![]() |
( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.
Sfera autoservice (Constanta ) va ofera servicii specializate de VOPSITORIE, TINICHIGERIE, POLISHARE PROFESIONALA, RECONDITIONARI JENTI !
Contact la telefon : 0762. 616. 715 sau prin e-mail la [email protected] PS. uite si o masina realizata integral de noi si postata, spre surprinderea noastra, de catre stapanul ei, tot aici : https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/84924-bravo-gt-2-0-20v-alive-again.html |
Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.
...si apropo, preturile sunt rezonabile !
|
salut..am un bmw e36 din 91 cam cat ma costa un vopsit integral cu tot cu manopera+materiale? masina este albastra vreau sao fac negru mat!
|
este lovita ? este stramba pe alocuri? rugina ceva? sau este integra si doar vrei sa-i schimbi culoarea ?
|
negrul mat il vrei cu lac protector sau negru mat pe baza de rasini ?
|
te intreb deoarece in functie de cativa factori iti pot face un pret orientativ. trebuie insa vazuta si masina.
|
daca punem si lac nu prea mai iese mat.
|
negru mat pe baza de rasini fara lac..ca sa iasa chiar mat dar sa fie si rezistent.. un pret orientativ.. ca stiu ca nu poti sa imi dai un pret fix fara sa vezi masina!
|
intre 20 si 25 de mil.
|
multumesc pt raspuns dar este cam mult :)
|
Cu tot cu materiale, cu dezechipat total etc....hmm, nu prea cred. Dar fiecare stie de cati bani dispune si tot de atat va face treaba.
Va multumim insa pentru interesul acordat si aveti grija la cine va vopsiti masina sa nu ajungeti sa da-ti banii de doua ori. Va spun asta din experientele clientilor mei. O zi buna. |
1 Attachment(s)
Va prezentam si un foto cu jenti reconditionate. ( polizat marginile distruse de borduri, slefuit, matuit, vopsit )
|
Efectuati si sablare ? sau aveti o alternativa care sa curete la fel de bine ? Ma intereseaza pentru o masina veche unde vor fi si lucrari de tinichigerie.
Si ca off-topic : vad ca sunteti nou pe forum. Atunci cand doriti sa faceti completari unui post apasati pe butonul edit din dreapta jos si modificati textul nu faceti un nou post. |
Va multumesc pentru sfat, intr-adevar nu prea am experienta cu forumurile.
Si raspunsul la intrebarea dumneavoastra. Din pacate nu facem sablare ( intentionam pe viitor ) dar avem alte metode cu acelasi efect. La partea de tinichigerie avem experienta cat incape, daca se poate spune si asa. Am readus la viata masini care se aflau pe patul de moarte, masini cu multi ani in spate, pe care nimeni nu mai dadea prea multe parale, in afara de cel pasionat bineinteles. Respect |
LA FEL DE BINE RECONDITIONAM ( POLISHARE ) FARURI, STOPURI, REDANDULE CLARITATATEA PE CARE AU AVUT-O SI CHIAR MAI BINE. PRETUL ESTE NESEMNIFICATIV :
5 RON DE FAR, STOP, ADICA 20 DE RON TOATE INDIFERENT DE CAT ESTE DE MATUIT, ZGARIAT. |
4 Attachment(s)
Sa ne mandrim ca avem cu ce ! Dupa zicala noastra, " un client multumit se intoarce cu prieteni " , clientul nostru s-a intors ( si nu o data ) , de data asta i-am facut ceva special : i-am vopsit farurile si am montat ceasurile suplimentare, care credeti-ma nu veneau de nici-o culoare. Iata si cateva foto ( astept pareri ) :
|
Quote:
|
.................up.......
|
4 Attachment(s)
Incepem seria episoadelor " BEFORE - AFTER " , azi episodul 1 : Dacia !
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER ", ep. 2 : Ford Mondeo
|
6 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " , ep. 3 : Opel Astra
|
.............up............
|
Salutare. Am si eu o intrebare,daca poti face ceva sa indrepti niste urme micute de la portbagaj. Uite aici sunt 3 poze ( sunt pe la mijlocul paginii ) cu portbagajul meu,am scos emblema de la masina si a ramas asa. Astept un raspuns ms. https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/88735-masina-mea-my-tigra-greendream/page-5.html
|
Se face ca noua. Nici nu vei sti ca acolo a fost "ceva". Vad ca si bara are "ceva". Oricum te astept la sediu sa aruncam o privire mai de aproape. Ok ?
Cu respect Daniel Dinu |
1 Attachment(s)
Quote:
sper sa se inteleaga :D |
Eu nu sunt din Constanta,deci nu prea inteleg harta asta... O adresa exacta daca se poate ar fi mai potrivita . Ms
|
Quote:
facem altceva...ne intalnim cand vii in constanta si te duc la baieti la service uite id`u meu : the_ministry_0f_sound vb`im acolo :D |
8 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " ep. 4 : Opel Vectra
|
6 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " ep. 5 : VW Golf 5
|
ATENTIE, SUPER OFERTA DE SARBATORI !!! MARI REDUCERI DE PRETURI !!! FOARTE MARI !!! FARA CONCURENTA !!!
VOPSIT PIESA ( CAPOTA, PORTIERA , BARA ETC. ) LA NUMAI 150 RON CU TOATE MATERIALELE INCLUSE ( VOPSEA ETC. ) RETUS : 50 RON + PRETUL VOPSELEI SAU 90 RON CU TOTUL TOTALA : 1900 RON CU TOATE MATERIALELE INCLUSE SAU 1200 RON CU VOPSEAUA CLIENTULUI. POLISHARE PROFESIONALA TOTALA : 120 RON. RECONDITIONAT JANTE, INDIFERENT DE MARIME : 50 RON / BUC. TINICHIGERIA GREA ( DAUNE TOTALE SAU PARTIALE SEVERE ) FACE OBIECTUL CONSTATARII LA FATA LOCULUI, PRETUL FIIND NEGOCIABIL IN FAVOAREA CLIENTULUI. LA ASA OFERTA EU ZIC CA E TIMPUL SA NU-TI MAI LASI MASINA SA RUGINEASCA, CACI UNA NOUA E ..SCUMPA SI VORBA AIA , E RECESIUNE !:D 0762.616.715 |
5 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " ep. 6 : Daewoo Espero ( nu s-a schimbat nimic, totul s-a indreptat , in afara de bara de plastic si far ), cu schimbare de culoare.
|
ai pm
|
Super tare , calitate si preturi bune, undeva la jumate de bucuresti. bafta multa in continuare .
|
Multumim mult pentru apreciere si sustinere. Ne straduim din rasputeri sa oferim servicii de calitate la preturi cat mai mici. Putina lume insa, stie cat de greu poti realiza acest lucru si cata munca se depune in acest domeniu.
Foarte multi sunt sceptici, avand ca exemplu service-uri unde oamenii, lucreaza fara pic de responsabilitate, insa nu peste tot este la fel. Loc de greseala este la toti, dar unii nici nu se sinchisesc sa o repare. Mai este si acea categorie de client care te judeca fara sa aiba habar despre aceasta meserie si isi da cu parerea, doar ca "asa a auzit el la cineva". La polul opus se afla clientul rezonabil, intelegator, cu care poti purta un dialog, care pretuieste munca, isi iubeste masina si, cel mai important, stie sa asculte inainte sa-si dea cu parerea. Noi pe mai departe vom depune suflet si putere de munca ca sa rezolvam toate cererile clientilor cat mai bine cu putinta, cat mai repede si la un pret rezonabil pentru ambele parti. Va asteptam cu drag si va multumim pentru sustinere !!! Cu respect Daniel Dinu |
Uram tuturor clientilor nostri sarbatori fericite si un calduros LA MULTI ANI !
|
Hai ca a iesit prea tare espero asta. Aveti cu ce va lauda. Succes in continuare Dane ;)
|
Si inca nu ai vazut ultima noastra piesa : audi 80 , verde perlat....e FOC !!!
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " ep. 7 : Renault Megane
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:42. |
- Copyright 2026 4Tuning