poate aveti virusul si nu stiti de el ;) |
de vreo 2 ani folosesc Symantec:) ( firma care face norton ,dar au si ei antivir lor :):)); ) si e super mananca super putine resurse si daca ii faci update n ai treaba cu nici un fel de virusi
|
AVG`ul este super bun
si bit`u la fel ... acu folosesc nav 2003 |
Re:
Quote:
Eu folosesc bit defender 8 cu update nu zilnic odata la saptamana !!!! si este bun ~!!!~ :roll: |
eu n-am nici un antivirus... nici un firewall activat... nici un anti spyware... n-am nimic! si n-am avut niciodata! internetu il am de cel putin 7 ani!
|
Re:
Quote:
|
eu am norton 2003 parca, dar degeaba , virusi tot am si tot nu ii scoate antivirusul asta prost
cu AVG-u m-am descurcat cam prost :lol: asa ca l-am dezinstalat si mai am asta : Ad-Aware SE Personal pe care il folosesc cand imi aduc amine de el |
va chinuiti degeaba cu acesti anti-virusi! Astia mai rau atrag virusii!!!!! :lol: :lol: :lol:
|
Momenatn folosesc McAfee si de 1 an nu am nici o problema cu virusii, inainte foloseam norton 2002,2003 2004,2005.... si am tot avut probleme cu virusii asa ca m-am lasat de NAV
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
eu folosesc BIT DEFENDER internet security shi ii super tare
|
NOD32 !!!
|
si nu te streseaza mesajele alea tampite cand gaseste virus ?
ca luasem si eu nod32 si tot dadea msj...da' nu imi dadea voe nici sa sterg fisieru |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Kaspersky e ala care face ca un porc cand gaseste un virus? :oops:
|
Cum scap de JEEFO fara sa formatez....vreau sa dezinfectez tot.....dara fara sa`mi bulesc programele instalate.....sau kiturile.....?Sau tot ce .exe?
|
in primul rand ce antivirus folosesti? pana atunci poti incerca http://wirusy.antivirenkit.pl/en/szczepionki/Jeefo.html
|
Nu am nici un antivirus!Asta e problema!Cum de stiu ca am jeefo?A fost un amic cu hdd la mine si i`am facut varza hdd!Am jeefo! :lol:
|
ai incercat free removal tool? ala din linkul care ti l-am dat.ai mai putea sa-ti instalezi un antivirus,eu unul prefer sa fie antivirus freeware gen AntiVir (unii il stiu probabil) care are foarte bun rating pe CNet Download.com si poti sa-l downloadezi de la www.free-av.com .Prefer freeware ca de multe ori am vazut crackuri pentru antivirusii gen Kaspersky,Norton....,care sa aiba un virus sau troian,de aceea prefer sa nu risc.
|
ok!Am incercat da mi`a sters multe executabile!Eu vreau ceva care sa`mi dezinfecteze....ca nu prea am chef sa pierd..ce am acu pe hdd!!
|
exact...kaspersky e ala...dar nu face ca un porc :lol: face ca o pisica dak o iei de coada :lol: :lol: oricum tot respektu pentru acest anti-virus 8)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Deci ma fratzilor: Nu am ars nici un HDD,doar l`am infectat cu JEEFO!!!Acum mi`am facut putina ordine pe hdd.Am rulat un de ala pt JEEFO!Mi`o sters multe chestii(dar le am pe dvd neinfectate).Vreau sa formatez tot hdd....adik mai bine 1 singura partitzie,cea de windows!!!Ce antivirus si ce anti spy ware si ce fire wall sa`mi pun(ca sunt in 3 retele si sunt destui care au virusi si alte ***uri de genu)....Deci HELP ME PLZ ca nu mai vreau virusi!!!!
|
deci fii atent :D eu am KASPERSKY PERSONAL SUITE---aceasta cuprinde ANTI-VIRUS,ANTI-SPAM si ANTI-HACKER(firewall) sincer...nu am avut absolut nici o problema!!!vb serios...nici un virus nimic...si ca anti-spy...SPYWARE DOCTOR care este exceptzional!!! :twisted: :wink:
|
si va recomand sa va testati anti-virusul aici :wink: ->>>>
http://www.antivirus.ro/?page=56 |
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning