Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   cel mai bun anti-virus (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/9091-bun-anti-virus.html)

SLY 23-10-05 21:01

cel mai bun anti-virus

care este cel mai bun antivirus si care il folositi? :D

c i k y 23-10-05 21:19

OFF TOPIC...eu am windows cu service pack 2 cu firewall incorporat,ca antivirus folosesc karspersky si ca anti spy ad-aware se professional si imi merge caculatorul parfum nu am avut probleme nicioadata si nici nu voi avea....
ON TOPIC...dupa mine cele mai bune antivirus-uri sunt karspersky si AVG

valib 23-10-05 21:43

eu folosesc avast....si n'am probleme cu virusii
foloseam trend micro pana acum 1an....dar am avut experiente neplacute cu virusii trojani.

Yonut21 23-10-05 21:45

Eu folosesc Bit Defender si n-am probleme cu virusii(mai ales ca-i fac update zilnic).

SiLoTh 23-10-05 21:59

nod32 . mic si bun

Mustang 23-10-05 22:42

Norton AntiVirus 2002 - aparent papa resurse multe, da' garantez efectu' (AXE :P)
Virus free...

Spyware doctor - antispy ;)

Evo007 23-10-05 23:04

yo am avast so isi ia update la zi.........nu am nici o problema

SLY 24-10-05 15:03

eu am kaspersky suite cu anti-hacker,anti-spam si anti-virus :) si ca anti-spy am spyware doctor :twisted:
momentan nu am avut probleme...dar ma tenteaza sa bag trend micro... :P :wink:
si verificati antivirusul aici... 8) :twisted: :twisted:
http://www.antivirus.ro/?page=56

Spot 25-10-05 16:34

Norton Anti-VIrus 2005 updatat la zi....si ca anty spyware folosesc SpySweeper sau XoftSpy :wink:

alex_maxx 25-10-05 23:04

1 Attachment(s)
Eu am foslosit AVG pana a descoperit un virus (Hidrag.A) pe care nu a putut sa il scoata ....virusul imi \"manca executabilele\"...pana mi-a stricat windowsu ...pt k AVG nu putea decat sa stearga executabilele virusate,asta insemna sa pierd o gramada de programe si multe altele.....pana am gasit un remover special pt virusul asta .....mi-a luat ceva timp sa il gasesc :D

...dk aveti timp dati cun scan cu el poate aveti virusul si nu stiti de el ;)

Alexutzzz 26-10-05 05:00

de vreo 2 ani folosesc Symantec:) ( firma care face norton ,dar au si ei antivir lor :):)); ) si e super mananca super putine resurse si daca ii faci update n ai treaba cu nici un fel de virusi

Psycho 26-10-05 14:28

AVG`ul este super bun

si bit`u la fel ...

acu folosesc nav 2003

TND--TEAM 02-11-05 11:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Yonut21\"
Eu folosesc Bit Defender si n-am probleme cu virusii(mai ales ca-i fac update zilnic).

parca foloseai PCilin\"este cel mai bun \" :lol: iar minti ma pe forumul asta :P
Eu folosesc bit defender 8 cu update nu zilnic odata la saptamana !!!! si este bun ~!!!~ :roll:

Toto - BOD 02-11-05 20:32

eu n-am nici un antivirus... nici un firewall activat... nici un anti spyware... n-am nimic! si n-am avut niciodata! internetu il am de cel putin 7 ani!

shantzu 02-11-05 20:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
eu n-am nici un antivirus... nici un firewall activat... nici un anti spyware... n-am nimic! si n-am avut niciodata! internetu il am de cel putin 7 ani!

nici yo nu folosesc antivirus!!! netu il am de vreo 2 ani :wink:

MaF|OtU 02-11-05 21:16

eu am norton 2003 parca, dar degeaba , virusi tot am si tot nu ii scoate antivirusul asta prost
cu AVG-u m-am descurcat cam prost :lol: asa ca l-am dezinstalat
si mai am asta : Ad-Aware SE Personal pe care il folosesc cand imi aduc amine de el

Toto - BOD 03-11-05 09:06

va chinuiti degeaba cu acesti anti-virusi! Astia mai rau atrag virusii!!!!! :lol: :lol: :lol:

200SX 03-11-05 13:41

Momenatn folosesc McAfee si de 1 an nu am nici o problema cu virusii, inainte foloseam norton 2002,2003 2004,2005.... si am tot avut probleme cu virusii asa ca m-am lasat de NAV

mtg 03-11-05 17:18

Re:

Quote:

va chinuiti degeaba cu acesti anti-virusi! Astia mai rau atrag virusii!!!!! :lol: :lol: :lol:

ma da foarte inteligent esti,desigur ca tu zici ca antivirusii atrag virusi,poate ca tu nu ai nevoie ca oricum reinstalezi windowsul de cel putin 2 ori pe luna.

Toto - BOD 09-11-05 18:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mtg\"
Quote:

ma da foarte inteligent esti,desigur ca tu zici ca antivirusii atrag virusi,poate ca tu nu ai nevoie ca oricum reinstalezi windowsul de cel putin 2 ori pe luna.

nu am inteles ce vrei sa zici! Oricum eu am zis-o pe un ton de gluma :P ! Ca fapt divers nu am formatat hdd`u de 7-8 luni si nu am nici o problema! Nu stiu daca ma crezi... poate ar trebui sa incerci! :wink: :P (sau ti-e frica sa risti)

d_tosa 10-11-05 20:35

eu folosesc BIT DEFENDER internet security shi ii super tare

Yonut21 10-11-05 22:17

NOD32 !!!

Mustang 10-11-05 22:36

si nu te streseaza mesajele alea tampite cand gaseste virus ?

ca luasem si eu nod32 si tot dadea msj...da' nu imi dadea voe nici sa sterg fisieru

TND--TEAM 11-11-05 07:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Yonut21\"
NOD32 !!!

:yikes: :tenisclap :ihearu: :evil: :twisted: :yikes:

Yonut21 11-11-05 10:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
si nu te streseaza mesajele alea tampite cand gaseste virus ?

ca luasem si eu nod32 si tot dadea msj...da' nu imi dadea voe nici sa sterg fisieru

Ma streseaza si pe mine msj alea da la mine ma lasa sa dau delete..si imi place ca exact in timpul cand trage ceva de pe net sau de pe vreun hub se opreste si imi arata msj ala..(macar asa stiu dak prog are virusi sau nu).

SLY 11-11-05 18:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"d_tosa\"
eu folosesc BIT DEFENDER internet security shi ii super tare

nici aici nu scap de tine ba baiatule :lol: m`am convins eu si de nod32 :roll: si te bitdefender la fel... :evil: :x am incercat intr-o zi si trend micro...cam aiurea...tot pe kaspersky raman :P 8) :D :twisted: :wink:

Yonut21 11-11-05 19:02

Kaspersky e ala care face ca un porc cand gaseste un virus? :oops:

CRyS` 11-11-05 19:36

Cum scap de JEEFO fara sa formatez....vreau sa dezinfectez tot.....dara fara sa`mi bulesc programele instalate.....sau kiturile.....?Sau tot ce .exe?

mtg 11-11-05 21:49

in primul rand ce antivirus folosesti? pana atunci poti incerca http://wirusy.antivirenkit.pl/en/szczepionki/Jeefo.html

CRyS` 11-11-05 23:14

Nu am nici un antivirus!Asta e problema!Cum de stiu ca am jeefo?A fost un amic cu hdd la mine si i`am facut varza hdd!Am jeefo! :lol:

mtg 12-11-05 08:11

ai incercat free removal tool? ala din linkul care ti l-am dat.ai mai putea sa-ti instalezi un antivirus,eu unul prefer sa fie antivirus freeware gen AntiVir (unii il stiu probabil) care are foarte bun rating pe CNet Download.com si poti sa-l downloadezi de la www.free-av.com .Prefer freeware ca de multe ori am vazut crackuri pentru antivirusii gen Kaspersky,Norton....,care sa aiba un virus sau troian,de aceea prefer sa nu risc.

CRyS` 12-11-05 08:16

ok!Am incercat da mi`a sters multe executabile!Eu vreau ceva care sa`mi dezinfecteze....ca nu prea am chef sa pierd..ce am acu pe hdd!!

SLY 12-11-05 11:07

exact...kaspersky e ala...dar nu face ca un porc :lol: face ca o pisica dak o iei de coada :lol: :lol: oricum tot respektu pentru acest anti-virus 8)

Toto - BOD 12-11-05 13:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CRy_STy\"
Nu am nici un antivirus!Asta e problema!Cum de stiu ca am jeefo?A fost un amic cu hdd la mine si i`am facut varza hdd!Am jeefo! :lol:

ce e ala? ca poate il am si eu :? :D

Yonut21 12-11-05 15:00

Re:

Quote:

Quote:

ce e ala? ca poate il am si eu :? :D

jeefo e un virus!

mtg 12-11-05 15:25

Re:

Quote:

ok!Am incercat da mi`a sters multe executabile!Eu vreau ceva care sa`mi dezinfecteze....ca nu prea am chef sa pierd..ce am acu pe hdd!!

Poate ca dezinfectia sa nu fie posibila,atunci le sterge.poti incerca sa iei ori antivirusul care ti l-am zis mai sus (AntiVir) ori AVG Free (nu-ti bati capul cu pro) si mai incerci odata

TND--TEAM 12-11-05 21:36

Re:

Quote:

si ai platit hdd-_ul :lol:

CRyS` 13-11-05 12:12

Deci ma fratzilor: Nu am ars nici un HDD,doar l`am infectat cu JEEFO!!!Acum mi`am facut putina ordine pe hdd.Am rulat un de ala pt JEEFO!Mi`o sters multe chestii(dar le am pe dvd neinfectate).Vreau sa formatez tot hdd....adik mai bine 1 singura partitzie,cea de windows!!!Ce antivirus si ce anti spy ware si ce fire wall sa`mi pun(ca sunt in 3 retele si sunt destui care au virusi si alte ***uri de genu)....Deci HELP ME PLZ ca nu mai vreau virusi!!!!

SLY 13-11-05 15:11

deci fii atent :D eu am KASPERSKY PERSONAL SUITE---aceasta cuprinde ANTI-VIRUS,ANTI-SPAM si ANTI-HACKER(firewall) sincer...nu am avut absolut nici o problema!!!vb serios...nici un virus nimic...si ca anti-spy...SPYWARE DOCTOR care este exceptzional!!! :twisted: :wink:

SLY 13-11-05 15:19

si va recomand sa va testati anti-virusul aici :wink: ->>>>
http://www.antivirus.ro/?page=56

All times are GMT +2. The time now is 00:23.

- Copyright 2026 4Tuning