Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Masina mea Fiat

Reply

Thread Tools
Old 19-07-08, 17:50   #1
CT 88 BAU
Fiat Driver

Stage 5

CT 88 BAU's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[Mitsubishi]
Default Bravo - GT 2.0 20v - Alive Again

1.8 16v 113 cp....(am renuntat la ideea de a pune motorul de pe lancia thema...deoarece modificarile sunt cam severe...astept sa prind un motor de fiat coupe si sa il trantesc fara prea multe prb in locasul special adresat motorului ) )....i`am dat o culoare mai placuta(parerea mea)...jante schimbate si revopsite , semi slickuri kumho ecsta spt (195/45/R15), faruri de mareea clare cu lupa (vopsit ochelarul din interior in culoarea caroseriei), muzicuta de la Pioneer DEH 4000 ,Tub Bass Magnat XXL 3000 RACER, filtru K&N , toba inox dubla rotunda (am renuntat la cea stil DTM din carbon...nu stiu de ce ) ) ,renuntat la catalizator , toba mijloc , suspensie sport KONI (lasat garda cu 5cm imi atinge de rupe) ,vopsit elemente interior in culoarea caroseriei , ceasuri suplimentare pt presiune si temperatura ulei , discuri fata Brembo Max , placute frana Ferodo Termo Quiet. mai urmeaza : 2 scaune scoica rabatabile , volan sport , motor de fiat coupe 2.0 20v turbo , galerie cap coada inox, eliminat bancheta spate si o parte din mocheta plus fete de usi (apelez la alt material pt interior) , roll cage , punte spate Fiat bravo HGT cu discuri si cine stie ce se mai iveste....

Multumesc pt rabdarea de a a citii tot ce am scris. astept pareri de bine de rau...sa fie primite ) ia sa vad cum bag eu pozele...
cam asa era ea inainte

Last edited by CT 88 BAU; 04-12-08 at 23:13.
CT 88 BAU is offline   Reply With Quote
Old 20-07-08, 02:51   #2
Detman
Fiat Driver

Stage 5

Detman's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]
Default Re: fiat bravo gt

imi place cum arata masina. bafta . ma gandesc ca o sa ii schimbi jantele. imi place f mult combinatia de culori
Detman is offline   Reply With Quote
Old 20-07-08, 09:36   #3
CT 88 BAU
Fiat Driver

Stage 5

CT 88 BAU's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[Mitsubishi]

ms ms , pe o parte da bine cu jantele originale...dar ma gandesc sa le schimb si eu...ceva negru...pe 16" spitate...mmmmm ce dulce suna
Old 21-07-08, 01:38   #4
DarkSun

Stage 5

DarkSun's Avatar

Arata sooper Jante iti trebuie neaparat!
DarkSun is offline   Reply With Quote
Old 21-07-08, 01:56   #5
nutzuXXL

Stage 5

nutzuXXL's Avatar

Member of:
[VW]
[SEAT]

arata f bine . ii mai trebuie nistse jante astea zic ca ar fi alegerea ideala
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Yamato.jpg
Views:	690
Size:	104.6 KB
ID:	595415  
nutzuXXL is offline   Reply With Quote
Old 21-07-08, 14:38   #6
AlexXx-4ti

Stage 5

AlexXx-4ti's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Fiat]

Fainä buburuza sä ai parte de ea
Väd cä ai lucrat mult la ea eu mi-as mai fi luat ceva timp si scoteam si clapa aia de la spate si dungile laterale le-as fi scos si cele de pe spoilere le lacam si pe ele dar asta este pärerea mea !?!
Poti pune si 17 zoll pe ea färä probleme dar la drumurile din ro mai bine 16,in rest toate bune!!
Old 22-07-08, 19:03   #7
CT 88 BAU
Fiat Driver

Stage 5

CT 88 BAU's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[Mitsubishi]
Talking Re: fiat bravo gt

a stat prin service aproape 2 sapt...baietii kre m`au ajutat sa o fac au lucrat pana seara tarziu la ea...( si o sa mai stea o vreme pt transplant)era stramba in mare parte...akm sa vad ce scaunele ii pun si ce jante... ma gandeam la niste "scoici" rosii cu negru iar papuceii nush..ceva de la OZ grand turismo ? :> sau superleggera ori wolf race black octane idiferent de model le vreau negre si pe 16" k sa fie cat de cat echilibrata pt demaraje si curbe
Old 28-07-08, 20:07   #8
denver
Fiat Driver

Stage 5

denver's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Old School Cars]
[LANCIA]

fara suparare dar vopseaua asta da rau pe ea :P , parerea mea , dar este facuta dupa gusturile tale , in rest vreau sa vad ce face cu acel 16V turbo , dar ii poti pune si de coupe si de lancia , cel de pe coupe este mai nou si are 195 cp stock , mai exact ce greutate are masinuta asta a ta ?
Fiat Coupe 20VT Plus
2005 Iveco Daily

Carpe noctem
denver is offline   Reply With Quote
Old 29-07-08, 19:48   #9
CT 88 BAU
Fiat Driver

Stage 5

CT 88 BAU's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[Mitsubishi]

Quote:
Originally Posted by denver View Post
fara suparare dar vopseaua asta da rau pe ea :P , parerea mea , dar este facuta dupa gusturile tale , in rest vreau sa vad ce face cu acel 16V turbo , dar ii poti pune si de coupe si de lancia , cel de pe coupe este mai nou si are 195 cp stock , mai exact ce greutate are masinuta asta a ta ?
fiecare cu gusturile lui masinutza are 1120kg +/- mai reducem din greutate cu timpul sau punem...ramane de vazut cum e cu demarajul...de asta imi e frik cel mai tare.....vedem
Old 29-07-08, 19:53   #10
strik3ru

Stage 5

strik3ru's Avatar

felicitari. Frumoasa masinuta si daca zici ca ii maresti inima, va fi dementiala. Hai succes si asteptam primele impresii dupa ce pui motorul de lancia.
strik3ru is offline   Reply With Quote
Old 29-07-08, 19:56   #11
CT 88 BAU
Fiat Driver

Stage 5

CT 88 BAU's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[Mitsubishi]

Quote:
Originally Posted by strik3ru View Post
felicitari. Frumoasa masinuta si daca zici ca ii maresti inima, va fi dementiala. Hai succes si asteptam primele impresii dupa ce pui motorul de lancia.
ms ms . inima o marim prin toamna..din pacate...pana atunci....rulam cu 1.8 )
Old 29-07-08, 22:18   #12
denver
Fiat Driver

Stage 5

denver's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Old School Cars]
[LANCIA]

Quote:
Originally Posted by MinistryOfSound View Post
ms ms . inima o marim prin toamna..din pacate...pana atunci....rulam cu 1.8 )
o spui de parca ar fi un lucru rau , din acest motoras aparent banal se pot scoate cam 10.000 de ture , la greutate e super ok , daca o mai usurezi putin e si mai si , cu acel 16VT poti face ravagii
Old 02-08-08, 17:18   #13
CT 88 BAU
Fiat Driver

Stage 5

CT 88 BAU's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[Mitsubishi]

Quote:
o spui de parca ar fi un lucru rau , din acest motoras aparent banal se pot scoate cam 10.000 de ture , la greutate e super ok , daca o mai usurezi putin e si mai si , cu acel 16VT poti face ravagii
ma refeream la faptul k mai am de asteptat putin pana schimb motorul stai asa...care motorash anume ? asta de 1.8 sau 2.0 ?
Old 05-08-08, 11:16   #14
denver
Fiat Driver

Stage 5

denver's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Old School Cars]
[LANCIA]

Quote:
Originally Posted by MinistryOfSound View Post
ma refeream la faptul k mai am de asteptat putin pana schimb motorul stai asa...care motorash anume ? asta de 1.8 sau 2.0 ?
despre cel de 1.8 vorbeam , am vazut unul de 250 de cai si 10.000 rpm , aspirat natural , cel de 2.0 duce 9.200 rpm daca nu ma insel , dar costa mai mult sa faci asa ceva decat ceea ce vrei tu
Old 05-08-08, 20:47   #15
CT 88 BAU
Fiat Driver

Stage 5

CT 88 BAU's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[Mitsubishi]

Quote:
despre cel de 1.8 vorbeam , am vazut unul de 250 de cai si 10.000 rpm , aspirat natural , cel de 2.0 duce 9.200 rpm daca nu ma insel , dar costa mai mult sa faci asa ceva decat ceea ce vrei tu
ar fi frumos sa il fac pe asta de 1.8 la 250 cp...dar prefer turbo....mai e si problema banilor ) in timp o sa il duc pe asta de 2.0 la cati mai multi ponei )
ms de informatie >
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -