![]() |
Celica 2.0 GTi !!!
13 Attachment(s)
Toyota Celica 2.0 GTi 16v twincam 115kw/156cp din 1990, motorul 3S-GE, culoare rosie, 197.500 km, Geamuri el, ogl. el. si incalzite, trapa el. bipozitionala, volan reglabil pe inaltime, ABS, Servo, A/C fara clima, inchidere centralizata, cotiera, kit complet ambreiaj nou Aisin made in Japan, ITP 11.2009.
In momentul de fata masina are urmatoarele defecte (adica in momentul in care postez): - aripa stanga fatza lovita in parcare (un batran cu o dacie -.-) - rugina la pragul stang, in dreptul soferului (vezi poza) si sub scaun. se rezolva cu o lucrare de tinichigerie. - necesita inlocuit tot traseul de evacuare, mai putin galerie. - trapa electrica nu se deschide decat manual (motorasul se aude, dar nu o impinge) Am pus anuntul cu masina in starea aceasta deoarece nu doresc sa o mai tin, si asftel nu merita sa mai investesc in ceva ce probabil un potential cumparator ar schimba. De aprox 8 luni de la recarosare nu am avut timp sa ma ocup de ea, deci este practic in starea in care a sosit din germania. Pret in aceasta stare 4000 euro. (reparat tot de mai sus 5000e) nediscutabil si nu ma intereseaza schimb. daca vreti pret discutabi imaginati-va ca am pus 4500e (5500e) :lol: Exista o a doua masina, inclusiv motor, pt doritorii de piese. placute frana Ferodo Performance, telescoape F-S Boge Automatik noi (sub 150 km de la instalare, apoi mi-a fost accidentata :( ) Tel: 0743 970 193 E-mail / YM: [email protected] |
Re: Celica 2.0 GTi !!!
4 Attachment(s)
si cateva poze cu masina accidentata.
|
up .
|
bafta la vanzare, up si de la mine
|
ms man ;) sper sa fie pt ca ma grabesc putin.
up~! |
hai sus!> pret negociabil!
|
up(s)
|
UP! .
|
pe piese nu o dai pe cealalta?m-ar interesa motorul+electrica,si ce-ar mai fi de pus de pe aia pe a mea..eu am 1.6 tot celica,acelasi model ... :???:
|
ba da cea neagra e la vanzare pt piese.
majoritatea sunt disponibile, mai putin ce se vede in poze. chiar si usa/dreapta e buna. practic singurul lucru care a distrus masina e faptul ca a fost descentrata rau de tot datorita impactului cu stalpul de pe partea dreapta.. care e de fapt si rupt. daca esti interesat mai vb |
3500 - rosie, 1000 - neagra
sau 4000e ambele (rosie + neagra) |
Pai hai fa`mi atunci un pret separat pentru Motor+cutie+instalatie electrica si sa vedem ce-ar mai fi pentru transplant:???:
Banuiesc ca sunt in stare buna toate cele ce ma intereseaza ,nu?! Si daca ai putea sa-mi spui sau sa afli in caz ca nu stii,ce euro are motorul ala..sau da`mi codul motor |
intra pe mess intr-o zi sa vb mai detaliat. sa vedem ce te intereseaza si ce nu. si da sunt in stare relativ buna. o sa iti trebuiasca si planetarele pt ca nu cred ca iti potrivesc la 1.6 ..nu are ambreiajul pt ca l-am avut schimbat cum scrie mai sus.. si acum e pus pe cea rosie.
sincer nu stiu nici eu ce mai am si pe unde-s. tre sa vb sa vedem concret de ce ai nevoie, ma duc le fotografiez, ti le trimit si te hotarasti. intre timp, up! |
aia rosie chiar frumoasa pacat ca nam atatia bani de ea.considera up :)
|
ms pt up ;) fa totusi o oferta daca vrei. nu vreau sa ma scap de ea.. dar vreau neaparat sa o dau pt ca tin si eu pe cineva in loc cu o masina pe care vreau sa o iau si mi-e sa nu mi-o salte altul :)
|
aaa nu eu am 1700 sa imi cumpar o masina dar banii de asta nu am .
|
up! .
|
3500e up.
|
3000 !? =))
|
up ...
|
cutia de viteze la aia neagra e buna
|
ai pm.
|
hopa sus! :)
|
pret nou 2500! >.<
|
..............up...............
|
sus !
|
up .
|
mda, masina nu mai se vinde la urgenta, si se pare ca daca am lasat-o la un pret asa mic da impresia ca e cu probleme.
in momentul de fata are problemele descrise mai sus remediate, urmeaza o vopsire completa si tobele care imi sunt pe stand-by inox (custom). pret nou 4500 euro, 5000 pt variante. |
up. .
|
|
ah, nu ms. nu vreau chiar asa ceva :)
|
u p
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |